פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר איך אפשר להשיג כרטיסים לבלאק אי פייס ראיתי שנגמר באורנג יש מצב למצוא במקום אחר אני יודע קצת מאוחר מדי אבל אני חייב משהו
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תביא לה מין מגבת יפה מורדינון (אפילו ורדינון עודפים או חנות מפעל זה טוב) ובנוסף תביא לה סבונים כאלו יפים עם נרות, שמנים וכאלו.. המגבת כי זה דבר שתמיד לבחורה אוהבת לקבל, (יש לי 2 אחיות) ושאר הדברים בשביל שתיהיה אח טוב כזה! בהצלחה ד"א שים תמונה של אחותך + איפה אתה גר. נראה את הסחורה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים שלח לי תמונות של האחיות שלך אולי נעשה שלישיה מה אתה קשור nimrodh WTF החלפות? עשינו עסק?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדפקתי תודה לכולם :yelclap: בלעדכם לא הייתי יודע מה לעשות FUCKUPS :kopfpatsch:
פורסם 2006 במאי 2919 שנים השאלה היא מה התקציב..ומה אחותך אוהבת.. יש לה תחביבים מסויימים.. משהו שהיא רוצה ועדיין אין לה..היא בכלל אוהבת לקנות בגדים?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים תן לה אותי ליום כיף חחחחחחחחח LOL אוי חברה חברה מזה הגן ילדים הזה שנהייה לנו פה בפורום ?... מציעים ויברטורים במתנה ליום הולדת WWTTFF ? אומרים שיאנסו אותך חתולות ?.. ועוד אחד רוצה אותה בכלל ליום כייף ?.. מה לעזאזל קורה פה ?... בסדר אז היו בהתחלה קצת צחוקים אבל למה להרוס את כול הדיון :s05: אם זה ימשיך ככה אני לא יודע מה יהיה !
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אם לא הייתי מגיב זה היה עובר לעמ' השני ואז לשלישי אבל בחרת להשאיר את זה בעמ' ה1 ולדעתי יום כיף איתי (בחינם) זאת אחלה מתנה היא גם תהנה והוא גם יחסוך כסף מה רע
פורסם 2006 במאי 3119 שנים מחבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: ;D יום כיף אם חתולות נשמע טוב ????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.