עבור לתוכן

חשבת על זה פעם...

Featured Replies

פורסם

שאנחנו חיים בשביל למות בסוף, כאילו בסוף כולנו נמות וזה כאילו ברור.

זה מצחיק שאתה חושב על זה כי שאתה צעיר בוא נגיד בגיל 6 אתה חושב שכולם יחיו לנצח אבל עכשיו אני כמעט 16 ואני מרגיש את הקטע הזה של הזקנה אצל הקרובים אליי וזה דיי מוזר לי. (אני מדבר על המבוגרים...)

שאני חושב על זה משום מה אני צוחק ומרגיש דיי אדיוט חחח, מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא...

* עוד שאלה, יש לי בעיה שאני לא שם לב איך הזמן עובר לא משנה מה אני עושה משתעמם או לא הזמן רצח ואני מרגיש שעתיים זה כמו 5 דק' =\ ניסתי כמעט הכל אפילו כל רבע שעה יש לי ציפצוף בפלאפון שזה טיפה עוזר אבל עדין קצת קשה לי לשלוט בזמן בצורה נכונה חחח....

(כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני קצת :bash: אני פשוט נער מתוסבך חחחחח :) בקיצור, תנו חיוך הכל לטובה....)

• תגובות 42
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם בן 16..

אני גם חושב ככה על המוות...

וגם אני שורף זמן בכמויות בטמטום...

הייתי אומר שאתה דיי נורמלי..

פורסם
  • מחבר

אני גם בן 16..

אני גם חושב ככה על המוות...

וגם אני שורף זמן בכמויות בטמטום...

הייתי אומר שאתה דיי נורמלי..

שמח לדעת שאני לא לבד ;D

פורסם

גם אני כמעט 16 ושניכם דפוקים :xyxthumbs:

פורסם

האמת הייתי ככה לא מזמן, תפסיק לשחק ברשת לגמרי (התחלת יפה עם הBF2).

כמ וכן, תתחיל לקרוא ספרים, תפתח תחביבים שתראה שאתה לא "מבזבז את הזמן".

בקיץ אני מתכוון להתחיל ללמוד C + גיטרה קלאסית ואחרי זה אני עובר לבאס :P

תפתח תחביבים אחרת החיים באמת חסרי משמעות (ואני הייתי הרבה יותר עמוק בקטע הזה ממה שאתה נמצא ;) אם אני הצלחתי לצאת, אתה תצא)

עשה מה שאמרתי והכל יהיה טוב.

----

נ.ב לי יהיה 16 באוקטובר 8)

פורסם

אני חושב שהוא העדיף שנתרכז בחלק הראשון של הפוסט שלו...

פורסם

גם אני חושב ככה על מוות :|

ומסכים עם eXploZion

פורסם

אגב לגבי הזמן שעובר מהר

שמתי לב שבצהריים הזמן ממש טס, אבל בשעות הבוקר המוקדמות נראה כאילו שעה הרבה יותר ארוכה ::)

פורסם

אולי כי אתה עייף יותר...

פורסם

תקשיבו יש לי חבר שהיה בדיכאונות קשים ביכלל המחשבות האלה ועוד כל מיני שאני לא יפרט שבטעות משהו אחר יכנס לזה גם

אל תחשבו על הדברים האלה ובמיוחד אם יש לכם אמונה בקדוש ברוך הוא....

לא לחשוב על זה כי לא יהיה לך מטרה בחיים והכל יראה בענייכם בחסר ערך

*בנושא הזמן- אומרים שלפני שהמשיח יבוא הזמן יעבור יותר מהר (ההרגשה)

פורסם

הדברים האלה בדרך כלל עוברים אם הגיל פשוט אתה מגיע למסקנה שאתה לא יודע מתי תמות

ומפסיק לחשוב על זה עד הזיקנה או מחלה קשה או שפשוט אתה מת באופן מהיר אז אתה לא חושב על זה

אני כרגע חושב בעיקר על בית מישלי ואת כל הדברים שאני רוצה שיהיו בבית מוות פשוט לא מתריד אותי כרגע

שהוא יגיע הוא יגיע

פורסם

אני לא חושב על המוות, אני מנסה לחשוב כמה שיותר חיובי

פורסם
  • מחבר

האמת הייתי ככה לא מזמן, תפסיק לשחק ברשת לגמרי (התחלת יפה עם הBF2).

כמ וכן, תתחיל לקרוא ספרים, תפתח תחביבים שתראה שאתה לא "מבזבז את הזמן".

בקיץ אני מתכוון להתחיל ללמוד C + גיטרה קלאסית ואחרי זה אני עובר לבאס :P

תפתח תחביבים אחרת החיים באמת חסרי משמעות (ואני הייתי הרבה יותר עמוק בקטע הזה ממה שאתה נמצא ;) אם אני הצלחתי לצאת, אתה תצא)

עשה מה שאמרתי והכל יהיה טוב.

----

נ.ב לי יהיה 16 באוקטובר 8)

BF2 פרשתי לפני חודש, תראה מתי היה הקרב האחרון שלי חח..

דבר שני פיתחתי כבר תחביבים =\ חדר כושר,אקסטרים ספורט והתפרקות ביום שישי :P קורא ספרים אני כן (פעם ראשונה שזה קרה) כאילו התחלתי לקרוא את הספרים של דן בראון (BTW אני ממליץ לכולם לקרוא אותם!!!!!!! זה הספרים היחידים שלא מרדימים אותי...)

גיטרה זאת בעיה בשבילי כי אני אוהב ראפ כבר מגיל צעיר בערך 9 - 10 חחחח...ואני יודע יותר תיכנות צד שרת וגם יש לי בגרויות על הראש אבל לא משנה...

ותודה על העצות :P לפחות גילתי שאני לא ה- :silly: חחח..

וK4rP4D שים לב, 2 מול 1 הרוב קובע אז אתה ה"דפוק" פה :x חחחח...

InFecT[0]r - פעם אחת נכנסתי לדיכאון וזאת הייתה הפעם היחידה מי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם שלא ממש מדוכא, דוגמה לכך בלג בעומר הזה נשרפו לי כל הפנים אבל טפו טפו טפו שוב דבר לא קרה חוץ שחלק ממש קטן מהגבות בצד ירד הכל אחרי יומים חזר לקדמותו וששאלו אותי מה קרה אני כזה אומר " סתם נשרפו לי הפנים ואז צוחק כי שאני נזכר איך זה קרע אני נקרע מצחוק אפילו שכל מי שהיה מביבי נכנס להסטריה חחח.. " ויש עוד אלפי דוגמאות לכך.

stone cold - תודה על התגובה.

פורסם

"הילודים למות , והמתים לחיות "(מסכת אבות) :xyxthumbs:

פורסם

BF2 פרשתי לפני חודש, תראה מתי היה הקרב האחרון שלי חח..

דבר שני פיתחתי כבר תחביבים =\ חדר כושר,אקסטרים ספורט והתפרקות ביום שישי :P קורא ספרים אני כן (פעם ראשונה שזה קרה) כאילו התחלתי לקרוא את הספרים של דן בראון (BTW אני ממליץ לכולם לקרוא אותם!!!!!!! זה הספרים היחידים שלא מרדימים אותי...)

גיטרה זאת בעיה בשבילי כי אני אוהב ראפ כבר מגיל צעיר בערך 9 - 10 חחחח...ואני יודע יותר תיכנות צד שרת וגם יש לי בגרויות על הראש אבל לא משנה...

ותודה על העצות :P לפחות גילתי שאני לא ה- :silly: חחח..

וK4rP4D שים לב, 2 מול 1 הרוב קובע אז אתה ה"דפוק" פה :x חחחח...

InFecT[0]r - פעם אחת נכנסתי לדיכאון וזאת הייתה הפעם היחידה מי שמכיר אותי יודע שאני בן אדם שלא ממש מדוכא, דוגמה לכך בלג בעומר הזה נשרפו לי כל הפנים אבל טפו טפו טפו שוב דבר לא קרה חוץ שחלק ממש קטן מהגבות בצד ירד הכל אחרי יומים חזר לקדמותו וששאלו אותי מה קרה אני כזה אומר " סתם נשרפו לי הפנים ואז צוחק כי שאני נזכר איך זה קרע אני נקרע מצחוק אפילו שכל מי שהיה מביבי נכנס להסטריה חחח.. " ויש עוד אלפי דוגמאות לכך.

stone cold - תודה על התגובה.

WTF? נשרפו לך הפנים?

איך הגעת למצב כזה בכלל :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים