פורסם 2006 במאי 2819 שנים יש לי פתרון מצויין! בואו נאסוף את כל הבנות האלו שלטענתך לא יודעות למצוץ, או את כלל הנשים בכלל, ואתה ברוב טוב ליבך תסביר ותדגים כיצד מוצצים נכון על גבר אחר. מה? כדי שיבינו הסתומות האלו... : חחח גדול 1-0 לטובת VITNIR
פורסם 2006 במאי 2819 שנים ו... יש לנו מתנדב!!! הי אם את יורדת עלי תעשי בוווורררןןן טוב מגיע לי הזכות לבווורררןןן מצחיק ולא לירידה פושרת
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כנראה שירדו לך, אחרי זה תגיד אם זה היה פושר או לא ;D ומה זה בווורררן, אני עוד מבין את השגיאות שלך, אבל באיזה ניב אתה מדבר :s05: וזה לא ת'רד על פחדים? כי הת'רד הזה ניהיה מפחיד מרגע לרגע...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כנראה שירדו לך, אחרי זה תגיד אם זה היה פושר או לא ;D ומה זה בווורררן, אני עוד מבין את השגיאות שלך, אבל באיזה ניב אתה מדבר :s05: חחח
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כנראה שירדו לך, אחרי זה תגיד אם זה היה פושר או לא ;D ומה זה בווורררן, אני עוד מבין את השגיאות שלך, אבל באיזה ניב אתה מדבר :s05: וזה לא ת'רד על פחדים? כי הת'רד הזה ניהיה מפחיד מרגע לרגע... מי זה בתמונה ??? מפחיד קצת נראה כאילו הוא בורח ממפלצת מדום 3 או FEAR
פורסם 2006 במאי 2819 שנים פוחד מלהיתקע עם חבורה של ערסיםפוחד מעוגות יומולדת (פליקרוניופוביה )פוחד מזה שאני יחלה במשהו חמור או שיקלע למשו חמור שאני יוכל למות ממנופוחד שיפיצו עליי דברים באינטרנטלפעמים פוחד מהחושךפוחד להיכשל לפעמיםפוחד מרובים סכינים וכו'פוחד ממלחמותועוד ועוד
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כנראה שירדו לך, אחרי זה תגיד אם זה היה פושר או לא ;D ומה זה בווורררן, אני עוד מבין את השגיאות שלך, אבל באיזה ניב אתה מדבר :s05: וזה לא ת'רד על פחדים? כי הת'רד הזה ניהיה מפחיד מרגע לרגע... הוא מזכיר לי את המורה שלי למטמטיקה...
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מים עמוקים.סיטואציה שבה אני מסתכל בלילה דרך החלון ואני רואה משהו מסתכל עלי בחזרה.בובות גדולות- כמו מהסרט Pin מי שראה.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מים עמוקים.סיטואציה שבה אני מסתכל בלילה דרך החלון ואני רואה משהו מסתכל עלי בחזרה.בובות גדולות- כמו מהסרט Pin מי שראה.מזכיר לי בסרט קיוב שהיה איזה איש מבוגר שהתסכל דרך חור ואז הוא רואה את העין שלו ויש סאונד כזה ופתאום הוא נחתך לחלקים ונחתכות לו העיניים
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מזכיר לי בסרט קיוב שהיה איזה איש מבוגר שהתסכל דרך חור ואז הוא רואה את העין שלו ויש סאונד כזה ופתאום הוא נחתך לחלקים ונחתכות לו העינייםעזוב, Cube כולו סרט שנועד לפתח פארנויות אצל אנשים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים כנראה שירדו לך, אחרי זה תגיד אם זה היה פושר או לא ;D ומה זה בווורררן, אני עוד מבין את השגיאות שלך, אבל באיזה ניב אתה מדבר :s05: גם אני רוצה לדעת. זו כבר שגיאה מעולם אחר, אפילו המורות של המרכז למידה/הכוון לא היו מבינות את זה .
פורסם 2006 במאי 2819 שנים בוווורררןןןןן זה מה שקאלסו אומר במופע שנות ה70אני כותב עוד יותר גרוע באנגלית מאשר בעיברית אז כתבתי בעיברית
פורסם 2006 במאי 2819 שנים להיזדקן ולהיות חלש.מבחינת כוח פיזי או כוח מוחי? -------אני פוחד מכמה דברים:1. מאנשים שאין להם מה להפסיד.2. שיום אחד בחורה תבגוד בי.3. לאכזב את ההורים שלי.4. שמאלנים.5. עכבישים.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אם אפשר להגיד כמה דברים אז אני יוסיף טוב אז ככה כמו שאמרתי מקום ראשון אצלי זה נחשים :errrr:2- שיוכיחו שהומואים זה לא מחלה3- שיוכיחו ששמאלני זה לא מחלה4- להיות תלוי במישהוא5- שאני לא אמצא חברה עד גיל 40 :'(6- שאני אמצא חברה7- מהמבחן בסוף סימסטר בחדו"א :errrr:3 היה בצחוק כמובן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.