פורסם 2006 במאי 2519 שנים בזמן סריקת CHKDSK שגרתית של XP, מופיע מסך כחול ומיד לאחר מכן המחשב מבצע אתחול.אני לא חושב שמדובר בבעיית דיסקשיח שכן יש ברשותי שני דיסקים קשיחים, והבעיה חוזרת עם כל אחד מהדיסקים.כמו כן, הרכבתי את שני הדיסקים במחשב אחר והתקלה לא חזרה שם. הבדיקה של CHKDSK פעלה יפה עד הסוף.מה זה יכול להיות?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מה המפרט שלך? איזה סוג ההרדיסקים? לי היתה בעייה כזו וזה היה התנגשות בין בקר הRAID לבקר הSATA
פורסם 2006 במאי 2519 שנים לא שמתי לב שיש מפרט. תבדוק אם איכשהו שניהם מוגדרים כBOOT בביוס או בWINDOWS (זו היתה הבעייה שלי)
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר מה פירוש שניהם? בביוס שלי זה עניין של דירוג. אין אפשרות לשניים. וב XP פרטישן C מוגדרת כ SYSTEM. התכוונת למשהו אחר?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים ואם תנסה לעשות סריקה לאנטי וירוס עם אותו הארד דיסק בעייתי אז גם יהיה לך מסך כחול?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר הארד דיסק בעייתי? נדמה לי שהראיתי יפה שלא מדובר בבעיית הארד דיסק (גם התקנתי באותו מחשב XP נקי וגם אז הכל היה בסדר)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים התכוונתי שאצלי הבקרים התנגשו בBOOT בביוס אצלך אולי זו התנגשות אחרת. תנסה לעדכן קושחת לוח אם ודרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.