עבור לתוכן

בעיות חמורות עם חומרה חדשה- ספק וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte).

אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס).

קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי).

דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב.

דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס.

אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך.

לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקדם כתוב לי בחלק של המסך "מסך ברירת מחדל" ובחלק של המתאם לא רשום כלום וכל המידע כתוב "לא זמין".

אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, זה יהיה הכי טוב.

אם לא, אני מקווה שתוכלו לפחות להגיד לי באיזה רכיב חומרה הבעיה כדי שאני אוכל לדרוש החזר כספי בשבילו.

פורסם
  • מחבר

אנשים, אני ממש חייב עזרה!

אין לי מחשב ואף אחד לא מצליח לעזור לי!

פורסם

CPU Fan Error

פתח תמארז תבדוק אם הוא מסתובב ואיך הוא מסתובב,האם הוא מרעיש? תוריד את speedfan (גוגל) או בתוכנה everest תבדוק את האר פי אם של הסי פי יו פאן הוא אמור להיות בין 4000 ל5000 ,לדעתי המחשב אינו נדלק עקב התחממות יתר של כרטיס מסך ,קיצר הכל מוביל מאוורר המרכזי שעל המעבד

פורסם
  • מחבר

אין סיבה שהכרטיס מסך יתחמם.

המאוורר פועל מעולה.

מרעיש ממש קצת. נראה לי סטנדרטי.

המשחב נפתח, אבל הוא לא קולט לא את המסך ולא ת'כרטיס מסך.. כי ברגע שאני שם דרייברים הוא לא נפתח.

פורסם

בוא נבדוק נתונים מדויקים אבל

טמפ סי פי יו,מהירות סיבוב מאווררים

פורסם
  • מחבר

אחי, קודם שהכרטיס מסך יפעל ואז נתעסק עם המאוורר.. לא אכפת לי ממנו בגרוש כרגע. אין לי מחשב, אז מה אני צריך מאוורר??

הכרטיס מסך טוטאלית לא פועל. בלי דרייברים מן הסתם לא פועל ועם המסך נכבה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים