עבור לתוכן

חשבת על זה פעם...

Featured Replies

פורסם

בגרויות גם לי יש, זו גם דרך להעסיק את עצמך, תלמד כמו שצריך ותשקיע זה יגזול ממך זמן רב, ככה שאתה לא תהיה מוטרד ממחשבות על המוות (ותקופה כזו גם עברה עלי, כאשר סבתא שלי נזקקה לאמבולנס בדחיפות וכדומה, והיא עדיין לא במצב אופטימלי בוא נגיד, היא בקושי זזה, יש לה בעיות גב+רגליים ובכל זאת אני כבר לא חושב כמעט על זה, וזאת ע"י התחביבים והמוזיקה, אתה פשוט חייב למצוא משהו שמגדיר אותך ולהתעמק בוא, אם כי לא יותר מדי אחרת זה יתחיל לשעמם ושוב תתחיל לחשוב מה הטעם לחיים האלה (שוב מניסיון))

• תגובות 42
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

abnatan ?

לא היבנתי

פורסם
  • מחבר

WTF? נשרפו לך הפנים?

איך הגעת למצב כזה בכלל :o

אממממממממממממ....שתי ליטר דלק על מדורה של חצי מטר גובה,אורך, רוחב מדליק עם מצית.

חחחח זה היה מצחיק 2 חברים שלי רבו מי ישים את הדלק בסוף עם עשו "חצי חצי" ראיתי שאחד מהם שם קצת דלק אז שהוא סיים חשבתי שהשני ישים גם קצת ובנתיים שהשני שם חיפשתי את המצית ואז באתי להדליק ובום היה מיני פיצוץ (מרחוק אמרו לי שהייתה פטריה קטנה כזאת...) ואז כל הפנים שלי היו נפוחות ואדומות זה היה בערך ב2 בלילה אז לקחתי תאופניים ותפסתי טייל הביתה שמתי קרם מרגיע ואז במשך יומים שמתי קרם כזה ואז הכל עבר רק קצת עור התקלף לי וזהו, צלקות אין וכולי...היה לי ממש מזל.

באותו יום ניסיתי לעשות הולי (באופניים) ולנחות על גלגל קידמי (משהו קטלני ביותר...ראיתי סרטון של זה וניסתי לעשות) ופתחתי קלות ברך אחת, בדרך שנסענו לקנות שתייה ללג בעומר ניסו לדרוס אותי פעמים וזה היה שלי היה מותר לעבור!!!!!!!! פעם אחת מונית ופעם אחת הונדה.

היה לי לג בעומר נאכס אבל לא נוראה היה מצחיק :P לפחות יש לי מה לספר לילדים שלי על לג בעומר 2006 :P חחח..

פורסם

תתחילו לצאת, תמצאו חברה, תזיינו, תרקדו, ופשוט תהנו ממה שכן יש לחיים להציע.

תלמדו מהניסיון שלי. אני היום בן 23, ורק בתקופה האחרונה אני מתחיל להנות מהחיים כמו שצריך. רק אני מצטער שאיבדתי 5 שנים מהחיים בשביל לחשוב על המוות.

life is too short

פורסם
  • מחבר

תתחילו לצאת, תמצאו חברה, תזיינו, תרקדו, ופשוט תהנו ממה שכן יש לחיים להציע.

תלמדו מהניסיון שלי. אני היום בן 23, ורק בתקופה האחרונה אני מתחיל להנות מהחיים כמו שצריך. רק אני מצטער שאיבדתי 5 שנים מהחיים בשביל לחשוב על המוות.

life is too short

יוצא =\ יום שישי מתפרקים ב4 על 4 עם שתייה =\ אפשר להגיד שיש חברה ואני נהנה אבל רק רציתי לדעת שאני לא לבד זה הכל חח... :)

בקיצור תודה על העזרה :P ואני זז לישון, אז לילה טוב אנשים...מחר מתכונת בהיסטוריה בעעעעעעע אבל למדתי אז לא נוראה :)

פורסם

בהצלחה

פורסם

בהצלחה טימור :silly::yelclap:

אני את שלי לא מוציא מעל 30 חחח, אני אעשה מועד חורף.

פורסם

אממממממממממממ....שתי ליטר דלק על מדורה של חצי מטר גובה,אורך, רוחב מדליק עם מצית.

חחחח זה היה מצחיק 2 חברים שלי רבו מי ישים את הדלק בסוף עם עשו "חצי חצי" ראיתי שאחד מהם שם קצת דלק אז שהוא סיים חשבתי שהשני ישים גם קצת ובנתיים שהשני שם חיפשתי את המצית ואז באתי להדליק ובום היה מיני פיצוץ (מרחוק אמרו לי שהייתה פטריה קטנה כזאת...) ואז כל הפנים שלי היו נפוחות ואדומות זה היה בערך ב2 בלילה אז לקחתי תאופניים ותפסתי טייל הביתה שמתי קרם מרגיע ואז במשך יומים שמתי קרם כזה ואז הכל עבר רק קצת עור התקלף לי וזהו, צלקות אין וכולי...היה לי ממש מזל.

באותו יום ניסיתי לעשות הולי (באופניים) ולנחות על גלגל קידמי (משהו קטלני ביותר...ראיתי סרטון של זה וניסתי לעשות) ופתחתי קלות ברך אחת, בדרך שנסענו לקנות שתייה ללג בעומר ניסו לדרוס אותי פעמים וזה היה שלי היה מותר לעבור!!!!!!!! פעם אחת מונית ופעם אחת הונדה.

היה לי לג בעומר נאכס אבל לא נוראה היה מצחיק :P לפחות יש לי מה לספר לילדים שלי על לג בעומר 2006 :P חחח..

תירא בחיים יהיו לך תקופות קשות ותקופות טובות

ובתקופות הקשות אתה פשוט צריך ליסחוב ולנסות ליתקדם

אני ממליץ לך מאוד על הספר-ציפור כלא

http://en.wikipedia.org/wiki/Jailbird

(יש בעיברית ואני קראתי בעיברית אבל אני לא מוצא לינק בעיברית)

לי הוא מאוד עזר אם הבעיות שלי ונתן לי לחשוב על העתיד בצורה יותר אופטימית

ועזר לי גם לחשוב איך להגיע למטרות שאני רוצה-(כרגע דירה בלי משכנתה)

פורסם

אין טעם לחשוב על שטויות כאלו, תחשבו על איזה דברים שימושיים אפשר לעשות בחיים. אני כרגע מנסה להשיג חברה :xyxthumbs:

אגב,"שיש חברים, אין דאגות"-

המשפט הזה כל כך נכון.

פורסם

פיקה, אבל שים לב, כשאין דאגות אין ספקות וכשאין ספקות זה יכול מזה להפיל אותך לא משנה מה אתה עושה, לכן דאטגה מסויימת פשוט חייבים לשמור למקרים מסויימים.

פורסם

תר'ד מעניין וכל כך נכון!

פורסם

עזבו אותכם דאגות ומחשבות לא טובות תחיו את החיים ותהנו מהם כמה שאתם יכולים!!

כי זה הגיל!!

נ.ב

אני בן 17 ועוד לא יצא לי לחשוב על זה בכלל!!

פורסם

יש חברים, יש יותר דאגות.

פורסם

אכן.

פורסם

כן, נכון, החיים חסרי משמעות וכולם מתים בסוף. אבל למה זה צריך להיות כל כך מדכא?

קודם כל, תהיה אופטימי. יש סיכוי שתמות עוד 100 שנה (וסיכוי טוב, הגיל הממוצע אם המגמה תמשך יהיה סביבות ה-110 אם לא יותר. ויחיו יותר מ-130 שנה). אם תמות לפתע מתאונת דרכים, זה לא יעציב אותך מן הסתם, כי לא תהיה מודע לזה, אז אין טעם לייחס לאפשרות הזאת חשיבות. אם תמות בתאונת דרכים לא תצטער שלא הספקת הרבה, מהסיבה הפשוטה שבנאדם מת לא יכול להצטער.

קודם כל תחפש מה אתה אוהב - אפילו אם זה לשמוע מוזיקה ולשחק כדורגל, ותעשה את זה כמה שיותר. גם תבדוק איך תוכל בעתיד לעשות מה שאתה אוהב ומה אתה צריך לעשות בהווה כדאי להגיע לאפשרות הזאת. ותמות, מתישהו, זה לא חשוב. ואין טעם לחשוב על זה, זה לא יעזור לך בכלום. זה סתם ביזבוז זמן. יש לך עוד 100 שנים לפחות, אם תרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים