פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים בגלל זה יש לה את אחוזי הרייטינג הכי גבוהים בטלויזיה : אני רואה שאתה נורא מתמצא בדמוגרפיה. קהל הצופים בתוכנית, אשר מתאפיינת בהומור אידיוטי ורדוד, משקפף את הצופים עצמם ורמתם האישית. על זה נאמר "מיליון זבובים נדבקים לח*א, זה אומר שהוא שווה משהו?"
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים בגלל זה יש לה את אחוזי הרייטינג הכי גבוהים בטלויזיה : אני רואה שאתה נורא מתמצא בדמוגרפיה. קהל הצופים בתוכנית, אשר מתאפיינת בהומור אידיוטי ורדוד, משקפף את הצופים עצמם ורמתם האישית. על זה נאמר "מיליון זבובים נדבקים לח*א, זה אומר שהוא שווה משהו?" על זה נאמר? לא! על דברים אחרים כנראה שכן זה אולי מה שאתה אומר, אבל יש אנשים שנהנים מהתוכנית מאוד (אולי לדעתך רמתם נמוכה משלך, אבל בסדר תחשוב מה שאתה רוצה על מי שאתה רוצה איך שאתה רוצה כמה שאתה רוצה, :-\ ) אני אישית מאוד מאוד אוהב ת'תוכנית!
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים למה אתה מכניס לי מילים לפה?אני באיזה שהוא שלב במהלך הת'רד הזה עשיתי השוואה ביני לבין האנשים שצופים בתוכנית הנ"ל?לא.בהנחה שאנשים נהנים ממנה, אין לי ספק.רק יש סיבה למה אנשים נהנים מכזה הומור וולגארי חסר טעם...
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים למה אתה מכניס לי מילים לפה?אני באיזה שהוא שלב במהלך הת'רד הזה עשיתי השוואה ביני לבין האנשים שצופים בתוכנית הנ"ל?לא.בהנחה שאנשים נהנים ממנה, אין לי ספק.רק יש סיבה למה אנשים נהנים מכזה הומור וולגארי חסר טעם...כי חוש ההומור שלהם לא מפותח מספיק?(לא רוצה להכניס מילים לפה ש'ך, לא אמרתי שאתה אמרת את זה, אני רק משער שזה מה שאתה חושבאבל אולי אני טועה, אתה תגיד)
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים למזלי, גם אני מחובר ליס ובמקום לראות את ההומור הרדוד (שמאפיין כמעט כל קומדיה ישראלית) , אינ רואה ג'יי לנו, קונאן אוברייןוסטרדייט נייט לייב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.