עבור לתוכן

בעיית התחממות חמורה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי.

שוב מצטער על כך שזה חרוש.

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ.

1250 מגה ראם DDR 266.

עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU.

עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפעמים אחרי שעה ולפעמים אחרי 3 או 5 דקות וזה בלתי אפשרי ככה. לפני חצי שנה חשבתי שהבעיה היא אולי בגלל ה-RAM כשעוד היה לי 512 RAM 266, אבל כעת אני בטוח כי הבעיה היא לא הRAM שכן יש לי 1250.

אני לא יודע מה צריך לעשות, חשבתי אולי זה גם בעיה בספק כוח אבל אני בספק לגבי זה. אני לא יודע מה צריך לעשות, ניקיתי את המאווררים על ימין ועל שמאל. יכול להיות שזה הכרטיס מסך? למרות שלא נראה לי שהוא יגרום למחשב לקרוס טוטאלית. אולי אני צריך להחליף מאווררים או משהו כזה, אבל בכל מקרה אין לי מקום להוסיף מאוורר נוסף במארז. אני צריך מארז חדש?

שוב אני מציין כי המחשב עובד ממש בסדר (למרות שאולי אם הטמפרטורה תהיה נמוכה הוא יעבוד הרבה יותר טוב) וגם לפני שהוא קורס אני לא שם לב לשינוי חוץ מהטמפרטורה שהסתכלתי.

אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם ביותר :)

רציתי לשאול גם, אם כאשר המחשב מאוד חם - טמפרטורה גבוהה אז הוא יעבוד יותר לאט והביצועים יהיו פחות טובים מאשר טמפרטורה נמוכה יותר?

תודה רבה לכם ,

איתי.

ומצטער שוב.

פורסם

אתה צריך למקד תבעיה...לאט לאט..

תבדוק תזיכרונות עם MEMTEST..תראה שהם תקינים...

תעיין פה לגבי הריסטרים..(איך לבטל אותם וכו)..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

תעדכן תדרייברים של הכרטיס מסך...(ותבדוק טמפ' וכו)..

ותפרט קצת יותר על המערכת עצמה...

פורסם

זה בטוח לא בעיית התחממות :nono:

המעבד שלך יכול להגיע בשקט גם ל 70 מעלות

זה כנראה בעיית חומרה של או הזכרונות או הכרטיס מסך. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים