פורסם 2006 במאי 2919 שנים דווקא יש שמועות שרוצים לאשר רישיון מגיל 16, ככה שלהוריד את זמן המלווה לא נשמע כל כך מופרך. זה לא להוריד לגיל 16, זה להתחיל ללמוד מגיל 16... ומי שעושה את זה יהיה לו יותר מ3 חודש מלווה... כמו שרוצים לעלות את התאוריה ל60 שאלות.. הכל דיבורים לבינתיים...
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מה הסיפור. במילא כל מי שזה חשוב לו יכול לשאול את המורה נהיגה שלו, שידע הכי טוב.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים לפחות לפי מה שהתפרסם במעריב מה שהם רוצים לעשות זה מין עירוב של השיטה של לימודים באהר"ב לשיטה בארץ... מגיל 16 אתה תוכל לנהוג עם מלווה מעל גיל מסויים שאמור ללמד אותך לנהוג ואז אחרי איזה חצי שנה כזאת אתה תצתרך להתחיל שיעורי נהיגה...כמו שרוצים לעלות את התאוריה ל60 שאלות.. הכל דיבורים לבינתיים...לא רוצים לעשות לא עושים את זה ולא יעשו את זה...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים זה סתתם בולשית אחי..! נראה לך יורידו את זה ל חודשיים...!? גם לי יש טסט עוד מעט...
פורסם 2006 במאי 3019 שנים רק התאוריה המעפנה הזאת... אין לי תחת ללמוד !! אז אני מאחל לך שגם לא תעלה על הכביש
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אז אני מאחל לך שגם לא תעלה על הכביש ואני מאחל לך שאיך שתעלה על הכביש תעשה תאונה ואין צורך להודות לי !!! ויש לו במה לקנאות, באמת !!!
פורסם 2006 במאי 3019 שנים וואו וואו וואו וואו,וואו, תרגעו. הייתי בתיאוריה אתמול,הגעתי לשם ב-9 וחמש דקות,היה אולי 200 איש מחכים,ניראה לי ראיתי אפילו כמה אוהלים ,קיצר אני בא להיכנס פתאום איזה מאבטח עוצר אותי אומר לי,סליחה עכשיו אחרי 9 אי אפשר להיכנס יותר. מה זה החרא הזה? מה זה חוק חדש? חבר שעשה תאוריה לפני חודש וחצי אמר שאתה יכול לבוא מתי שאתה רוצה ולעשות ת'תאוריה,מה זה החרטה הזאת עד-9 בבוקר??!?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.