פורסם 2006 ביוני 219 שנים את הלהקה הישראלית הטובה ביותר אי פעם:Orphaned Land חייב להסכים עם זה :] כל חבר שאני ממליץ לו על אורפנד שומע שיר או שתיים שומע שהם משלבים קצת ישראליות בשירים (גם הסגנון מוזיקה לפעמים טיפה טיפה "ים תיכוני")וישר עוזבים את הלהקה וצוחקים עליהם שהם דתיים(שבלי קשר הם לא..סה"כ אולי שומרי מסורת)אבל הם לא מבינים את האיכויות האמיתיות של הלהקה!!הסולן שלהם פשוט ענק אני ממש אוהב את הגרולים שלו הייתי בהופעה שלהם בפסח וממש ממש נהנתי להקה מעולהעשית לי חשק לשמוע את מבול:Orphaned Land - Birth of the three
פורסם 2006 ביוני 219 שנים לירן יא אהבל זה אריאל וכן אורפנד לנד הם בני זונות מטורפים ההופעה בפסח הייתה גאונית. שומע עכשיו: Iron Maiden - Genghis Khan לא ייאמן כמה הם היו יותר טובים בלי ברוס דיקנסון.
פורסם 2006 ביוני 219 שנים Portishead - Portishead Radiohead Robert Wyatt - Matching Mole - Little Red Record The Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink Robots The Notwist - Neon Golden
פורסם 2006 ביוני 219 שנים blink 182 - whats my age again ofer nissim - alone גרסה מיוחדת לא מגלה לכם איזה גירסה מיוחדת לפני שהוא יצא מהארון ? :o :o אני שומע עכשיו קצת King jammy ו lee perry.. קצת דוב לא הרג אף אחד
פורסם 2006 ביוני 219 שנים Dream Theater-I Walk Beside You מגיע Marilyn Manson -Personal Jesus Children Of Bodom-Bodom After Midnight חחע שירים טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.