פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם כבר מסנופקין, הוא נראה הכי ממזר שם.כל פרק חיכיתי שהוא יעשה פעולת עוקץ למומין,יגנוב את סנורקה לאי בודד ויבצע בה את זממו.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים --------------------------------------------------------------------------------ציטוט של: eli_asus ב היום בשעה 15:11:47אבל עכשיו ברצינות ממה אתם מפחדים זה מסכרן אותי.חחחחחח אני יודע ממה אתה הכי מפחד הודעה פרטית שנשלחה אלי:ציטוט של: eli_asus ב 8.04.2006 בשעה 00:09:28שלום לך אתה יכול בבקשה להחליף את התמונה בצד היא מפחידה אותי תודה.חזק!!!!!
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם כבר מסנופקין, הוא נראה הכי ממזר שם.כל פרק חיכיתי שהוא יעשה פעולת עוקץ למומין,יגנוב את סנורקה לאי בודד ויבצע בה את זממו.מה מפחיד בסנופקין בכלל?הגרוק![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עד שיש ת'רד נורמלי את מבזה אותו? (רק שקוברה וכל ה-n00b'ים לא יבואו לפה)אני מפחד ממוות...ועכבישים.אחי כמה שאתה צודק...ואני מפחד מג'וקים...ושהכלב שלי ימות :errrr:
פורסם 2006 במאי 2719 שנים כשלון במבחנים, מרוקאים, ג'וקים, איבוד בן משפחה, החבר של שם קוד M, יאבל, גיל דרור ויקיר.עוד משהו?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים טוב אז לפי דירוג-1-לב שבור2-חיזרים3-שאני לא יצליח להגיע למטרה של לעזוב תבית תוך 5 שנים-אני בדרך להצליח אבל אף פעם לא יכולים לדעת מה יקרה בחיים4-כלבים אני אוהב כלבים אבל פוחד מהם יש לי פחד לא הגיוני כזה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים כשלון במבחנים, מרוקאים, ג'וקים, איבוד בן משפחה, החבר של שם קוד M, יאבל, גיל דרור ויקיר.עוד משהו?אתה פוחד ממני ?!!?!?!למה FFS ?מה עשיתי לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.