פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום לכולםמישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית.תודה רבה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר אתם בטוחים בזה? יש לכם איזה דף שיש בו מידע על הדברים האלה?חיפשתי בגוגל ולא מצאתי
פורסם 2006 במאי 2719 שנים קח כפרע , תלחץ על אתר ותתחיל לדפדף עד שתגיע, או שיש לך קוד עבירה וסוג.טוב הלינק לא עובד טוב אז, תלחץ נהיגה ותחת הקטגוריה הזו תחפש שיטת הניקוד - עבירות תנועה.http://mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/.cmd/cs/.ce/7_0_A/.s/7_0_CI/_s.7_0_A/7_0_CI
פורסם 2006 במאי 2719 שנים שלום לכולםמישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית.תודה רבה.מזה בצורה לא חוקית?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים איזה באסה החוק הזה...יותר מידי דברים חוקים בזמן האחרון...אולי אני לא יעשה רישיון
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מה אתה טיפש? מה באסה בחוק הזה?אתה רוצה שאנשים יתחילו לעצור לך באמצע מעגל תנועה?או באמצע עקומה? או באמצע הכביש המהיר? מה אתה משוגע? מה אתה סתום?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים Si-Nom מה אמרתי לך על שאלות רטוריות ?! חוק בהחלט ראוי ... אנשים שעוצרים במקומות כמו רמזורים ,כיכרות וכו .. מסכנים את שאר הנהגים.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא אמרת לי כלום... אגב בדיוק ליפני שלוש שעות עצר אוטו מול הרכב של אמא שלי בכיכר,והכיכר נימצא טיפה אחרי פניה שאתה לא רואה כלום,עם אמא שלי לא היתה נהגת מנוסה היינו ניתקעים באוטו שעצר בכיכר וגם מורידים את שתי הילדות שהוציאו מתא המטען חפצים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים תשמע בכל דבר יש חיובי ושלילי פשוט אצלנו במעלה אדומים כשאמא שלי לוקחת אותי לביצפר היא מורידה אותי בכיכר ונוסעת אז בשביליזה לא חוק טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.