עבור לתוכן

רוצה להגיע ליחידת מחשבים אבל לא נותנים בבקשה תעזרו

Featured Replies

פורסם

כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב

עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53

אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון .

לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי

כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ...

(למי אני עושה בעיות ואיך ?? )

תודה לכול העוזרים :'( :'(

פורסם

תתחיל עם לשנות תכותרת - כי זאת הכותרת הכי מטומטמת שאפשר לשים לשרשור כלשהו. גם ם מישהו יכול לעזור לך הסיכוי שהוא ייכנס קטן.

ולבעייתך - תמיד אפשר עתודה. השיבוצים של מדמ"ח אמורים להיות לא כאלה גרועים.

פורסם

א. ממר"ם זה לא כזה חלום. קרוב משפחה שלי שירת שם, ובניגוד לכל הסיכויים המוחלטים שלו לצאת עם סטראט אפ חדש את העבודה

הסבירה שיש לו ב-SUN הוא השיג לבד, בלי קשר לממר"ם. זה סתם זיון שכל.

ב. למה נראה לך שלא ישלחו אותך בכוח לשרת בקרבי?

תתחיל לחפש קרובי משפחה עם מחלות שיכולות לעבור גנטית .

פורסם

תעשה יג זה ישפר לך תסיכוייים להתקבל..

פורסם
  • מחבר

י"ג ... לא ממש בשבילי כי גם ככה אני פיספסתי שנה ....

אני כבר בן 19 ... אני לא רוצה להיכנס לצבא בגיל 20 +

פורסם

להכנס לקורסים שלא דורשים ידע מוקדם ומעמיק במחשבים כבר אין לך סיכוי כי המיונים לגאמא ושחקים נגמרו או עומדים להגמר למחזור הנוכחי. אם אתה רוצה להגיע ליחידת מחשבים בתור "תוכניתן שחור", אתה צריך קרוב שיכול להעביר את הקורות חיים שלך לאחת מיחידות המחשבים בצה"ל(זה לא קשור לאיתור חמ"ן). אם יהיה לך ידע שהם צריכים(למשל, תכניתן אסמלבר טוב) ותצליח לעבור את הראיון(בד"כ אין מבחנים), אז תתקבל ליחידה.

נראה לי ש-15 יחידות מחשבים לא מעניינות את הצבא(אולי כן, אבל זו דעתי).

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

גם אני הייתי במצב הזה ולכן נרשמתי לעתודה טכנולוגית - תוכנה (י"ג-י"ד). אחרי ההרשמה ניתנה לי אפשרות להצטרף לאיזה מסלול של חיל תקשוב אחרי הלימודים (עם כמה חודשי קבע כמובן... :'( ) . אני מאמין שזה עוד סוג של מתכנת סוג ב', אבל אין מה לעשות.

בכל מקרה, הנה כמה טיפים לעתיד בנוגע לכל מה שקשור לפרוייקט גאמא ו\או מסלולים אחרים בהם אתה נדרש לענות על שאלון באינטרנט:

1. חשוב לכתוב את הציונים שלכם, גם אם זו תעודת מחצית של י"ב (נדמה לי שבהוראות שם כתוב לשלוח רק תעודה סופית... עזבו שטויות ותשלחו מה שיש)

2. "תעגלו פינות" כלפי מעלה עד כמה שניתן (לא באופן הזוי כמובן) ותגלו התעניינות רבה בכל מיני שטויות שיש שם (זה לא מחייב עד שחתמתם - מקסימום תתחרטו, וזה בתנאי שתגיעו למבחנים בכלל).

3. אם זרקו אותך מבלי זימון למבחנים, סימן שלא עקבת אחרי ההוראות... סתם :P

פורסם

כלומר נגיד ויש לי 96 במדעי המחשב, אני יכול לעגל ל100? :smile1: זה לא עבירה על החוק? (AKA הונאה וזיוף)

פורסם

אני לא מדבר על הציונים.

יש שם אפשרות לדרג את הידע הכללי שלך (photoshop, רשתות, מערכות הפעלה שונות ועוד דברים שקשורים למחשבים) בעזרת מספרים בין 1-5. אותו דבר גם בנוגע לשליטה שלך בשפה מסוימת. דירוג ע"י מספר זה מאוד גמיש, ותמיד כדאי להיות אופטימיים.

פורסם

ויי מגניב :P

אני כיול להגיד שאני A+ 5, CCNA 5, photoshop 3 מגניב מאוד :)

מתי עושים מיונים?

פורסם

אתה לא בוחר מה לכתוב...

ומיונים אחרי (ובתקווה) שעברת את השאלון באינטרנט.

בגלל זה אני אומר לא לזלזל בשאלון הזה אם באמת נראה לך שיש סיכוי להתקבל (ואתה באמת רוצה בזה). הבנתי שרבים מאוד מקבלים את השאלון הזה ולכן הם צריכים סינון ראשוני של כל ה"זבל". מי שנראה מתאים כבר הולך למבחנים.

פורסם

איזה שאלון באינטרנט? אני ממש רוצה את הממס הזה :)

באיזה כיתה \ גיל מקבלים זימון למיונים? לא ענית לי.

פורסם

מקבלים בדואר שם משתמש וסיסמה. רק תלמידים שלמדו תכנון ותכנות מערכות (טכ"מ) בתיכון נראה לי.

לא בטוח...

פורסם

מההה, ואם אין לי טכ"מ בבית ספר אז אני לא אוכל להיות בממס? :-\ :'(

פורסם

טעות.. לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים