עבור לתוכן

בעיה: המחשב קופא (אין לי פירוט יותר טוב לכותרת)

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה.

איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?

האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)?

יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של PCPartner)?

אשמח לקבל עזרה, תודה.

פורסם

תנסה לעדכן את הביוס בתור התחלה. PCPARTNER היא חברה לא טובה ללוחות.

אני לא חושב שזה קשור ישירות לסוללה כי כשהמחשב דולק הלוח מקבל מתח מהספק ולא מהסוללה

עשית עוד שינוי במחשב חוץ מהאינטרנט? יש לך מודם USB?

פורסם
  • מחבר

כן, מודם מחובר דרך ה-USB.

פורסם

שמעתי בזמנו על מודמי USB שגורמים לתקיעות, קפיאות וכו' . תנסה להשיג מודם מחבר או להחליף בחברה למודם רשת ותראה אם זה

עוזר

פורסם
  • מחבר

איך זה בכלל קשור למודם? הכל עבד בסדר גמור, יש לי את המודם הזה כבר הרבה מאוד זמן.

פורסם

הגיוני מאוד... וזה גם מה שרציתי להציע בעצמי, היה לי אייפוד שהיה תוקע לי את המחשב מידי פעם ובכלל לא העליתי על הדעת שזה ממנו

נסה את זה ותיראה מה קורה אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנתם את כוונתי, המחשב פשוט קופא - אני בטוח שזה בכלל לא קשור למערכת ההפעלה כי הוא קופא גם לפני הפעלת מערכת ההפעלה.

קופא = לא זז, המסך נתקע בתמונה אחרונה, העכבר והמקלדת מפסיקים לתפקד, כל המערכת לא מגיבה.

פורסם

הבנתי אותך בהתחלה. זה יוצר התנגשות התקנים. תנסה זה לא יזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים