פורסם 2006 במאי 2919 שנים נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים איזה מצחיק זה, בדיוק איזה ח"כ ישב באותו האוטובוס ושמע את הרעיון... הוא כנראה מעלה את זה היום להצבעה במליאה ומחר כבר החוק עתיד להשתנות...!במילים אחרות: לא!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים דווקא אני שמעתי הפוך, שמנובמבר זה יהיה חצי שנה מלווהאבל אני לא בטוח אם זה קיים או לאמי שסיפר לי את זה נשמע בטוח למדי שזה קיים, אני חושב שזה בולשיטבכל מקרה,הנה לך מושג: "הנפצה"אחרי שתדע מה הוא אומר, תחזור לכאן
פורסם 2006 במאי 2919 שנים דווקא אני שמעתי הפוך, שמנובמבר זה יהיה חצי שנה מלווהאבל אני לא בטוח אם זה קיים או לאמי שסיפר לי את זה נשמע בטוח למדי שזה קיים, אני חושב שזה בולשיטבכל מקרה,הנה לך מושג: "הנפצה"אחרי שתדע מה הוא אומר, תחזור לכאןהמילה "הנפצה" לא קיימת במילון.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תקופת המלווה שיש עכשיו היא חודשיים בלבד.החוק של החצי שנה לא עבר קריאה אחת אפילו בכנסת תרגעו.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים חברה תענו ברצנינות כמה זמן זה המלווה?כי יש לי טסט עוד כמה ימים והייתי רוצה לדעת מה קורה עם זה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים דווקא יש שמועות שרוצים לאשר רישיון מגיל 16, ככה שלהוריד את זמן המלווה לא נשמע כל כך מופרך.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים חחחחחחחחחח להוריד את הרשיון לגיל 16?!?! ההנפצה הכי גדולה ששמעתי בזמן האחרון! תפסיקו להקשיב לשטויות של אנשים ויותר חשוב, תפסיקו להעביר את השמועות הללו הלאה.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים בהתחשב במצב התאונות היום זה נשמע הגיוני לאללה... הם רוצים לחסוך את המיונים לצה"ל, בגלל הקיצוץ שם בכח אדם וכו'... :
פורסם 2006 במאי 2919 שנים בהתחשב במצב התאונות היום זה נשמע הגיוני לאללה... הם רוצים לחסוך את המיונים לצה"ל, בגלל הקיצוץ שם בכח אדם וכו'... : חח ראסמי
פורסם 2006 במאי 2919 שנים דווקא יש שמועות שרוצים לאשר רישיון מגיל 16, ככה שלהוריד את זמן המלווה לא נשמע כל כך מופרך.חס וחלילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.