עבור לתוכן

אם חשבתם שמשקה האנרגייה XL זול - טעיתם.. יש חדשות בשטח.

Featured Replies

פורסם

עכשיו נכנסתי לאיזה סופר,8 ש"ח XL!,אבל זה רק בסופר הזה,יש 5 חנויות שאני מכיר שמוכרים את זה ב4.50 ש"ח..

הם ראו שהאזרחים מתחילים להתלבש על הXL בגלל שהוא זול ויש לו אותו טעם פחות או יותר כמו שלרדבול(אני אישית לא רואה הרבה הבדל בטעם,אני רגיל לXL והוא ממש טוב),התחילו להעלות מחירים,עדיף כבר לקנות רדבול.

• תגובות 42
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

wrf?

סוטול זה סלנג למצב לא "רגיל" מצב של חומרים שהוכנסו לגוף כדי לגרום לזה-היי וכו'

להתמסטל זו הטיה והיא כן נכונה לכל סוג של סם ובניהם גם אלכוהול-שיכור זה מצב שהוא מעבר לסוטול והוא בדרך כלל מתייחס למישהו שאיבד שליטה על עצמו מרוב שתיה

מנת יתר-זה מנת יתר מן הסתם גם באלכוהול ושאר סוגי הסמים ובעצם כל דבר שהוא מעל למנה איתה הגוף שלך יכול להתמודד

ממש לא מסכים איתך.

סטלה(עזוב ערבית, אחרי 3 שנים בחטיבה אני לא יודע מילה אחת)זה הכוונה לסמים - להיות מסטול

ויש להיות שיכור. וכמה שאלכוהול זה"סם" מה שאני לא מחשיב אותו כסם(לידיעתך סם זה לא חוקי).

יש הנג אובר-משתייה

ויש אובר דוז-מסמים

ולפי זה יש סטלה-מסמים

ויש שיכור תחת-מאלכוהול

פורסם

(לידיעתך סם זה לא חוקי).

Wrong.

פורסם

Wrong.

תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי ידיעתי וזכרוני מהרצאה שעשו לנו בביצפר סם מה שרשום ברשימה של המשטרה כסם

דוגמא לכך: חגיגת-בהתחלה זה היה חוקי ואז הכניסו את זה לרשימה שלהם וזה נהיה לא חוקי(ושוב תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

חגיגת לא היה אף פעם חוקי.

פורסם

חגיגת לא היה אף פעם חוקי.

חשבתי שהוא היה חוקי איך שהוא יצא...כל יום לומדים משו חדש
פורסם

חגיגת היה חוקי כשהוא יצא בהתחלה,אפילו מכרו אותו בקיוסקים,היום הוא לא חוקי וספק אם תצליח לימצוא אותו איפה שהוא.

פורסם

חגיגת היה חוקי כשהוא יצא בהתחלה,אפילו מכרו אותו בקיוסקים,היום הוא לא חוקי וספק אם תצליח לימצוא אותו איפה שהוא.

בדיוק מה שאמרתי...

מיים-סם החיים

פורסם

^^^^

כל סם ש"יוצא" הוא "חוקי" עד שבודקים את הסם עצמו.("תרופה")

אבל אחרי כמה ימים ממש,אם אני זוכר נכון כבר לא היה אפשר למצוא אותו,והוא לא היה חוקי.(Dr.Computer - טעות,קבל התנצלות :))

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי ידיעתי וזכרוני מהרצאה שעשו לנו בביצפר סם מה שרשום ברשימה של המשטרה כסם

דוגמא לכך: חגיגת-בהתחלה זה היה חוקי ואז הכניסו את זה לרשימה שלהם וזה נהיה לא חוקי(ושוב תקנו אותי אם אני טועה)

ההבדל הקל שבין סם שהוא לא לא-חוקי ובין סם שהוא חוקי

פורסם

ממש לא מסכים איתך.

סטלה(עזוב ערבית, אחרי 3 שנים בחטיבה אני לא יודע מילה אחת)זה הכוונה לסמים - להיות מסטול

ויש להיות שיכור. וכמה שאלכוהול זה"סם" מה שאני לא מחשיב אותו כסם(לידיעתך סם זה לא חוקי).

יש הנג אובר-משתייה

ויש אובר דוז-מסמים

ולפי זה יש סטלה-מסמים

ויש שיכור תחת-מאלכוהול

:-X

:bash:

אקמול זה סם ניקוטין זה סם אלכוהול זה סם גראס זה סם וכו' (סתם דוגמא אבל איך אומרים בית מרקחת באנגלית?)

האנג אובר משתיה בכלל לא קשור לפה! זה התייבשות מנוזלים חיוניים וקריז של הגוף(טיפ: פעם הבאה שאתם שותים על כל כוס שתיה שתו כוס מים לפני

למחורת אתם קמים כמו חדשים)

אובר דוז-זה מנת יתר ומנת יתר יכולה להתרחש בכל סוג של סם גם אקמול-זה פשוט כמות מעבר למה שהגוף יכול להתמודד

שוב-שיכור מתייחס למצב של חוסר שליטה(הליכה ראיה דיבור וכו')

סטלה-כל סוג של סוטול ולא משנה ממה הוא גם מדבק מגע לצורך הענין

פורסם

Ic3 CuB3

הייתי שמח אם היית אומר לי איפה ניתן להשיג ארגז(24) של XL ב -60 שקלים.

אני מצאתי הכי זול ב -75ש"ח.

תודה

נ.ב- וכמה עולה שם XO ושאר הסוגים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים