עבור לתוכן

מחשב חדש רועש

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה לאנשי האתר שעזרו לי בשאלות קודמות- כל החלקים הגיעו ויש לי מחשב חדש (גם) בזכותם!

בעיה ממש רצינית היא הרעש שהמחשב מייצר- מחשב חדש וכל כך רועש! קניתי במיוחד מארז שאני יודעת שהוא שקט. והמעבד מהיר רק במעט מהמעבד שהיה לי במחשב קודם שלא ייצר בכלל כזאת כמות של רעש (היה לו מארז זהה).

איך אני יכולה לבדוק כמה מאווררים פועלים בתוך המארז? אני משתמשת במחשב לאינטרנט ופוטושופ בעיקר, כך שאין לי בעיות של חימום וכאלה, אולי אני יכולה להפעיל רק את המאוורר של המעבד?

תודה!

פורסם

תנסי להוריד תמהירות של המאוורריים

את יכולה לפתוח תמארז תדלת השמאלית ולהסתכל כמה מאווררים פועלים שהמחשב דלוק ...

את יכולה לעבוד רק עם המאוורר של המעבד אבל רק תזהרי שלא יתחמם לך המעבד ושאר החלקים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, פתחתי את הדלת וראיתי שרק המאוורר של המעבד עובד. סבבה.

איך אני יכולה לשחק עם המהירויות שלו ולראות את הטמפרטורה תוך כדי? יש איזו תוכנה אמינה שעושה את זה? אני זוכרת שאפשר להגיע לשם דרך הסטאפ של המחשב נדמה לי..?

השאלה היא האם לא יכול להיות שהמאוורר עושה רעש בגלל איזו סיבה מכנית. לא נראה לי סביר שמאוורר שהרגע הותקן ושהגיע עם המעבד ידרוש הנמכה ידנית של המהירות כדי להגיע לרמת רעש נורמלית..

פורסם

איזה מאוורר יש לך על המעבד(של איזה חברה)?

פורסם

תנסי לנתק תמאורר תדליקי תמחשב לכמה שניות ואם זה הפסיק לעשות רעש תחליפי את המאוורר או שתשימי מאורר אחר במקום ....או פשוט יותר תורידי תמהירות שלו......

אם זה עדיין עושה רעש תבדקי אם יש לך מאורר בכרטיס מסך ובלוח אם ותעשי אותה פעולה עד שתמצאי מה עושה רעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים