פורסם 2006 במאי 2519 שנים סיבלם של ערבים רעבים לא מפריע לקיבה המלאה שלי ? יודע מה אני ישנה בו משהו קטן שפיישלללל
פורסם 2006 במאי 2619 שנים גדולאיזה מבויים?! בנאדם מפעיל רפלקס כזה רק ברגעי לחץ! איך הוא עף חשבתי שמו לו איזה טיל בתחת או משהומעולה, ולמה לו להיות במצב לחץ בדיוק אם הוא לא יודע מה הולך לקרות?ההפך, הוא ממש לא צריך להיות במצב לחץ, אלה להקשיב טוב ולהסתכל על מילות השיר שרשומת על המסך. (אני מכיר את הפלאש הזה)הבן אדם עושה הכל כדי לא להסתכל למסך ונופל בשניה שיש את הצרחה.זה נראה לי יותר מידי מבויים.
פורסם 2006 במאי 2619 שנים זה לא מבויים...תחשבו על זה. אתם שומעים את זה, מנסים לפענח מה כל כך מיוחד, מרוכזים (זה כל הרעיו בהפחדה הזאת). תשימו לב איך אתם מתנהגים כשאתם מנסים לפענח משהו שאתם שומעים ולא מבינים לחלוטין. מכווצים את העיניים, מסתכלים הצידה. זאת התנהגות נורמלית של בן אדם.(תמיד יכול להיות שהוא שחקן מאוד טוב, אבל זה לא נראה מבויים)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים הוא פשוט היה קצת אדיש ואז זה בא לו אחרי 2 שניותכמו הפוקימון הזה סלופוק שאחרי שנותנים לו מכה הוא מגיב אחרי 5 שניותזה כמו שמגהמן טוען את התותח-יד שלו תוך 3 שניות ואז מוציא את הכל בבום, אז הוא הביא את זה בתעופת סילון אחורהמסקנה: לא להיות אדישים
פורסם 2006 במאי 2619 שנים r link=topic=183560.msg1587137#msg1587137 date=1148600581]סיבלם של ערבים רעבים לא מפריע לקיבה המלאה שלי ? יודע מה אני ישנה בו משהו קטן שפיישללללfighter ?
פורסם 2006 במאי 2619 שנים עדייןהמילים "הקיבה המלאה" עושות לי בחילה אתמול כמעט הלכתי להקיאאולי תכתוב משהו יותר מגניב כמוwhat is love, baby dont hurt me
פורסם 2006 במאי 2619 שנים חח למה להקיא אחי האמת שנסחתי אותו קצת אחרי ממה שראיתי כתוב על איזה גשרזה היה כתוב ככה "סיבלם של הרעבים לא מפריע לקיבה המלאה שלי"זה ממש רע אבל שהרוע יהיה מופנה לערבים ולא עליינו אבל פה נגמר הסיפור בקשר לערבים כי עכשיו יחתחילו פה דייונים על ערבים ויהודים
פורסם 2006 במאי 2619 שנים היה לי פעם את הכל ועוד מלא מלא זה מה שנשאר שיש לך בד סרטוק חח הוא באמת מצחיק אני וחברה שלי לפעמים מחקים אותו"מה את רוצה שאני יצמיד לך כלי לכרה פה בין אנשים יא שר.........
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אני מכיר את מה שרץ ברקע(השיר הזה של החג מולד)עשיתי את זה לאחותי והיא קפצה מזה חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.