פורסם 2006 במאי 2819 שנים http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים קראתי שגם מי שיקנה אנטנה לא יוכל לראות את המונדיאל כי גם בירדן המונדיאל הוא בתשלוםאז איזה ברירה יש לי!?200 שקל אני מוכן בלית ברירה לשלם לצרלטון...עקרונות, עקרונות - אבל אני לא אפסיד את המונדיאל!!
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר קראתי שגם מי שיקנה אנטנה לא יוכל לראות את המונדיאל כי גם בירדן המונדיאל הוא בתשלוםאז איזה ברירה יש לי!?200 שקל אני מוכן בלית ברירה לשלם לצרלטון...עקרונות, עקרונות - אבל אני לא אפסיד את המונדיאל!!אני יודע שבסוריה או מצרים זה בחינם אז יש סיבה לקנות צלחת
פורסם 2006 במאי 2819 שנים הצלחת עצמה לא עולה הרבה משהו כמו אלף שקל (צלחת טובה) רוב הכסף זה על עבודה..
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני עובד על זה אבל יש פה כמה אופציות מבטיחות+תוסיפו אם יש לכםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182491.0
פורסם 2006 במאי 2819 שנים 200 ש"ח נשמע יותר הגיוני,אבל לא מצדיק...באסה - חשבתי שהעצומה הזאת תצליח לעורר אצל צ'רלטון סוג של רחמים כלפי האזרחים..כנראה שלא.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אני אוהב כדורגל וממש מחכה למונדיאל לדעתי הכי טוב שהיה נשאר בערוץ 11 כמו שהיה כל השנים.אבל כשאני רואה את האנשים שחולים בסרטן שובתים רעב שם בירושלים ,והמדינה לא רוצה לתת להם את התרופות שיכולות אולי להציל חלק מהם, אני לפתע נזכר במונדיאל הזה ובכל הרעש מסביב וחושב לעצמי להרבה אנשים לא אכפת במדינה שימותו אזרחים אחרים מסרטן בגלל שהמדינה לא מוכנה להכניס תרופות לסל אבל כדורגל הם חייבים לראות ובחינם.זה פשוט אבסורד!
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר אין קשר בין הדבריםזה לא שהכסף ילך לתרומות לעניים או משהוזה ילך לתשלום על השידורים
פורסם 2006 במאי 2819 שנים הקשר הוא לא קשר ישיר, מעצבן אותי שכל הארץ בוכה על זה שאין מונדיאל חינם וכשאנשים מסכנים מתים בגלל כסף (שלדעתי המדינה יכולה למצוא) אז זה כבר לא כזה חשוב.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים ההסתכלות שלך היא לא נכונה, זה לא צריך להיות מותנה. המונדיאל הוא חוויה של פעם ב-4 שנים, חוויה של העם, לא של בעלי ההון - של העם, וזה לא צריך להיות מותנה בכלום, פשוט ככה וזהו. כמובן שצריך להיות סדר עדיפויות מסויים, שבו כמובן חולי סרטן מעל המונדיאל, אבל לפי דעתי זה לא צריך להיות מותנה. אבל תראה, אם הממשלה לא מתייחסת לחולי סרטן ששובתים רעב כמו כלבים, אז למה שהיא בעצם תתייחס לאנשים שרוצים לראות מונדיאל? איך עמרי אמר? בחרתם קדימה, קיבלתם מאחורה. : קדימה זה הלקט של כל מושחטי השרים ובראשם אהוד אולמרט... עוד לא התחיל בכהונתו וכבר חושדים בו בשוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.