פורסם 2006 במאי 3119 שנים קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב.יש לי פנטיום 4 בסלוט 478יש לי ספק ג'נרי 300 ואט.המחשדב עובד ומשחקים עולים.אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב.קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה.מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע.ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש?טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוגוטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג).או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05:מה דעתכם?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים האם הכונן הקשיח מחובר בחיבור IDE ?אם כן, וודא שלא חיברת את הצורב ואת ההרדיסק על אותו הכבל.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים בלי קשר לזה.. תוריד את הSHADOWS לגמרי בNFSMW זה מוריד המון ביצועים זאת הסיבה...
פורסם 2006 במאי 3119 שנים תבדוק שיש לך דרייברים מעודכנים (לפעמים מרוב ההתלהבות על מוצר חדש שוכחים לעדכן) כמו כן הסרת את הדרייברים של הכרטיסמסך הקודם?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר הדיסקים הם X8 של RICOH אז קשה לי להאמין שהם לא באמת X8הדרייברים עדכניים.והצורב מחובר בIDE אם הסידירום.עוד הצעות?
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר יש לי גם NECעידכנתי לקושחה 1.06עשיתי באנצ'מארק...עדיין צורב על2Xייתכן וזה בגלל חוסר כוח מהספק כוח?או שזה רק הדיסקים? (למרות שריקו לרוב חברה איכותית לא כן?)
פורסם 2006 במאי 3119 שנים כדי לדעת אם הבעיה מהספק, תהיה חייב לנתק את הדברים החדשים שחיברת ולראות אם יש שיפור.אם יש לך עדיין את כ.המסך הישן, נסה קודם לנתק את ה X1600 ולהשאיר את הצורב מחובר.
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר אני חושב שבמקרה זה יהיה יותר פשוט לקנות איזה דיסק של טידיקיי ולבדוק מה שלום הצריבה..=)
פורסם 2006 ביוני 119 שנים תבדוק שהצורב לא עובד בPio mode How to check your DMA status & reset it if necessary
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.