פורסם 2006 במאי 3019 שנים http://www.fun.co.il/submission.php?SubmissionID=125&Type= תעשו טובה תשקיעו 2 שניות ותצביעו 10 לחבר שלי תודה רבה רבה לכם
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר אנשים תצביעו בחיאט רבאק זה לוקח לכם שנייה ונותן לנו המון תודה ענקית לכולם!
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מכיר את הדברים האלה שלא מזיזים לאף אחד את הביצה השמאליתומקבלים עליהם נעילה ובאן מפורומים?לא?חבל
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר מכיר את הילדים המניאקים האלה שאפילו שנייה מהזמן שלהם הם לא מוכנים להקדיש? מה הבעיה? מי ישמע מה ביקשתי.. תודה רבה לכל מי שכן הצביע
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר אתה מוכן להגדיש חצי שעה המהזמן שלך ולהפקיד לי קצת כסף בבנק? בטח. תביא לי אותו אני כבר אדאג לשאר
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מכיר את הילדים המניאקים האלה שאפילו שנייה מהזמן שלהם הם לא מוכנים להקדיש? מה הבעיה? מי ישמע מה ביקשתי.. תודה רבה לכל מי שכן הצביע רק כדי לא לצאת מניאק הצבעתי. איך אני?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מכיר את הילדים המניאקים האלה שאפילו שנייה מהזמן שלהם הם לא מוכנים להקדיש? מה הבעיה? מי ישמע מה ביקשתי.. תודה רבה לכל מי שכן הצביע נתתי לו 2. וזה גם כי אני מרגיש היום לארג'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.