פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום, אבא שלי הגאון נעל לי את המחשב כחלק מעונש (את חשבון ה Administrator!!!!!) ושכח את הססמה.ניסיתי כל דבר אפשרי, safe mode, debuging mode ושאר ירקותהפיתרון האחרון- לנקות Cmosהבעיה- איך לעזאזל אני עושה את זה?הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9 ואין בו ג'אמפר נורמלי לעשות clear cmos לפי מה שאני רואהבחוברת של הלוח כתוב "אם יש לך ג'אמפר, תזיז אותו לפינים 2-3"אבל אין ג'אמפר. מה עושים?תודה מראש על העזהר :\
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מנתקים את המחשב מהחשמל ומוציאים את הבטריה מהלוח לכמה דקות אבל אני לא רואה איך זה קשור לחשבון הADMIN?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יש לי רעיון בישבילך:תגיד לאבא שלך שהמחשב נהרס ואי אפשר לתקן אותו והוא צריך לקנות לך חדשאו שתפרמט
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מאוד פשוט ...!!!!נעל תביוס? תצויא תסוללה לכמה דקות!נעל תחשבון ADMIN? תיכנס ב SAFEMOD לוינדוס תיצור חשבון חדש וזהו.......!!!!!!!!
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר מאוד פשוט ...!!!!נעל תביוס? תצויא תסוללה לכמה דקות!נעל תחשבון ADMIN? תיכנס ב SAFEMOD לוינדוס תיצור חשבון חדש וזהו.......!!!!!!!!אה, תסביר לי איך אני אכנס לווינדוס אם ה Admin נעול?admin נעול אומר שהשתמשתי בחשבון Admin שלי כראשי. מה שאומר שאין חשבון אחר. וגם ב safe mode האדמין דורש ססמה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם ננעל החשבון בווינדוס אז אין קשר לביוס זה נשמר על ההרד דיסקיש פה תוכנה ששמים על פלופי שעושה ריסט לסיסמה של האדמיניסטרייטורhttp://www.loginrecovery.com/
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם ננעל החשבון בווינדוס אז אין קשר לביוס זה נשמר על ההרד דיסקיש פה תוכנה ששמים על פלופי שעושה ריסט לסיסמה של האדמיניסטרייטורhttp://www.loginrecovery.com/תוכנה שימושית מאוד אם יש לך דיסקט ואתה נמצא בחדר מחשבים של הביצפר או במשרד של המנהל
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר לא כל כךצריך לשלוח את תוכן הדיסקט לאתר שלהם, ותוך 48 שעות שולחים לך את הססמה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר לא בדיוקמוסר השכל- לא נותנים לאף אחד בחיים לגעת במחשב שלך, ולצייד אותו בגדר חשמלית למקרים מסוג זה.יש סיבות לזה שאני משתמש ב administrator
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא בדיוקמוסר השכל- לא נותנים לאף אחד בחיים לגעת במחשב שלך, ולצייד אותו בגדר חשמלית למקרים מסוג זה.יש סיבות לזה שאני משתמש ב administratorאני לא רואה סיבה אחת טובה.כמו מה למשל?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים תוריד את הImage. צרוב אותה על דיסק. תעלה דרכה במחשב הנעול. תעקוב אחרי ההוראות. והתאפס לADMIN את הסיסמא.Forgot your NT admin password?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.