עבור לתוכן

המונדיאל יעלה בסוף כ200 בערך (כנראה)

Featured Replies

פורסם

עדיין לא.

ברשות הפלסטינית משדרים להם בחינם ,למה פה לא? !?!?!?!

פורסם
  • מחבר

כי פה זה ישראל...

ראיתי שנותנים משהו בחינם בארץ הזאת.. =\

פורסם

קראתי שגם מי שיקנה אנטנה לא יוכל לראות את המונדיאל כי גם בירדן המונדיאל הוא בתשלום

אז איזה ברירה יש לי!?

200 שקל אני מוכן בלית ברירה לשלם לצרלטון...

עקרונות, עקרונות - אבל אני לא אפסיד את המונדיאל!!

פורסם
  • מחבר

קראתי שגם מי שיקנה אנטנה לא יוכל לראות את המונדיאל כי גם בירדן המונדיאל הוא בתשלום

אז איזה ברירה יש לי!?

200 שקל אני מוכן בלית ברירה לשלם לצרלטון...

עקרונות, עקרונות - אבל אני לא אפסיד את המונדיאל!!

אני יודע שבסוריה או מצרים זה בחינם אז יש סיבה לקנות צלחת

פורסם

כמה צלחת עולה?

פורסם

הצלחת עצמה לא עולה הרבה משהו כמו אלף שקל (צלחת טובה) רוב הכסף זה על עבודה..

פורסם

200 ש"ח נשמע יותר הגיוני,אבל לא מצדיק...באסה - חשבתי שהעצומה הזאת תצליח לעורר אצל צ'רלטון סוג של רחמים כלפי האזרחים..כנראה שלא.

פורסם

אני אוהב כדורגל

וממש מחכה למונדיאל

לדעתי הכי טוב שהיה נשאר בערוץ 11 כמו שהיה כל השנים.

אבל

כשאני רואה את האנשים שחולים בסרטן שובתים רעב שם בירושלים ,

והמדינה לא רוצה לתת להם את התרופות שיכולות אולי להציל חלק מהם, אני לפתע נזכר במונדיאל הזה ובכל הרעש מסביב וחושב לעצמי

להרבה אנשים לא אכפת במדינה שימותו אזרחים אחרים מסרטן בגלל שהמדינה לא מוכנה להכניס תרופות לסל אבל כדורגל הם חייבים לראות ובחינם.

זה פשוט אבסורד!

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין הדברים

זה לא שהכסף ילך לתרומות לעניים או משהו

זה ילך לתשלום על השידורים

פורסם

הקשר הוא לא קשר ישיר, מעצבן אותי שכל הארץ בוכה על זה שאין מונדיאל חינם וכשאנשים מסכנים מתים בגלל כסף (שלדעתי המדינה יכולה למצוא)

אז זה כבר לא כזה חשוב.

פורסם

ההסתכלות שלך היא לא נכונה, זה לא צריך להיות מותנה.

המונדיאל הוא חוויה של פעם ב-4 שנים, חוויה של העם, לא של בעלי ההון - של העם, וזה לא צריך להיות מותנה בכלום, פשוט ככה וזהו.

כמובן שצריך להיות סדר עדיפויות מסויים, שבו כמובן חולי סרטן מעל המונדיאל, אבל לפי דעתי זה לא צריך להיות מותנה.

אבל תראה, אם הממשלה לא מתייחסת לחולי סרטן ששובתים רעב כמו כלבים, אז למה שהיא בעצם תתייחס לאנשים שרוצים לראות מונדיאל?

איך עמרי אמר? בחרתם קדימה, קיבלתם מאחורה. ::) קדימה זה הלקט של כל מושחטי השרים ובראשם אהוד אולמרט... עוד לא התחיל בכהונתו וכבר חושדים בו בשוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים