עבור לתוכן

כרטיס קול חדש עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97

לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS

התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום.

הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום.

תעזרו בבקשה.

תודה.

*חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.

פורסם

לדעתי לא היית צריך לבטל אותו בביוס ולהסיר ממנהל ההתקנים כי ראיתה שבפעם הראשונה עם הכרטיס vibra 128 זה לא עבד.

היית צריך לנסות לפעול החדש והמובנה (למרות שהיו יכולים להיות קצת התנגשויות אבל לפחות היית שומע כי לא ממש שמים לב לזה בדר"כ).

עכשיו לפי דעתי מה שאתה צריך לעשות (תתייעץ כמובן עם אחרים) זה לנסות לשחזר את ההתקנה של הכרטיס הישן ולהחזיר אותו לביוס ואז לחבר את החדש

למחשב

כי אין מה לעשות , ככה זה שקונים משולב. זה קרה לי עם כרטיס מסך והיה לי מזל (לא בדיוק "מזל") והחלפתי את הלוח אם והכרטיס המסך החדש עבד מצויין כי לא היה כרטיס מסך מובנה בלוח החדש.

פורסם

אבל אין לוח היום שלא בא עם סאונד אונבורד זה הקטע

פותח הדיון לך לבקרת סאונד של ווינדוס ותבדוק אם הסאונד לא מושתק או משהו

פורסם

נסה לחבר למחשב רמקולין אחרים... או שתנסה להוריד מקודדי קול www.free-codecs.com חפש לMP3

פורסם

עשית נכון יש להסיר את הSOUND BLASTER הקודם מהWINDOWS ומהביוס (בסדר זה)

תנסה לעדכן את הדרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים