פורסם 2006 במאי 2619 שנים שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע...זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכהאני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
פורסם 2006 במאי 2619 שנים שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע...זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכהאני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר או קיי הבנתי את הפואנטה...איזה ספק איכותי אני יכול לקנות בתקציב של 300 שקל?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים חריגה קטנה אבל ניראה לי מצויין בישבלךhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=12215
פורסם 2006 במאי 2619 שנים למערכת שלו ספק של 300W-350W יהיה מספיק בהחלט..(גם בOC)..פותח התרד יש לך העדפה לחנות או להמליץ לך על דגם ואתה תסתדר....
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר יש לי העדפה לLogicPCהלכתי על ה 430WCooler Master אבל יש לי חיבור של 20 פין בלוח והוא לא מתאים...אז יום ראשון אני אצטרך להחליף אותו, כנראה שאני אלך על ThermalTake 420wיש למישהו המלצות נוספות??
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אל תתקרב לספקים של TT..ולCooler Master יש חיבור של 24PIN הוא כן מתאים לך רק שה4 חיבורים הנוספים ישארו "בחוץ"..
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר מה רע בספקים של TT??קניתי את הCooler Masterאבל הלוח אם לא מותאם לזה ככה שה24 פין לא נכנס בשום פנים ואופן, ולא אי אפשר להשאיר אותם "בחוץ" כי הם עולים על חלקים אחרים של הלוח אםבסופו של דבר החלפתי את זה עם ספק של TTאבל תגידו לי עכשיו אם כדאי לי להחליף אותו או לא?מה לא בסדר בספקים של TT??
פורסם 2006 במאי 2819 שנים TT לא נח/שבת כיצרנית של ספקים טובים....(איכות וכו)...ולא חסר ספקים אחרים של חברות אחרות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.