פורסם 2006 במאי 2619 שנים אני הייתי בשתי סופרים וכבר ואין להם רק את הפאנטה שוקטה כול השאר יש להםהיפסיקו לייצר את זה???זה היה המשקה אכי טובהיה לזה ריח ממש טוב :'(
פורסם 2006 במאי 2619 שנים זו הייתה מהדורה מוגבלת :-\אגב, גם בזה (ובכל הקולות למיניהן) יש בנזן, חומצה זרחתית ועוד כמה דברים מסרטנים וכו, רק ששם הם בטחום "סביר" (כמה שנים של שתייה יותר מסוכנות מסיגריות ומכדור בראש...)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים עךק מהדורה מוגבלת מה שעושה כסף לא מורידיםושיורידו כבר את הקוקה קולה לימון מישהו בכלל שותה את החרא הזה?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים קוקה קולה לימון זה אחלה, רק חבל שהם לא מייצרים קוקה קולה רגילה עם לימון, רק דיאט
פורסם 2006 במאי 2619 שנים כי זה יהיה עוד יותר מגעיל הלימון מוסיף טעם לקולה המגעילה הזאת(דיאט) שאין בה סוכר אם תכניס לימון לקולה רגילה זה יהיה מגעיל ברמות
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אני שותה קולה מגיל-0 והשיניים שלי והמצב הבריאותי שלי בסדר גמור זה מה שהם רוצים שתחשוב עוד כמה שנים ואתה drop dead ואז לא יבינו למה זה קרה
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר זה ירד מהמדפים לפני פסח. תקרא יותר את המוסף כלכלה בעיתון שלך. טוב אני מניח שדברים טובים לא נמשכים לנצח כול כך אהבתי את המשקה הזה
פורסם 2006 במאי 2619 שנים זה הדבר הכי מגעיל בעולם הפאנטה הזה..זה כמו דיו של טושים עם סוכר ולשתות את זה...גועל נפש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.