פורסם 2006 במאי 2619 שנים יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד בהתחלה הוא עובד על מהירות שיא ופתאוום הוא עובד על 1700rpmמהיכול לגרום לו לעבוד ככהדרך אגב המאוורר הוא של גיגה בייט עם האולטרא הכחולה(סוקט 775)תודה מראש לעוזרים
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אולי שליטה מפגרת מצד הלוח, לא זכור לי שיש לו חיישן מובנה...תנסה לחבר אותו ישירות לספק כוח ולא ללוח אם.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר אולי שליטה מפגרת מצד הלוח, לא זכור לי שיש לו חיישן מובנה...תנסה לחבר אותו ישירות לספק כוח ולא ללוח אם.אין לי חיבור לספק אלא רק ללוחהבעיה התחילה רק בשבועיים האחרונים לפני זה הוא עבד מצוין
פורסם 2006 במאי 2619 שנים התקנת איזהשהיא תוכנת ניטור חומרה או שעשית שינויים בביוס בדקת אולי אבק עוטף אותו ולכן הוא לא יכול להסתובב מהר יותר
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר התקנת איזהשהיא תוכנת ניטור חומרה או שעשית שינויים בביוס בדקת אולי אבק עוטף אותו ולכן הוא לא יכול להסתובב מהר יותרלא התקנתי שום תוכנה ולא עשיתי שינויים בביוס ואבק אני מנקה כל חודש אז נראה לי שזאת לא הבעיה שלי
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר מה הטמפ' של המעבד (ואיזה מעבד זה)....?ותפרט על המערכת בכללי..הטמפ' 45-50 ללא מאמץלוח גיגהבייט,מעבד סלרון 2.8 סוקט775 (פרסקוט)1gb זכרוןכ.מסף ati 9550כ.טלויזיההר-דיסק:20+80 gbעוד משהו?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים הטמפ' 45-50 ללא מאמץלוח גיגהבייט,מעבד סלרון 2.8 סוקט775 (פרסקוט)1gb זכרוןכ.מסף ati 9550כ.טלויזיההר-דיסק:20+80 gbעוד משהו?עד כמה שידוע לי פרסקוט ליבה חמה והטמפ דווקא לא נראית רעה אז אין לך מה לדאוג...
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר באיזה טמפ'אני צריך להתחיל לדאוג?והבעיה העיקרית שלי היא לא הטמפ' אלא המאוורר של המעבד שלא רוצה להסתובב יותר מהר מ-1700rpm אחרי שמערכת ההפעלה עולהכי בהדלקה של המחשב הוא פועל בשיא הכוח(4000rpm) בערך
פורסם 2006 במאי 2619 שנים טמפ' סבירות יחסית..תבדוק עם תוכנות מאמץ ותבדוק שברגע שהטמפ' עולה עולה גם הRPM של המאוורר....ובהדלקה כול הרכיבים עובדים על המקסימום (כולל מאווררים וכו)..
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר כנראה שלא הבנתם אותי כמו שצריך זה המאוורר שלי: כמו שאתם בוודאי רואים יש לו בקר שליטה כרגע הוא על מקסימום ואמור להסתובב על 3500rpm הבעיה היא שהוא לא עובר את ה- 1700rpm וזה מה שאני מנסה להסביר שזאת הבעיה כי לפני שבועיים הכל עבד כמו שצריך יכול להיות שנדפק הבקר שליטה?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים יכול להיות כמו שאמרת שהפוטנציומטר הלך, ואולי זה רק בעיה של מגעים (יכול להיות מגעים של הפוטנציומטר, של החיבור שלו לתוך המאורר, של ההלחמה ללוח המאורר, בקיצור זה יכול להיות כל מיני שטויות, כמו שאמרתי תנסה לחבר ישירות לספק כוח (אפילו תקמבן חיבור רק לכמה דקות), תנסה להזיז את החוטים את המגעים, אם זה לא מסתדר שלח לחנות בתקווה שיש לך עדיין אחריות עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.