פורסם 2006 במאי 2519 שנים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210
פורסם 2006 במאי 2519 שנים כדי לזהות בין חולצת ראלף לורן אמיתית ולא יש רק דבר אחד שמבדילבחולצה אמיתי יש פתח למטה והוא לא שווה באורכובחולצה מזויפת או שהחולצה נגמרת בלי פתח כמו חולצה רגילה או שיש פתח אבל האורך שווה
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר כן תגיד לי לפי דעתך היא נראית אמיתית או שהם משקרים כי חולצת פולו אמורה לעלות 400 שקל בערך והם מוכרים ב- 200 זה לא נתפס
פורסם 2006 במאי 2519 שנים לדעתי זה לא אמיתי... זה יותר מדי זול וגם אפשר לראות שהתפירה לא ממש טובה אבל אני לא יכול להגיד בביטחון מלא... אם אתה ממש ממש רוצה לדעת תכנס לאתר של ראלף לורן ותחפש את החולצה אם היא לא נמצאת שם אז היא מזויפת ואם אתה מחליט כן לקנות אז - מדיניות החזרהבמידה והינך מעוניין להחזיר את המוצר, אל דאגה, אנחנו איתך ומאחוריך ומבטיחים לך 100% זיכוי לכל פריט שיוחזר תוך 14 ימי עבודה. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח את הפריט חזרה או למסור אותו באריזתו המקורית כולל כל התגיות הנלוות למרכז החברה ואנו נבצע את הזיכוי לאחר קבלתו. ואם אתה ממש רוצה לקנות חולצץ ראלף לורן אז אני יכול להגיד לך שבקיון רמת אביב הכי זול לקנות בחנות אמיתית ללא חשש מזיופים וחולצה שמה תעלה באמת בסביבות ה400 אני אישית קניתי לא מזמן אחת בירושלים שעלתה 450 (לא שווה לסוע לתל אביב בשביל 50 שקל) עריכה: עוד ראיה לכך שזה לא אמיתי, תראה את ההבדלים בצדדים... אחד ישר ואחד לא וכמו שאתה יכול לראות בתמונה של המקורי (החולצה הראשונה) יש הבדל באורף מאחורה ולפנים מה שאני לא ממש רואה בזה שאתה מדבר עליו אבל זו תמונה קטנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.