פורסם 2006 במאי 2719 שנים לפחות במשהו הם צודקים"איזה עם לא נותן את הזכות לעם אחר להתקיים כאשר אנחנו נותנים" התשובה כמובן יהודים והם צודקים היהודים לא נותנים לערבים זכות להתקיים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אתה חתיכת אדיוט אני מוכן להרוג אנשים בשביל הגנה עצמית, לא משום סיבה אחרת. ואין לי שום בעייה עם זכות הקיום של הערבים עד שהיא מתנגשת בזכות הקיום שלי
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אתה חתיכת אדיוט אני מוכן להרוג אנשים בשביל הגנה עצמית, לא משום סיבה אחרת. ואין לי שום בעייה עם זכות הקיום של הערבים עד שהיא מתנגשת בזכות הקיום שלי הבעיה שלך ושל עוד כמה זה שרק בגלל שהם חייבים זה כבר מתנגש בזכות שלך לחיים ותפסיק לשחק אותה כתבת ב1000 מקומות שלא אכפת לך שימותו כולם וטוב ככה אז תפסיק לשחק משחקים אתה ועוד כמה פה פשוט יכולים לפתוח את מפלגת הפשיסטים היהודים זה יכול להיות כלום בשבילכם
פורסם 2006 במאי 2719 שנים הבעיה שלך ושל עוד כמה זה שרק בגלל שהם חיים זה כבר מתנגש בזכות שלך לחיים אתה יודע שקוראים לזה הוצאות דיבה... תזכיר לי על מה קיבלת באן בפעם שעברה? :
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אתה יודע שקוראים לזה הוצאות דיבה... תזכיר לי על מה קיבלת באן בפעם שעברה? : לא,כי זאת האמת שאתה כתבת פעם אחרונה? אני לא יודע על מה אתה מדבר : אהה כן נזכרתי על טמטום של מנהל שישתגע החיים קשים לא?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים לא,כי זאת האמת שאתה כתבתבאמת?זה כבר מענייןתביא ציטוט שלי אומר שעצם קיומם פוגע לי בזכות לחיים
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אבל אתה זה שטוען שאני אמרתי את זהחובת ההוכחה עלייךאם באמת אמרתי את זה אני אקח את מלוא האחריות אבל כל עוד אין לך הוכחה, זאת הוצאת דיבה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים רון, אני מעריץ אותך - כן ירבו אנשים כמותך אני מסוגל להרוג אנסים, בייחוד של קטינות.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אבל אתה זה שטוען שאני אמרתי את זה חובת ההוכחה עלייך אם באמת אמרתי את זה אני אקח את מלוא האחריות אבל כל עוד אין לך הוכחה, זאת הוצאת דיבה לי אין כוח לחפש בין אלפי ההודעות שלך אם אתה רוצה חפש ואם אתה בכל זאת מתעקש אז חפש אתה מכאן פרשתי מלדבר על זה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים חבורה של אנשים פרימיטיבים שנושאים עימם זעם של דברים או מקרים אישיים שקו להם.היום כבר התנועה הנאצית לא תתפתח למיימדים עצומים.כיום אנשים יודעים שתורת הגזע זה בולשיט, ואלה ששם, סתם חבורה של קנאים, הם מתעבים אותנו בגלל הישגים.הם מביכים את עצמם בפומבי כשהם מדברים כך על יהודים, זה זרם של פריקים קיצונייים.לדעתי----> לכו תראו ת'ערבים תראו מה זה תורת הגזע!
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם אתה רוצה חפש ואם אתה בכל זאת מתעקש אז חפש אתה מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחוריי הדברים האלה?? רון, אני מעריץ אותך - כן ירבו אנשים כמותך תודה תודה ;D
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחוריי הדברים האלה??תודה תודה ;Dשהוא כותב שטויות, מציע לך לבצע חיפוש בפורום ואין לו כוח לנבור בין אלפי הודעות.בעוד שבעצם כל הקטע של לחצן החיפוש הוא ש...לא צריך לנבור בין מלא הודעות בשביל למצוא משהו!אם אתה רוצה אתה מוזמן להשתמש בחיפוש לשם כך הוא קיים לא?אתה אפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.