עבור לתוכן

מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה +-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי...

אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים.

התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)

פורסם

JBL CREATUR 2.1

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על הDEALY הייתי בצבא ולא הספקתי להתחבר... :-\

בכול מקרה המחשב שאני רוצה לחבר את זה, זה לא המחשב בחתימה זה מחשב הרבה יותר חזק זה משנה משהוא?

תודה רבה על ההצעה ;D

JBL CREATUR 2.1

למישהו יש הצעה אחרת חוץ מה- JBL CREATUR 2.1 או שכולם מסכימים כי אני ממש לא מבין בנושא ואני הולך לקנות את מה שתגידו לי ::)

תודה! תודה! תודה! :jump:

פורסם

הם רמקולים טובים, אך יש גם את ה-ATP3 וה-X230. ה-JBL עדיפים על ה-X230 לדעתי (ברוב הדברים לפחות), אך אם אתה מחפש מערכת שתתאים יותר למוזיקה ולא למשחקים, ה-ATP3 תהייה בחירה טובה יותר כנראה.

Anatoli.

פורסם

הם רמקולים טובים, אך יש גם את ה-ATP3 וה-X230. ה-JBL עדיפים על ה-X230 לדעתי (ברוב הדברים לפחות), אך אם אתה מחפש מערכת שתתאים יותר למוזיקה ולא למשחקים, ה-ATP3 תהייה בחירה טובה יותר כנראה.

Anatoli.

תומך ברעיון של ATP3...

תחשוב על JBL..אני מכיר מישהו שיש לו רמקולים שלהם כבר כמה שנים ועוד לא קרה להם כלום..

פורסם
  • מחבר

אני גם משחק משחקים על המחשב, הדגש הוא על המוזיקה אבל אני לא רוצה שהם יפשלו במשחקים :)

מה ההבדל במחירים ביניהם? ולצרכים שלי מוזיקה (שלא יקרטעו בווליום חזק)+משחקים(עדיפות שנייה) על מה ללכת? (מצטער שאני חופר עם השאלה הזאת אבל אני באמת שלא יודע מה ההבדלים אז אני פשוט אקח את מה שתגידו שהכי טוב)

פורסם

לי יש את ה-ATP3 רמקולים הכי טובים שיש!! מבחינתי...

לא שמעתי אחרים חוץ משל קרייאטיב ה2.1 קצת מקרטעים בווליום חזק

ה-ATP3 לא מקרטעים בכלל! גם עם פול ווליום אלא אם כן אתה שומע מוזיקה עם הרבה באס ואתה מגביר את הבאסים אז זה קצת מקרטע,

אבל לא נראה לי תשמע כל כך חזק! זה ממש ממש חזק ואיכות באמת אחד הטובים!

אני ממש ממליץ אני קניתי ב400 שקל בפמה מחשבים או משהו כזה לא זוכר את השם.

בקיצור רמקולים הכי טובים! וגם למשחקים זה טוב, למרות שאני לא מבין מה כל כך אפשר לבקש במשחקים... אני משחק בכמה משחקים והכל בסדר.

פורסם

לגבי מה ש^^^^ אמר גם אם JBL אין בעיות בדקתי ובאותו זמן נהיתי חרש חלקית חחח

פורסם

ATP3 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי ללכת על מה שהצעתם פה ולקנות את ה-ATP3

רק שאלה אחרונה זה הדגם: Altec Lansing ATP3 (חיפשתי בGOOGLE וזה מה שמצאתי, סליחה על הבורות)

תודה לכולם על ההצעות :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: ;D ;D

פורסם

כן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים