פורסם 2006 במאי 3019 שנים daaaaaaaaaaaam כבר אמרתי שאני מפחד מעכבישים???!! יש לי עכביש ענק! בחדר...! בעעעעעעעע
פורסם 2006 במאי 3019 שנים "אני הייתי ער בזמן שתפרו אותי...לא בריא לפתוח את הראש בכתה א' "אותי תפרו בגיל שלוש
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני פוחד מאוד להתעוורזה אחד הפחדים שרודפים אותי מזה כמה שנים ואם אתם כבר מדברים על פתיחת ראש, אז אני פתחתי את הראש בגיל שנה כשנפלתי על פינת השולחן לאחר קפיצה על הספה ;D
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני הייתי ער בזמן שתפרו אותי... לא בריא לפתוח את הראש בכתה א' ועד עכשיו רואים את התצאות ;D
פורסם 2006 במאי 3019 שנים חח לי היו צריכים לפתוח תראש ביומולדת ה15 :-X כשהתעוררתי היו לי הזיות מפחידות ולמי שרשם מעלי להתעוור זה לא מפחיד, זה פשוט לא נוח
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני פוחד מאוד להתעוורזה אחד הפחדים שרודפים אותי מזה כמה שנים ואם אתם כבר מדברים על פתיחת ראש, אז אני פתחתי את הראש בגיל שנה כשנפלתי על פינת השולחן לאחר קפיצה על הספה ;Dאני ממליץ לך מאוד ללכת לתערוכה במוזאון הילדים בחולון "דיאלוג בחשכה" זה משהו מדהים!בהתחלה מתתי מפחד הכל בחושך אתה לא רואה כלום, אתה עושה את זה ע"י מישוש דברים...ממליץ לך בחום
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני מפחד מנזקים בלתי הפיכים לגוף [איבוד יד, איבוד ראייה, שמיעה....] גם ממוות של קרוב לא להגיע למשהו גדול בעתיד [בתחום העבודה] מפאדיחות [להסריח - להביא נוד באמצע אקט עם מישהי וכדומה] אממ... זהו נראה לי.
פורסם 2006 במאי 3019 שנים אני ממליץ לך מאוד ללכת לתערוכה במוזאון הילדים בחולון "דיאלוג בחשכה" זה משהו מדהים!בהתחלה מתתי מפחד הכל בחושך אתה לא רואה כלום, אתה עושה את זה ע"י מישוש דברים...ממליץ לך בחוםלא יודע מה איתך אבל... אמממ"דיאלוג", בחושך, ע"י מישוש???לא נשמע לי טוב
פורסם 2006 במאי 3019 שנים לא יודע מה איתך אבל... אמממ "דיאלוג", בחושך, ע"י מישוש??? לא נשמע לי טוב חחח היינו שם עם הבית ספר וזה מה שקרה : 60 אחוז מהבנות בשכבה מוששו בחזה בחשכה ילדה אחת הופשטה [כמובן שעורבה כאן המשטרה] העיוור המדריך הואשם בתקיפה מינית [נהג למשש גם כן חחח] ונפתח נגדו תיק במשטרה ילדה אחרת מששה בנים בנים מיששו בטעות בנים [או לא בטעות? ] קיצר - מקום שבו שורצים הורמונים רבים! חבל רק שלא היה לי את הסמסונג 740 באותו הזמן.. הפנס היה יכול להפוך את זה ליותר מעניין!
פורסם 2006 במאי 3019 שנים חחח היינו שם עם הבית ספר וזה מה שקרה : 60 אחוז מהבנות בשכבה מוששו בחזה בחשכה ילדה אחת הופשטה [כמובן שעורבה כאן המשטרה] העיוור המדריך הואשם בתקיפה מינית [נהג למשש גם כן חחח] ונפתח נגדו תיק במשטרה ילדה אחרת מששה בנים בנים מיששו בטעות בנים [או לא בטעות? ] קיצר - מקום שבו שורצים הורמונים רבים! חבל רק שלא היה לי את הסמסונג 740 באותו הזמן.. הפנס היה יכול להפוך את זה ליותר מעניין! חחחח
פורסם 2006 במאי 3019 שנים חחח היינו שם עם הבית ספר וזה מה שקרה : 60 אחוז מהבנות בשכבה מוששו בחזה בחשכה ילדה אחת הופשטה [כמובן שעורבה כאן המשטרה] העיוור המדריך הואשם בתקיפה מינית [נהג למשש גם כן חחח] ונפתח נגדו תיק במשטרה ילדה אחרת מששה בנים בנים מיששו בטעות בנים [או לא בטעות? ] קיצר - מקום שבו שורצים הורמונים רבים! חבל רק שלא היה לי את הסמסונג 740 באותו הזמן.. הפנס היה יכול להפוך את זה ליותר מעניין! באיזה שנה ואיזו כיתה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.