עבור לתוכן

האם חולצות הפולו שנמצאים בפנים אמיתיות ....

Featured Replies

פורסם
:screwy: כן אמיתיות
פורסם

כדי לזהות בין חולצת ראלף לורן אמיתית ולא יש רק דבר אחד שמבדיל

בחולצה אמיתי יש פתח למטה והוא לא שווה באורכו

בחולצה מזויפת או שהחולצה נגמרת בלי פתח כמו חולצה רגילה או שיש פתח אבל האורך שווה

פורסם

אתה יכול להסביר שוב וביתר פירוט? לא הבנתי איך מזהים..

אוקי הבנתי..

פורסם
  • מחבר

כן תגיד לי לפי דעתך היא נראית אמיתית או שהם משקרים כי חולצת פולו אמורה לעלות 400 שקל בערך והם מוכרים ב- 200 זה לא נתפס

פורסם

לדעתי זה לא אמיתי... זה יותר מדי זול וגם אפשר לראות שהתפירה לא ממש טובה אבל אני לא יכול להגיד בביטחון מלא...

אם אתה ממש ממש רוצה לדעת תכנס לאתר של ראלף לורן ותחפש את החולצה אם היא לא נמצאת שם אז היא מזויפת

ואם אתה מחליט כן לקנות אז -

מדיניות החזרה

במידה והינך מעוניין להחזיר את המוצר, אל דאגה, אנחנו איתך ומאחוריך ומבטיחים לך 100% זיכוי לכל פריט שיוחזר תוך 14 ימי עבודה. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח את הפריט חזרה או למסור אותו באריזתו המקורית כולל כל התגיות הנלוות למרכז החברה ואנו נבצע את הזיכוי לאחר קבלתו.

ואם אתה ממש רוצה לקנות חולצץ ראלף לורן אז אני יכול להגיד לך שבקיון רמת אביב הכי זול לקנות בחנות אמיתית ללא חשש מזיופים וחולצה שמה תעלה באמת בסביבות ה400

אני אישית קניתי לא מזמן אחת בירושלים שעלתה 450 (לא שווה לסוע לתל אביב בשביל 50 שקל)

עריכה:

עוד ראיה לכך שזה לא אמיתי, תראה את ההבדלים בצדדים... אחד ישר ואחד לא

pPOLO2-2481007_standard_dt.jpg

TT300291210.jpg

וכמו שאתה יכול לראות בתמונה של המקורי (החולצה הראשונה) יש הבדל באורף מאחורה ולפנים מה שאני לא ממש רואה בזה שאתה מדבר עליו אבל זו תמונה קטנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים