פורסם 2006 במאי 2719 שנים אין כמו להיות בשדה תימן ליד באר שבע בסוף מאי, בעומס חום 2, לעמוד בשמש ולהרגיש כאילו מישהו דופק לך על הראש ובא לך לשכב כמו פגר ולא לעשות כלוםאבל עדיין זה עדיף מחורף
פורסם 2006 במאי 2719 שנים החורף טוב בהרבה..... אף פעם לא טענתי אחרת. פחות חם. אני שונא חום!!כנ"ל, כנראה וזה בגלל שאני אחד ממזלות האוויר? (מאזניים)
פורסם 2006 במאי 2719 שנים תאמין לי שזה לא קשור למזלות ... אני מתערב איתך שהמשפחה שלך הם יוצאים אירופה ובגלל זה רוב הסיכויים שתאהב אקלים קריר יותר
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אני שונא קיץץץץץץץץהיום שיחקתי עם חברים טניס וכדורסל והיה כל כך חםומעייף לא יכולתי לסבול את זה!!!!!!!הדבר היחיד שטוב בקיץ זה הים וזהו כל השאר בעעעע
פורסם 2006 במאי 2719 שנים החום טוב כי לא צריך ללבוש מעילים ולד*** את החברות שלך אבל הכי טוב בקיץ הזה שיוצא הקונרו וגם כבר יצא עצלנו בפנדה וזה הAM2
פורסם 2006 במאי 2719 שנים תאמין לי שזה לא קשור למזלות ... אני מתערב איתך שהמשפחה שלך הם יוצאים אירופה ובגלל זה רוב הסיכויים שתאהב אקלים קריר יותר האמת היא שנולדתי באוקראינה 8)
פורסם 2006 במאי 2719 שנים זה בדיוק מה שאני אומר ... יוצאי מדינות קרות בדרך כלל לא יעדיפו ארצות חמות . בזה הוכחתי את טענתי .
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ברור שזה לא מדע מדויק אבל העיניין מוכח גנטית ... צפיתי בתכנית באחד ערוצי המדע ופשוט ככל שהדור הוא קרוב יותר ככה ההסתגלות לשינויים אקלימייים הם קשים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.