עבור לתוכן

עריכה: המונדיאל הוזל ל309, לא ל189

תיקנו את המונדיאל? 970 הצבעות

1. 1. תיקנו את המונדיאל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 57
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מזמין ב99 שקל דרך ויזה לאומי.מקסימום המחיר ירד יותר או יבוטל בכלל אני יקבל את ההחזר.

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, מה כל החיפזון ? הרי המונדיאל לא משודר עכשיו , יש עוד זמן ועד שהוא ישודר המחיר כניראה ירד ויהיו התפתחויות נוספות שיכולות לשנות את

את כללי המשחק , אני אולי לא האוהד הכי גדול של כדור-רגל אבל מונידאל אני בד"כ רואה או משחקים חשובים אחרים כך שאני לא נרגש מזה כל כך אבל

בכל מה הבעיה לחכות גם אחרי שהמונדיאל יתחיל ולקנות רק את השלב אחרי הבתים למשל כשכל העסק יתחיל באמת להתחמם וכך גם המחיר יהיה בריצפה

נ.ב אתם יודעים ש:

משחק הפתיחה

המשחק הראשון של ברזיל

שני חצאי הגמר

הגמר

ישודרו בכל מקרה נכון ? כך שזה עדיין לא סוף העולם

פורסם

נכון.. זה לא סוף העולם.. אבל זאת אליפות העולם..

ומי שבאמת אוהב כדורגל.. יראה את רוב המשחקים.. יש מפגשים שרק כל 4 שנים אתה יכול לראות..ורמת כדורגל טובה מאוד.

לדעתי יש סיכוי קטן שהמונדיאל יהיה בחינם, או במחיר מוזל.

אבל אין מה למהר. אפשר גם באותו יום להזמין את החבילה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי דבר אחד, מה כל החיפזון ? הרי המונדיאל לא משודר עכשיו , יש עוד זמן ועד שהוא ישודר המחיר כניראה ירד ויהיו התפתחויות נוספות שיכולות לשנות את

את כללי המשחק , אני אולי לא האוהד הכי גדול של כדור-רגל אבל מונידאל אני בד"כ רואה או משחקים חשובים אחרים כך שאני לא נרגש מזה כל כך אבל

בכל מה הבעיה לחכות גם אחרי שהמונדיאל יתחיל ולקנות רק את השלב אחרי הבתים למשל כשכל העסק יתחיל באמת להתחמם וכך גם המחיר יהיה בריצפה

נ.ב אתם יודעים ש:

משחק הפתיחה

המשחק הראשון של ברזיל

שני חצאי הגמר

הגמר

גם 4 משחקי רבע הגמר

ישודרו בכל מקרה נכון ? כך שזה עדיין לא סוף העולם

פורסם

אוף די כבר עם הגישה של "לא לצאת פראייר..."

אם יש דבר שמשגע אותי אצל אנשים זה זה.

הפעלתם לחץ. סבבה. די בצדק. הורידו למחיר סביר? עכשיו תקנו.

ועוד לבקש פיצויים מהוט על החשכחת ערוצים? אוי נו תעשו לי טובה...

רק דרך הוט רכשו 25 אלף אנשים מרגע ההודעה על ההוזלה. אם יוזילו עוד (מה שיש סיכוי לא רע שיקרה) יחזירו לכם את ההפרש בדיוק כמו שעשו לאלה ששלמו את ה492 ש"ח מראש.

וצאו מהסרט של "במדינות אחרות לא משלמים"... קודם כל יש מדינות שכן משלמים (לדוגמא באיטליה משלמים אפילו יותר מפה), אבל אתם לא גרים שם אתם גרים פה.

למה לא?

תסכים איתי שהשכל ישר אומר שאם אתה משלם על מוצר X וחברה אחרת מעוניינת למכור לך מוצר Y שכלול ב-X הרי שהחברה שמוכרת לך את מוצר X חייבת לעמוד בתנאים שעבורם אתה משלם. הערוצים האלו הם לא איזו פריבילגיה... אנחנו (אנחנו = ההורים שלי ושלך) משלמים על זה, הוט והלוויון מחוייבים לתת לנו את מה שאנחנו משלמים בעבורו.

מחר הם יחליטו שהם רוצים להחשיך עוד ערוצים בגלל שחברות אחרות רוצות למכור לך את מה שכלול לך כבר בחבילה שאתה משלם בעבורה... איך תגיב אז? ::)

הבעיה היא עם הוט, לא צ'רלטון. צ'רלטון היא גוף עסקי וזה אלמנטרי שהם ירצו להרוויח בעבור הזכויות שיש להם... נעזוב את זה שזה לא צודק, אבל חוקי.

הוט והלוויון צריכים פשוט לפצות את צ'רלטון... מה לעשות שמשדרים את המונדיאל בערוצים מחו"ל שכלולים בחבילה שאנחנו משלמים עליה?

שמעתי כבר שמגישים נגד הוט ויס תביעה בנוגע להחשכת הערוצים! ואני מציע לכם להתקשר להוט ויס ולבקש פיצועים! אל תעזבו אותם בשקט...

פורסם

אין לך מה לתבוע, חלק מהזכויות של צ'רלטון הוא הזכות להחשיך ערוצים אחרים שבהם זה משודר

אין שום סעיף בחוזה שלך איתם שאומר שהמונדיאל הוא חלק מחיבלת הערוצים ובטוח יש סעיף שמאפשר להם להגביל את השידורים למקרים בדיוק כאלה

פירסומת הם גם תקדים מסוכן, רשות שידורי הכבלים והלווין מחזיקה את שתי החברות בכוח כדי למנוע מהם להציג פירסומות, כרגע המקסימום שהם יכולים זה חסויות

דבר כזה עלול לפרוץ את הסכר לפירסומות מלאות בכבלים ובלווין

פורסם

לא מבין למה אתה ממהרים להזמין, אפשר להזמין שבועיים לפני אבל גם אפשר להזמין חצי שעה לפני

זה עניין של להרים טלפון הרי.

מה הטפשות הזאת, אם אנשים לא היו מזמינים עד יום לפני, צ'רלטון היו נשברים ומורידים עוד יותר את המחירים, זה פשוט טפשות.

אני מתכוון להזמין את המונדיאל בכל מחיר זה משהו שלא מפספסים, אבל אני גם כועס על המחיר ואני הולך להזמין חצי שעה לפני בשביל עזור כמה שאפשר ללחץ שיש על צ'רלטון להוריד מחירים וככה כולם צריכים לעשות.

פשוט עשרות אלפי מטומטמים האנשים שהזמינו שבועיים לפני ועדיין מזמינים עכשיו ובכך שוברים את הלחץ שיש על צ'רלטון.

פורסם

בכלל תגידו לי, מדוע בארצות נחשלות ששם התקציב הוא נמוך משדרים בחינם את המונדיאל???. אתם בכלל גם לא מבינים שזה תגדים המרמז על הבאות. מה לא מספיק שמשלמים כ200 ש"ח בחודש. ומה מקבלים?. אני ביס ודוגמה בערוץ הסרטים מציגים סרטים סוג ד' כמו בקיקבוקסר למינהם ממש ירוד ועוד טוחנים לנו את אותו סרט פעם אחר פעם וגם פעמיים בהפרש של שעתיים. ואם רוצים את כל החבילה משלמים כמעט כפול שגם שם הכל זבל. אתם אלו שמשלמים לכם יש תקציב מה עם אלו שאין להם, ויש הרבה. אתם לא חושבים עליהם? מה רק לכם מגיע תרבות?. הם במילא חיים בחסר אז למה שלא נילחם למענם יותר מאשר למענינו. וניגרום בכך שנחרים את השידורים שאותו מיליונר יאלץ לשדר לכולם את המונדיאל בחינם. שגם למעוטי היכולת תהיה שימחת חיים שימתיק להם את הגלולה ואפילו במעט. ואני מזמן החלטתי להחרים את השידורים למרות שיש לי אפשרות לראות ללא תשלום.

פורסם

לא יודע מאיפה כולכם מביאים את המספרים של כמה הזמינו

אני לא מאמין שצ'ארלטון תספק מספרים עד אחרי המונדיאל ואני בטוח! שבהסכם שלהם עם הוט\יס יש סעיף שאוסר על החברות לדווח כמה חבילות הם מכרו.

אני מסכים שעל YNET לא הייתי סומך מדי כי הם בהסכם עסקי עם צ'ארלטון ככה שהםא לא יצאו נגדם (מה קרה לעיתונות ? פעם היה קצת כבוד לעיתונאים)

אנשים צריכים להבין פה אבל שהסיבה שערוץ 2 או 10 לא קנו את השדורים מהתחלה זה כי הם לא חשבו שזה כדאי

הבעיה הגדולה היתה שזה היה לפני שהיו את המכרזים לערוץ השני והחברות לא ידעו אם הם בכלל עוד יהיו באוויר היום

וערוץ 10 היה בקרשים ולא היה לו כסף לזה.

לערוץ 5 בלי אישור לשדר חסויות\פרסומות פשוט אין סיכוי להפיק כזה אירוע כל המשחקים זה פשוט יקר להם מדי

ערוץ 1 מרושש ולפני שכל הצדיקים יבואו מכבי זה ממש לא הסיבה מכבי היחידים שעוד מביאים חסויות ורייטינג לערוץ

הסיבה שהם מרוששים זה השחיטות שהולכת שם והמשכורות שלחלק מהעובדים יש שם.

מה שחייבים לעשות זה לאפשר לערוץ 5 לשדר פרסומות \חסויות רק בשידרוים חיים. רק זה יעזור להם לשדר כי זה ישלם על העלות הפקה.

פורסם

כל פתח לפירסומות בכבלים יהיה קטסטרופלי

זה יתחיל בספורט, יעבור לבין תוכניות ומהר מאד כל חמש דקות יהיה פירסומות

פורסם

במקרה של ישראל כנראה שאתה צודק וזה יפתח את הדלת לפרסומות ביתר ערוצי הכבלים

אבל אין מה לעשות בלי חסויות\פרסומות לערוץ 5 (או כל ערוץ כבלים אחר) אין סיכוי לשדר דברים כמו המונדיאל, ההפקה של מונדיאל פשווט עולה הרבה יותר ממש שערוץ 5 יכול להרשות לעצמו (בכל זאת 64 משחקים תוך חודש).

וכל עוד לערוץ 2 או 10 אין תחרות מהכבלים אין להם גם את הצורך להתחרות על אירועים כאלו ולהציע סכומים מטורפים.

פורסם

אז פעם בכמה שנים אנשים שהדברים האלה חשובים להם (רמז לי לא) ישלפו קצת כסף כדי לראות את המונדיאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים