פורסם 2006 במאי 2519 שנים עלי לצייןשהרוסים הביאו אותכם לפה!עובדה תלמדו היסטוריהכשלא היה מי שיישב את הנגב גולדה מאיר הזרימה אותכם פהאת הארץ בנו עולים ממזרח אירופהוכמובן שרמת ההסכלה בקרב עולי רוסיה הרבה יותר גבוהה[כמות המרצים באונ' שהם מרוקאים "קצת" נמוכה]וכמובן שאין השכלה, אין תרבות, ירדו מהעצים ולקחו פה את כל האדמות
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אתם ממש לא חכמים. :-\פותח התרד הוא אדיוט אבל אתם זורקים עצים למדורה שהוא התחיל (Tik-Tak, בקהם...מה זה עוזר?).אם אתם יודעים שהוא מפגר למה קשה לכם לא להגיב?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר יאספו אותו בחלקים וישימו בשקיתואסור לקבור מפגרית כאלה צריך לשרוף אותם שלא יקחו מקום בשביל אנשים נורמליםנו תראו איזה דוגמא הרוסי המזדיין הזה נותן ..תראו כמה אלימות ולמה הבהמות האלה מסוגלים..אוי אוי תעופו מכאן כבר.. אף אחד לא סובל אותכם חבורה של אוכלי חזירBECKJAM אני מקווה שרשויות ההגירה יגלו שאמא שלך הגוייה המטונפת הזאת היא בכלל אוכלת אנרבים מזדיין בתחת שרק באה לכאן לקבל זרגים לתוך המנוע הרקוב שלהואז יעיפו אותם לרשות ע"מ שהחמאס יעשה בכם כרצונו
פורסם 2006 במאי 2519 שנים יכלב מאיפה אתה תן לי רק כתובת אני וחברים שלי באים אלייך מזיינים לך את הסבתא יכלב תחסמו כבר את הבן זונה הזה
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר יכלב מאיפה אתה תן לי רק כתובת אני וחברים שלי באים אלייך מזיינים לך את הסבתא יכלב תחסמו כבר את הבן זונה הזהנו הנה כבר דגנו פה איזה רוסי קטן עלוב ומושתן שכנראה מעוצבן כי כשאבא שלו עומד בצומת שם לבקש נדבות , ואמא שלו מנקה בתים , הוא יושב בבית עם חברים שלו וסופרים את השקלים שהם הרוויחו מלנקות שמשות של מכוניותעצוב עצוב... מתי תבינו שלא רוצים אותכם כאן !! לא רוצים !!! ללאא רוווצייייםםםםם רווסיייםםםם
פורסם 2006 במאי 2519 שנים הסבר על שנאת החזיר:למה שונאים את החזיר יותר מכל? מכיוון שהחזיר מפריס פרסהככה שחושבים שהוא טוב למאכל והוא כשראבל מה שלא יודעים שמבפנים החזיר לא מעלה גירה במערכת העיכול, כך שלמען האמת הוא לא כשרמה שגורם לכך שמלא אנשים יכולים לטעות ולחשוב שהוא כשר בלי להסתכל במערכת העיכול שלוובגלל זה הומצא הביטוי חזיר למי שמשחק אותה בנאדם טוב אבל מבפנים הוא נוכל שמנסה לסדר את כולםרות עבור- ויקיפייטר
פורסם 2006 במאי 2519 שנים לפחות אנחנו מסוגלים למשהו,אתה מבין לנו יש מוח כדי שנחשובאצלך הוא פשוט שם כדי שתדע לא לחרבן במכנסים אני מניח שעד גיל 20 תצליח להשתין לבדתיזהר שלא נעיף אותך מכאן יא חתיכת אואוקריוט לא מפותחבוא תן תכתובת שלך,נדבר בלי אלימות
פורסם 2006 במאי 2519 שנים נו הנה כבר דגנו פה איזה רוסי קטן עלוב ומושתן שכנראה מעוצבן כי כשאבא שלו עומד בצומת שם לבקש נדבות , ואמא שלו מנקה בתים , הוא יושב בבית עם חברים שלו וסופרים את השקלים שהם הרוויחו מלנקות שמשות של מכוניות עצוב עצוב... מתי תבינו שלא רוצים אותכם כאן !! לא רוצים !!! ללאא רוווצייייםםםםם רווסיייםםםם מצטער להגיד לך, שגם אם זה ככה הרבה אנשים שהגיעו לפה פשוט לא השתקעו בעבודה ואנשים רבים עם תארים לא הצליחו להסתדר. לדוג' אבא שלי, עם תואר שני בהנדסת חשמל ונסיון עבודה הגיעה לפה והתחיל לעבוד בתפקיד פשוט של חיבור מתכות ועזרה לעובדים אחרים וגם אמא שלי עם תואר בכלכלה היתה צריכה ללמוד הנהלת חשבונות כי לא היתה עבודה +כעובדה היסטורית הינו כן לפניכם
פורסם 2006 במאי 2519 שנים נו תראו איזה דוגמא הרוסי המזדיין הזה נותן ..תראו כמה אלימות ולמה הבהמות האלה מסוגלים..אוי אוי תעופו מכאן כבר.. אף אחד לא סובל אותכם חבורה של אוכלי חזירBECKJAM אני מקווה שרשויות ההגירה יגלו שאמא שלך הגוייה המטונפת הזאת היא בכלל אוכלת אנרבים מזדיין בתחת שרק באה לכאן לקבל זרגים לתוך המנוע הרקוב שלהואז יעיפו אותם לרשות ע"מ שהחמאס יעשה בכם כרצונורוסי מזדיין? אם יש לו עם מי, אז מה הבעיה עם זה?אלימות ובהמות? תאמין לי שלא חסר מרוקאים ערבים וכו' שהם גם אלימים וגם בהמותאף אחד לא סובל אותם? אני כן סובלובחזיר אין שום דבר רע.פעם הבאה לפני שאתה אומר משו על אחרים תחשוב קצת, את כל מה שאתה אומר אפשר להגיד על כל אחד, בכל מקום יש פשע ומשוגעים, ואף אחד לא הולך ושודד אנשים רק בגלל שהם רוסים. זהו.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אלוהים ברא בנים אלוהים ברא בנות אלוהים ברא אותך טוב אלוהים גם יכול לטעותאני מקווה שאיזה אוטובוס של אגד קו 44 ידרוס אותך ואם תצא חי שמאחורה תבוא עוד איזו משאית עם מעבדי פרסקוט ואמן הם יפלו עלייך יכלב
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר99% מהרוסים הכלבים שהגיבו כאן דיברו בשפה כ"כ ירודה עם רמיזות לרצח ואלימות..מסקנת השירשור : רק 15% מהבהמות שעלו לכאן בעלייה האחרונה הם יהודיים , השאר הם סתם רוסים גויים מטונפים ומסריחים שתפסו טרמפ.אני מקווה שיום אחד רשויות ההגירה יעשו סבב חוזר של הרוסים , ואלה ששיקרו יטופלו כמו התילאנדים האלה.. יכלאו אותם לחצי שנה ואז יעיפו אותם לקוסובו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.