פורסם 2006 במאי 2719 שנים איזה גרמניה אתה לא רואה שהם מדברים באנגלית?זה בארצות הברית ונותנים להם כי שם זה דמוקרטיה ויש לך חופש ביטוי ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצהבגרמניה עם השלטון העכשווי אני לא בטוח אם אנג'לה היתה נותנת להם לדבר ככה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בני זונותאז אני יוכל לעשות הפגנה נגד השחורים?כוסאמא שלהם זונהמה זה עכשיו חופש ביטוי אחרי מה שקרה אמן ישרפו המנייאק
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני לא מבין למה נתנו להפגנה הזאת להתקיים זה בגרמניה נכון? ובטוח שלא תהיה עוד שואה יש עכשיו את ארה"ב יש את האינטרנט יש את הטלויזיה לא כמו פעם אין מצב רק ישראל יכולה לקרוע להם את הסבתא אם להקפיץ את חיל האויר לסיבוב איזה גרמניה בראש שלך בגרמניה אם העיטוש שלך נשמע נאצי אתה הולך לכלא, לכל הרוחות הם שלחו מישהו לכלא ל7 שנים בגלל שהוא לימד את הכלב שלו להצדיע לקריאת הייל הייטלר, ואת הכלב היגלו לדנמרק...
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מה? ליהודים מותר לשכב עם ילד בן 3? : ומה איתם? זה שההורים שלהם בני דודים זה יותר טוב אגב, לפי דעתי ברגע שהם אומרים שהם גם ישתמשו בכוח(והם אמרו את זה), מותר לדמוקרטיה מתגוננת להכניס אותם לכלא ולמנוע את זכות הדיבור שלהם
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ארה"ב היא לא דמוקרטיה מתגוננת.חוץ מזה בארה"ב יש יחסית מעט מאד אנטישמית. אם אני לא טועה שנה שעברה אנגליה היתה עם הכי הרבה תקריות אנטישמיות אבסולוטית כלומר באחוזים יש בארה"ב מעט מאד.וכשזאת תהיה האנטישמיות שתדאיג אותנו בעולם נהיה במצב הרבה יותר טוב.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ראיתי שיש שם שוטרים ששומרים על ההפגנה אז לדוגמא אם הייתי אומר שם ואומר כל הנאצים על הזין שלי והם היו קופצים עליי השוטרים היו מתערבים נכון? :
פורסם 2006 במאי 2719 שנים בארה"ב יש הרבה חרא נאצילמרבה המזל הם מתרכזים בעיקר בקליפורניה ווירג'יניהככה ששאר אמריקה "נקייה" יחסית
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ראיתי שיש שם שוטרים ששומרים על ההפגנה אז לדוגמא אם הייתי אומר שם ואומר כל הנאצים על הזין שלי והם היו קופצים עליי השוטרים היו מתערבים נכון? : אם שיחקת במשחק morrowind נגיד מישהו פוגע בך אז השומרים יעזרו לך ואתה חף מפשע אם אתה פוגע במישהו שם קודם אז השומרים יעזרו לו כי אתה הבנאדם הרע ככה שאם אתה היית פוגע בנאצים השוטרים היו קופצים עליך אבל אם הנאצים היו פוגעים בך השוטרים היו קופצים עליהם
פורסם 2006 במאי 2719 שנים חחח! הם באמת סהרורים! מדובר בבטלנים שיכורים, רדנקים חסרי השכלה ותו לא. יש לקהילה שלהם איזה אתר מפגר שבו יש תמונות מהפסטיבל הדפוק שלהם "האמרפסט" (שם גם הופיעו 2 הכונפות "פרוסי כחול") ואם תראו את התמונות משם תבינו שאין מה לחשוש. מדובר בקופי אדם לבנים ושתויים והנשים ה"אריות הטהורות" שלהם נראות כמו חזירות שמנות שדורשות לבנה לפנים. אני צריכה לחפש את זה. יש להם גם איזה נואם כזה קוראים לו משהו מצגר (נראה לי שינה את זה) ורואים שהוא קצת (הרבה) לא בסדר בראש. טוב, יש לו פיגור שכלי בינוני והוא מתלבש בתלבושת של ילדים קטנים ובצבעים של היטלר יוגנד. זה צרייך לראות ולבכות מצחוק... וכן, זאת ארה"ב של אמריקקה. יש להם גם מלאן חנויות שמוכרות את המוזיקה שלהם, תכשיטים, חולצות ושאר מרץ' וכמובן, חברת תקליטיםשמחלקת דיסקים ניאו-נאציים בחינם בכניסה לבתי ספר לילדים לבנים. טוב, מה אתם מצפים ממדינה שבה מפלגה אחת מחליטה להחרים את החיסון לנגיף שגורם לסרטן השחלות "כי אסור לעשות סקס לפני החתונה".
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אם שיחקת במשחק morrowind נגיד מישהו פוגע בך אז השומרים יעזרו לך ואתה חף מפשע אם אתה פוגע במישהו שם קודם אז השומרים יעזרו לו כי אתה הבנאדם הרע ככה שאם אתה היית פוגע בנאצים השוטרים היו קופצים עליך אבל אם הנאצים היו פוגעים בך השוטרים היו קופצים עליהם
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ראיתי שיש שם שוטרים ששומרים על ההפגנה אז לדוגמא אם הייתי אומר שם ואומר כל הנאצים על הזין שלי והם היו קופצים עליי השוטרים היו מתערבים נכון? : לא,אבל, אם הייתה יוצא במכות אז היו נותנים לך גם קצת ובצדק לפחות במשהו הם צודקים"איזה עם לא נותן את הזכות לעם אחר להתקיים כאשר אנחנו נותנים" התשובה כמובן יהודים והם צודקים היהודים לא נותנים לערבים זכות להתקיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.