עבור לתוכן

חובבי האבקות המבוימת אתם חושבים ש"הקברן" לפני פרישה?

Featured Replies

פורסם

1.אכן DX יקומו מחדש כטאג טים.

2.נכון,הם בסה"כ עושים פיוד בין קאלי לטייקר,אין פה מחליף ולא כלום.

3.בדיוק,מסכים איתך - לקחו לקורט אנגל את החגורה,המתאבק הכי טוב בעסק שהיה המועמד הכי טוב להחזקת החגורה.

4.בוגימן נפצע בקרב נגד בוקר טי ברסלמניה 22 - נכון,אבל הוא לא שבר את הרגל,אלא נפצע ביד.

5.ברוק לסנר ביגמן עם יכולות האבקות ממוצעות,ולא יותר.

לדעתי,WWE יותר עדיף מTNA וכיף לראות WWE יותר מTNA,הם מתחילים לעקוף את SD ברייטינג בגלל המצב העגום שם,אבל לראו הם לא מתקרבים,אני גם רואה TNA אבל לי יותר כיף לצפות בWWE,יש לTNA מתאבקים מעולים,כמו סמואה ג'ו,כריסטיאן,דניאלס,סטיילס - יש שמועות שוינס יצר קשר עם סמואה ג'ו ורוצה שהוא יבוא לWWE ולהחתים אותו על חוזה.

הבאסה,שג'ון סינה עדיין מחזיק בחגורה,אבל בPPV הבאה(וויג'נס) הוא ככל הנראה יפסיד אותה,או באירוע של ECW אם רוב ואן דאם ישתמש במאני אין דה בנק.

ברוק לסנר הוא הביגמן הטוב ביותר שקיים מבחינת האבקות נטו טוב יותר מויליאם ריגל - חוץ מזה שברוק נותן שואו ברמות מטורפות ומקריב את הגוף שלו - כמו הסופרפלקס שהוא דפק לביג שואו מהחבלים והזירה נפלה .

בקשר ל TNA - אין היום הייפלייר יותר טוב בעסק מAJ STYLES ,ג'ו יישאר ב5 שנים הקרובות ב TNA לאחר שהוא חתם על חוזה חדש כיהוא אמר ש WWE זה בית קברות למתאבקים מה שנכון מאוד שרק עכשיו מתחילים לנצל את היכולות של פול לונדון שלטעמי הוא אחד הכשרונות הגדולים שיש .

פורסם

ג'ריקו בTNA? אני חוזר לראות את זה...ג'ריקו זה אחד המתאבקים

האהובים עליי ביותר, אם לא הכי אהוב(במיוחד בתקופה שהוא היה בWCW).

גולדברג גם סבבה, הבעיה שיש לו אגו גבוה מדי והוא כל הזמן רוצה לנצח

ולקבל המון כסף, זאת הסיבה שהוא עף מה-WWE.

סקוט סטיינר וסטינג? אחלה מתאבקים אבל זמנם עבר...כמו ריק פלייר

שאני לא מבין איך הוא לא גומר בבית חולים אחרי כל קרב שיש לו (או שמא הוא כן גומר בבית חולים?).

פורסם
  • מחבר

ג'ריקו בTNA? אני חוזר לראות את זה...ג'ריקו זה אחד המתאבקים

האהובים עליי ביותר, אם לא הכי אהוב(במיוחד בתקופה שהוא היה בWCW).

גולדברג גם סבבה, הבעיה שיש לו אגו גבוה מדי והוא כל הזמן רוצה לנצח

ולקבל המון כסף, זאת הסיבה שהוא עף מה-WWE.

סקוט סטיינר וסטינג? אחלה מתאבקים אבל זמנם עבר...כמו ריק פלייר

שאני לא מבין איך הוא לא גומר בבית חולים אחרי כל קרב שיש לו (או שמא הוא כן גומר בבית חולים?).

אני גם אוהב את Y2K אבל אתה צודק הרבה מהשמות האלה זקנים כבר

וחוץ מיזה רמת ההפקה בTNA נמוכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים