פורסם 2006 במאי 2419 שנים שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro....איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראותומה באמת כדי home or pro?תודה
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אם יש לך קרוב בהסתדרות המורים אתה יכול לקנות windows xp pro + office 2003 heb ב120 ש"ח (זו לא טעות)
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר נראה אני אבדוק קשרים ואופיס יש לי אבל בכללי מאיפה אני יכול להשיג מחיר נורמלי של וונידוס לא כמו בבאג שרוצים 560-660 שקל
פורסם 2006 במאי 2419 שנים בעיקרון וינדוס XP HOME אמור לעולת 500- תבדוק בחנויות אחרותXP PRO יעלה לך לפחות 1000ושוב בפעם המי יודע כמה ההבדלים:XP PRO תומך בריבוי מעבדים(יותר ממעבד אחד על לוח אם)XP PRO תומך בהתחברות לשרת מרכזי XP PRO תומך ביכולות ניהול קבוצות משתמשים ודומייניםועוד ועודאתה מתכוון לקנות לוח אם לשרת עם 2 מעבדים ומעלה? או שיש לך שרת מרכזי שאליו מתחברים כל אלפי המחשבים שלך בבית?נראה לי שלאאז אתה באמת לא צריך XP פרו
פורסם 2006 במאי 2419 שנים [XP PRO יעלה לך לפחות 1000הרשה לי לעדכן הייתי היום במקרה בבאג ושאלתי במקרה על WIN XP PRO המחיר 800 ולא 1000בכל אופן ממליץ לך על PRO
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אוקיי הבדל מאוד משמעותיהכוונה הייתה באזור ה1000,כשאני קניתי תוינדוס שלי PRO עלה מעל ל1400וכמו שאמרתי אין שום טעם למתשמש ביתי להשקיע כסף ולקנות PRO
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר כן עד עכשיו השתמשתי ב פרו אבל עכשיו אני צריך עוד ווינוס מכה סיבות.... אבל פרו עדיין יקר יחסית חיכיתי דיי הרבה זמן שהמחירים יירדו בגלל הvista אבל נגמר לי הזמן אני דיי מיואש אז בעיקרון יש לי העדפה לגירסה הביתיית עוד נתון חשוב הוא שיש לי ראוטר שמן הסתם יש לי כמה מחשבים בבית.מצאתי באתר ksp את הגירסה הביתית ב440 שקל אבל אני חושב שאפשר להשיג יותר זול.... אשמח לקל הצעה יותר זולה ממנה
פורסם 2006 במאי 2419 שנים לא קשור אם יש לך ראוטר בבית או אין לך,שיהיה לך גם סוויטצ' והאב ועוד 3 ראוטרים אתה לא צריך XP פרו לזהנראה לי זה הכי זול שתמצא ב KSP,נסה לבדוק בחנויות עירוניות
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר יש לי עוד שאלה נגיד קניתי עכשיו ווינדוס והתקנתי אותות ואחרי איזה חצי שני קניתי מחשב חדש אני יוכל להתקין את הווינדוס שקניתי על המחשב הישן או שאני הצטרך לקנות ווינודס נוסף?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר בבקשה שמישהו ייענה לי על השאלה השנייה למרות שאני כבר יודע את התשובה רק רוצה להיות בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.