עבור לתוכן

חובבי האבקות המבוימת אתם חושבים ש"הקברן" לפני פרישה?

Featured Replies

פורסם

היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד

ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי

הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה

לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי

בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה

ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה

לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'(

הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור

הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע)

אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב)

ממממ שסקוט וקווין הקימו בהתחלה תNWO זה היתה תקופה טובה

אנשים קשוחים ובני זונות כמו STONE COLD לא מופעים יותר

בקיצור ניראה לי שאני יפסיק ליראות האבקות -אפילו מיק פולי לא קול יותר

הגיעה הזמן להפנים שהשחקנים הבאמת קולים ששיחקו בWWE פרשו

ומה שנישאר זה דמויות בודדות כמו HHH שנילחמות מול דמויות משעממות כמו סינה

או JBL או מרק אנרי וכו וכו פשוט שיעמום

איפה הזמנים שSTONE הגיעה אם משאית דלק מלאה בבירה לזירה

או שהקברן ניקבר בתוך חול או שמיק פולי הופל מהגג של הזירה :beerchug:

הדמות הקברן תישכב על מישכבך בשלום :'(

t231.jpg

WWE מת בישבילי -אולי אני יראה רק תPFV אבל פרקים אני לא יראה יותר פשוט חבל על הזמן

פורסם

אני כמעט לא רואה את זה...... פעם ב....... בהתחלה זה נחמד אבל לראות את זה קבוע זה נמאס בת'אכלס זה כל הזמן חוזר על עצמו.

אם הקברן ילך זה בכלל לא מזיז לי, אבל הוא בהחלט דמות מעניינת יותר מהשאר

פורסם

לדעתי הקרב שהיה לאנדרטייקר הוא עוד התחלה של פיוד אורך זה הכל בגלל זה הוא הפסיק...

The Great Khali ממש לא מתאים להיות היורש...

אנדרטייקר באמת כבר הרבה זמן ב wwe בגלל זה הוא לא נמצא הרבה אבל הוא עדיין מעורב ולדעתי זה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב.

פורסם

חופשי לפני פרישה!

מופיע PPV פה PPV שם ובסמאקדאון הוא

כמעט ולא מופיע בכלל, הוא כבר לא דמות דינאמית כמו שהוא היה בשנות

ה-90 ואפילו עד לפני שנה.

קאלי ממש לא מתחרה לרשת את "הקברן", אולי הוא נראה מוזר ולא מבינים

מילה ממה שהוא אומר, אבל הוא בקושי זז, הוא לא מתאבק טוב...ביג שואו בגודל

שלו כמעט(אולי חסר לו איזה אינץ') ואפילו הוא נראה יותר חינני בזירה מאשר הגורילה

הזאת שמקבלת פוש ללא שום סיבה נראית לעין.

פורסם

לפני 6 שנים הוא כבר היה צריך לפרוש, עם השטויות שלהם ב WWF שהראו סרט שלו במסך ופתאום יצא מהמסך עשן, ואווווו קריייפייייי.... אמריקאים מפגרים

בכל מקרה, ברט ואובן הרט לעד יהיו המועדפים עלי.

פורסם
  • מחבר

לפני 6 שנים הוא כבר היה צריך לפרוש, עם השטויות שלהם ב WWF שהראו סרט שלו במסך ופתאום יצא מהמסך עשן, ואווווו קריייפייייי.... אמריקאים מפגרים

בכל מקרה, ברט ואובן הרט לעד יהיו המועדפים עלי.

אני העדפתי את אובן על ברט תמיד חבל שהוא מת :'(

בכל מיקרה קראתי קצת בויקי עיברית

http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;quote=1588792;topic=183716.0;num_replies=4;sesc=e025c6f72cc3a23a5203bf0521470aca

ואם אין טעויות השחקן ששיחק תקברן כל השנים כבר בין 44

ככה שזה נותן חיזוק לערכה שלי שהוא רוצה ליפרוש

בקשר לקלי זה דבר נפוץ בעלילה שרוצים להכניס דמות חזקה חדשה בימקום דמות לפני פרישה

נותנים לדמות החדשה לנצח את הישנה ולפי הקרב המסריח שהיה והקלות שבא קלי ניצח

זה ניראה ככה

כניראה הבוגי מן לא היה מספיק טוב או שהוא רצה הרבה כסף אז העיפו אותו ומנסים להכניס את קלי

ונכון הוא מגושם ואיך שהוא ניראה אני לא מעריך שהוא ישרוד הרבה ביגלל שאנשים בגובה הזה בדרך

כלל פגיעים לפציעות וסובלים מי כל מיני בעיות בריאות

אבל בשורה התחתונה זה מתוסרט ואם רוצים להכניס את קלי יכניסו אותו

גם הקברן בתחילת הדמות היה דמות מפחידה ובילתי מנוצחת

והיו דמויות כמו גולדברג ועוד רבים אחרים שהתחילו כדמויות בילתי מנוצחות

אבל אם הזמן התסריטים החלישו אותם בישביל לאזן תדמויות

לי רק חבל שככה אנחנו ניפרדים מהקברן :'(

הם לא יכלו להביא את הוגן לעוד איזה קרב אחרון? ;D

פורסם

טייקר לפני פרישה,אבל הוא ביקש את חגורת אליפות משקל כבד בפעם האחרונה לפי שהוא פורש,הכותבים של הWWE אמרו שהם ישקלו את זה.(הוא כבר לא בעל יכולות טובות,אני מעדיף אותו בתור אמריקן באדאס,הדדמן נהיה חרוש)

הWWE כבר נהיה גרוע,בכלל - סמאקדאון מדרדרת ואין להם כבר מיין אבנטרים,JBL נפצע בגב ופרש לעת עתה מסמאקדאון,קורט אנגל נפצע,בטיסטה נפצע(הוא בכלל לא מתאבק טוב,אלא סתם ביג מן מגושם,אבל עדיין הוא תרם לס"ד),והביאו את מרק הנרי הגוש הזה ללא יכולות האבקות וגם כן הקאלי הזה,RAW מסתדרת בצורה מעולה..הרייטינג שלהם בסביבות ה5 כל תוכנית,לעומת סמאקדאון שזה נע בין 1ל2 וחצי,הWWE במקום לתת לצעירים את הפוש(פול לונדון,שלטון בנג'מין,בריאן קנדריק) מתעסקת עדיין עם הזקנים שלפי דעתי צריכים כבר לפרוש,נותנים לריי מיסטריו את אליפות משקל כבד..לאיפה הגענו?הוא סה"כ מתאבק היי פלייר ללא יכולות מרשימות,הפינישר שלו כ"כ מבוים שזה כבר דפוק,צריכים להחזיר לקורט אנגל את החגורה,המתאבק הכי טוב שיש כרגע לדעתי בסמאקדאון אם לא בכל העסק.

בRAW עדיין משאירים לסינה את החגורה,מתאבק ממוצע ולא יותר,אני לא מבין מה הקטע של וינס מקמהן - חלאס כבר לא רוצים לראות אותו בתור אלוף,הוא נמאס אחרי חצי שנה,שנה זה בכלל מספיק..אבל עכשיו בECW כנראה שהוא יפסיד אותה לרוב ואן דאם,או שהוא יפסיד אותה לטריפל אייץ',ואז יקומו DX כנראה מחדש,יש הרבה שמועות ותכנונים על זה שDX חוזרים.

פורסם
  • מחבר

טייקר לפני פרישה,אבל הוא ביקש את חגורת אליפות משקל כבד בפעם האחרונה לפי שהוא פורש,הכותבים של הWWE אמרו שהם ישקלו את זה.(הוא כבר לא בעל יכולות טובות,אני מעדיף אותו בתור אמריקן באדאס,הדדמן נהיה חרוש)

הWWE כבר נהיה גרוע,בכלל - סמאקדאון מדרדרת ואין להם כבר מיין אבנטרים,JBL נפצע בגב ופרש לעת עתה מסמאקדאון,קורט אנגל נפצע,בטיסטה נפצע(הוא בכלל לא מתאבק טוב,אלא סתם ביג מן מגושם,אבל עדיין הוא תרם לס"ד),והביאו את מרק הנרי הגוש הזה ללא יכולות האבקות וגם כן הקאלי הזה,RAW מסתדרת בצורה מעולה..הרייטינג שלהם בסביבות ה5 כל תוכנית,לעומת סמאקדאון שזה נע בין 1ל2 וחצי,הWWE במקום לתת לצעירים את הפוש(פול לונדון,שלטון בנג'מין,בריאן קנדריק) מתעסקת עדיין עם הזקנים שלפי דעתי צריכים כבר לפרוש,נותנים לריי מיסטריו את אליפות משקל כבד..לאיפה הגענו?הוא סה"כ מתאבק היי פלייר ללא יכולות מרשימות,הפינישר שלו כ"כ מבוים שזה כבר דפוק,צריכים להחזיר לקורט אנגל את החגורה,המתאבק הכי טוב שיש כרגע לדעתי בסמאקדאון אם לא בכל העסק.

בRAW עדיין משאירים לסינה את החגורה,מתאבק ממוצע ולא יותר,אני לא מבין מה הקטע של וינס מקמהן - חלאס כבר לא רוצים לראות אותו בתור אלוף,הוא נמאס אחרי חצי שנה,שנה זה בכלל מספיק..אבל עכשיו בECW כנראה שהוא יפסיד אותה לרוב ואן דאם,או שהוא יפסיד אותה לטריפל אייץ',ואז יקומו DX כנראה מחדש,יש הרבה שמועות ותכנונים על זה שDX חוזרים.

תיראה אני מאוד אהבתי את הDX אבל שון כבר זקן וHHH לא יספיק להחזיר את DX לימים הגדולים

צריכים עוד דמויות מענינות

אבל רק ביגלל הנוסטלגיה -

Rude_DX.jpg

%7Boption%7D

פורסם

הכי אהבתי את אדי גררו למרות מה שהוא עשה לרימיסטיריו אבל עכשיו הוא באדמה.

פורסם

סטינג FOREVER! :jump:

פורסם

אני לא מבין איך אנדרטייקר לא פרש אחרי שיוקוזונה נחת עליו

כן אני שייך לאסכולה הישנה של WWF ;)

פורסם

יש אנשים שאשכרה רואים את השטויות האלה אחרי גיל 13(חוץ מאנשים בני 30 שגרים עם אמא שלהם כמובן ::))?

פורסם

היי! >:(

אבא שלי בן 50 ועדיין רואה את זה

זאת אחלה דרך לפרוק מתח אחרי תלאות היום

פורסם

אחרי שקראתי את התגובות של כולכם לבינתיים :

1. DX יקומו מחדש בתור טאג טים .

2. קאלי לא המחליף של טייקר - הם בסך הכל בונים לו פיוד .

3. SD הדרדרה למצב של זנות -אדי ז"ל מת , ריי מיסטריו אלוף של משקל כבד ,בנואה פצוע , JBL פצוע ,באטיסטה פצוע (וטוב שכך),הנרי לא מתאבק ,בוקר ט הוא צל של מה שהוא היה פעם, פינלי ריגל וברצ'יל לא מנוצלים מחצי מהיכולת שלהם ואת אנגל דחפו לקיבינמט כשהוא המתאבק הכי טוב בעסק - החזירו אותו מפציעה במיוחד לקרב נגד מארק הנרי כי אין מתאבקים ודווקא בתקופה כזאת הם מפרקים את MNM אולי הצמד הכי טוב שהיה אי פעם ב SD אם כל זה לא מספיק CHRISTIAN עזב אותם ל TNA והוא ו STING מרימים את העסק לרמות חדשות יחד עם סקוטי שטיינר - RAW עוד מחזיקים מעמד בגלל HHH ו HBK לא שום דבר אחר ולפי השמועות הרוק חוזר כי לוינס אין מה למכור בקרב נגד TNA לאחר שג'ריקו חתם שם ועכשיו הוא מנסה לקנות את החוזה שלו בחזרה ,היחיד שיכול להרים את העסק ב SD זה בובי לאשלי שהוא פשוט תותח מתאבק ברמה גבוהה מאוד SD מזמן איבדה מהעניין שלה כי היא פשוט לא מעניינת ברגע שחסמו להייפליירים את התנועות הם ביטלו את הכוח שלהם מול TNA.

4.בוגימן נפצע בקרב נגד בוקר ט והוא שבר את הרגל .

5.ברוק לסנר אולי אחד המתאבקים הגדולים שהיו ב WWE והדבר הגדול הבא כנראה ייצטרף ל TNA כשהחוזה שלו עם וינס יסתיים בסוף 2007 ומדובר על זה שגולדברג ייצטרף בקרוב ל TNA למרות שיש בעיות עם הכסף שהוא חושב שמגיע לו בתור חוזה

לכל המאוכזבים מ WWE תתחילו לראות TNA האקשן האמיתי נמצא שם והם כבר מתחילים לעקוף אץ SD ברייטינג .

CASUE THAT'S HOW I ROLL :D

פורסם

אחרי שקראתי את התגובות של כולכם לבינתיים :

1. DX יקומו מחדש בתור טאג טים .

2. קאלי לא המחליף של טייקר - הם בסך הכל בונים לו פיוד .

3. SD הדרדרה למצב של זנות -אדי ז"ל מת , ריי מיסטריו אלוף של משקל כבד ,בנואה פצוע , JBL פצוע ,באטיסטה פצוע (וטוב שכך),הנרי לא מתאבק ,בוקר ט הוא צל של מה שהוא היה פעם, פינלי ריגל וברצ'יל לא מנוצלים מחצי מהיכולת שלהם ואת אנגל דחפו לקיבינמט כשהוא המתאבק הכי טוב בעסק - החזירו אותו מפציעה במיוחד לקרב נגד מארק הנרי כי אין מתאבקים ודווקא בתקופה כזאת הם מפרקים את MNM אולי הצמד הכי טוב שהיה אי פעם ב SD אם כל זה לא מספיק CHRISTIAN עזב אותם ל TNA והוא ו STING מרימים את העסק לרמות חדשות יחד עם סקוטי שטיינר - RAW עוד מחזיקים מעמד בגלל HHH ו HBK לא שום דבר אחר ולפי השמועות הרוק חוזר כי לוינס אין מה למכור בקרב נגד TNA לאחר שג'ריקו חתם שם ועכשיו הוא מנסה לקנות את החוזה שלו בחזרה ,היחיד שיכול להרים את העסק ב SD זה בובי לאשלי שהוא פשוט תותח מתאבק ברמה גבוהה מאוד SD מזמן איבדה מהעניין שלה כי היא פשוט לא מעניינת ברגע שחסמו להייפליירים את התנועות הם ביטלו את הכוח שלהם מול TNA.

4.בוגימן נפצע בקרב נגד בוקר ט והוא שבר את הרגל .

5.ברוק לסנר אולי אחד המתאבקים הגדולים שהיו ב WWE והדבר הגדול הבא כנראה ייצטרף ל TNA כשהחוזה שלו עם וינס יסתיים בסוף 2007 ומדובר על זה שגולדברג ייצטרף בקרוב ל TNA למרות שיש בעיות עם הכסף שהוא חושב שמגיע לו בתור חוזה

לכל המאוכזבים מ WWE תתחילו לראות TNA האקשן האמיתי נמצא שם והם כבר מתחילים לעקוף אץ SD ברייטינג .

CASUE THAT'S HOW I ROLL :D

1.אכן DX יקומו מחדש כטאג טים.

2.נכון,הם בסה"כ עושים פיוד בין קאלי לטייקר,אין פה מחליף ולא כלום.

3.בדיוק,מסכים איתך - לקחו לקורט אנגל את החגורה,המתאבק הכי טוב בעסק שהיה המועמד הכי טוב להחזקת החגורה.

4.בוגימן נפצע בקרב נגד בוקר טי ברסלמניה 22 - נכון,אבל הוא לא שבר את הרגל,אלא נפצע ביד.

5.ברוק לסנר ביגמן עם יכולות האבקות ממוצעות,ולא יותר.

לדעתי,WWE יותר עדיף מTNA וכיף לראות WWE יותר מTNA,הם מתחילים לעקוף את SD ברייטינג בגלל המצב העגום שם,אבל לראו הם לא מתקרבים,אני גם רואה TNA אבל לי יותר כיף לצפות בWWE,יש לTNA מתאבקים מעולים,כמו סמואה ג'ו,כריסטיאן,דניאלס,סטיילס - יש שמועות שוינס יצר קשר עם סמואה ג'ו ורוצה שהוא יבוא לWWE ולהחתים אותו על חוזה.

הבאסה,שג'ון סינה עדיין מחזיק בחגורה,אבל בPPV הבאה(וויג'נס) הוא ככל הנראה יפסיד אותה,או באירוע של ECW אם רוב ואן דאם ישתמש במאני אין דה בנק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים