פורסם 2006 במאי 2919 שנים מישהו יודע אם יש אתר שמלמד תוויםאין לי כסף עכשיו למורה אני מרושש וגם צריך עוד מעט לעשות תאוריה וטסטים לרכב..
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר http://stage.co.il/media/ofiryakobi504157.mp3 נמשע מדהים! (במיוחד אחרי ששמעת את השיר ש20 פעם ;D)תגידו יש למישהו אתר שאפשר ללמוד שירים בסיסים ביותר? אבל עם תוויםכאלה שירים אני מחפש! אני עכשיו מוריד את התווים...ויש המון תוכנות שאפשר ללמוד איתן תווים! קודם כל, תווים בפסנתר זה הכי פשוט! הכול הולך לפי סדר. הבעיה שלכם בפסנתר זה האקורדים שזה דיי קשה [תתחילו עם יונתן וכאלה חחחח אי אפשר סתם לקפוץ לקשים...]יש המון ספרים בחנויות מוזיקה עם תווים לשירים פופולארים ישראליים ולועזים. יש סדרה של ספרים אפילו זה הולך לפי אותיות [ושנים]קיצר תורידו מהאינטרנט יש מלא תוכנות שמלמדות... עדיף אבל אישית לקחת איזה 10 שיעור פרטיים כדי לתפוס קורדינציות וכאלה ואז...בקשר הפרדה בין ימין ושמאל - זה בא בטבעיות במשך הזמן אבל צריך לתרגל הרבה.. כמו שאתה מקליד במחשב ככה אתה תלמד לנגן.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אולי מישהו מכיר אם יש תוכנה מסויימת למשחק, עולה כסף או חינמית, וגם אם אפשר מושקעת גרפית וקלה להבנה ללמידה על כלי קלידים?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר כנס לפה:www.solidrock.co.ilאתר מעולה.נכנסתי... לא ממש עזר כי זה יותר לגיטרות :-\יש למישהו משהו פחות מסובך? השירים כמו MY IMMORTAL הם מאוד יפים אבל זה מאוד מאוד קשה!! יש למישהו משהו בסגנון אבל יותר קל?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.