עבור לתוכן

WTF מה הלך ב LOST , מתי מתחילה העונה השלישית ..

Featured Replies

פורסם

העניין הוא שהם התקשרו לחברה הזו של דזמונד...

אז? אז מה שהם התקשרו לחברתו ??

הם קלטו שינוי אלקטרומגנטי - איך זה קשור לדזמונד?

באסה... לחכות עכשיו לעונה השלישית...

ד?ימ?ש??ק?י, מה הטעם בלקרוא על הסדרה ברשת?

תראה גם דעות של אחרים

נמאס לי לצטט את עצמי, זה מעיד על כך שאנשים לא קוראים כל מה שאחרים רושמים...

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי האחרים לא שייכים לדארמה.. קלווין כינה אותם Hostiles, כנראה שדארמה אמרו לו שהם עויינים ששוכנים על האי... הנרי, שהתברר כמנהיג של האחרים, אמר שהם 'The Good Guys' לדעתי דארמה הם מעין רעים, והאחרים הם סוג של מורדים כאלו...

פורסם

דִימָשְׁקִי, מה הטעם בלקרוא על הסדרה ברשת? כל המתח של הסדרה נובע מזה שלא מבינים שם חצי מהדברים. (כמו תיקים באפלה :alien:)

אם תקרא על הסדרה באתרים, לא רק שלא תבין חצי, אתה לא תבין את כל הדברים!

פורסם

לדעתי האחרים הם אלו שהיו במטוס הקודם שהגיע, כאשר לא נלחץ המספרים והכפתור הגיע מטוס נוסף והתרסק על האי והם הניצולים שלנו.

פשוט הסדרה הטובה ביותר...(אני משאיר לעצמי את פריסון ברייק לחופש שישעמם)...

סדרה גאונית, למרות שהיתה ירדת מתח השנה, אבל שני הפרקים האלו פשוט היו טירוף!

פורסם

אחלה פרק, בדיוק ההפך מנמלטים , העונה הייתה די משעממת (הרבה פרקים היה אפשר לדלג אליהם) והסוף גאוני!

וב-PB העונה הייתה גאונית וסוף חרא

ספוילר

מייקל מאניק

קיט שולטת

ג'ק חרא

ויווו שגילו שהנרי זה המהניג שלהם , מי היה מאמין.

ושסעיד הגיעה למקום שהאחרים היו אמורים להיות שם - זה היה די ברור שלא יהיה שם כלום.

ומה לזעאל זה הרגל הענקית הזאת שהייתה לה 4 אצבעות :| .

לוק עשה משהו נכון שהוא לא לחץ.

ואיך שטוס יתרסק נשמע נחמד :S אבל קצת מוזר.

מה לעזעאל הלך בסוף-בסוף?!!? איזה שני מדענים שישבו באנטרטיקה גילו פעילות מגנטית (שבטח בא מהאי) ואז יתקשרו לפן!?!?

ד"א מה הבעיה עכשיו גלות איפה האי עפ"י מה שדזמונד אמר ללוק או לג'ק - לא זוכר למי.

יסתכלתי שוב על הסוף אחד האנשים שם אמר "שלא נפספס את זה שוב פעם" כלומר הם גילו כבר את הפעם הראשונה שדזמונד עשה את זה- הסיבה לקח שמטוס יתרסק, אבל איך הפן ישע לחפש עפ"י גל אלקטרו-מגנטי , הינה מה שהיה כתוב על הצג מחשב:

>/ 7436660

Electrinagbetic Anomaly Detedcted

פורסם

דזמונד טעה בחישוב של מיקום האי... ראיתם כמה שיכור הוא היה. הוא גם אמר שכל החיים מחוץ לאי נמחקו, מה שבוודאות לא נכון אחרי שראינו את זוג המדענים האלו...

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את 2 האחרונים

:eek2:

אני לא יכול לחכות יותר זה מחרפן אותי

היה איזה מבט בין ג'ק לקייט לפני שכיסו אותם נראה לי הם קשורים איך שהוא לענין, סוייר עשה פרצוף של wtf אחרי שהוא ראה את זה

יש מצב שאף אחד לא יוצא מהאי הזה-המנהיג של האחרים אמר למייקל-אתה לא תזעיק עזרה כי אז ידעו מה עשית,

בהנחה שאם יום אחד הם כן יצאו מהאי אז גם ככה ידעו מה הוא עשה, כלומר לאחרים אין שום כוונה לעזור למישהו והם לא הטובים

פורסם

תכלס עם כל השטויות מסביב כולכם שחכתם את הפסל הענקי של "אדם" או מה שזה לא והיה לו רק 4 אצבעות ברגליים.

יש לי הרגשה שבסוף האי הזה זה אטלנטיס או משהו כזה :|

פורסם
  • מחבר

ת'כלס , צודק

שכחתי מהרגל הזאת ... מטורף

ואין מצב שמייקל ווולטר ינצלו או משהו כזה

פורסם

יש סיכוי שזה אטלנטיס :P

HOLD DOWN ALT and type in on your NUMPAD the numbers 4815162342 nad then let go of the ALT key! ... and you will end up with µ

µ means MU

....http://en.wikipedia.org/wiki/Mu_%28lost_continent%29 MU (Lost continent) wich relates to Atlantis and Lemuria

ALSO

"Mu-metal is a nickel-iron alloy (77% nickel, 15% iron, plus copper and molybdenum) that has a very high magnetic permeability. Mu metal requires special heat treatment annealing in hydrogen atmosphere, which reportedly increases the magnetic permeability about 40 times. The annealing alters the material's crystal structure, aligning the grains and removing some impurities, especially carbon. Mechanical treatment may disrupt the material's grain alignment, leading to drop of permeability in the affected areas, which can

...]
פורסם

ממש מגניב הקטע עם ה µ

:)

פורסם

איזה סיום יאוו.

בהתחלה היה לי תאוריה שאבא של ג'ק אולי מנהל את ההפרויקט דארמה הזה.

באסה שליבי מתה...היא הכירה את דזמונד חחח.

איך התעצבנתי שוולט לא שפך את כל מה שעשו לו וסיפר למייקל .

איך אשתו של דזמונד בכלל יודעת לחפש אותו עם האלקטרו מגנטיים הזה.

ומזאת אומרת ששוב פעם הפפורטוגזים האלה פיספסו את זה, זה אומר שהיו עוד התפרצויות של האלקטומגנטיים האלה?

פורסם

מתי זה שודר באקסטרה הוט זה לא שודר נראה לי עדיין!!

פורסם
  • מחבר

ברור שלא שודר , זה שודר בחו"ל לא פה ברץ

פורסם

מה אתם חושבים, דז', אקו ולוק מתו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים