עבור לתוכן

בקשר ללימודים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי

אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו

באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע

הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית ..

מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע

אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר ..

ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחיל ללמוד אשמח לקבל...

(אם זה לא קשור ממש ההודעה שלי מצטער )

פורסם

אתה ממש כמוני.

לא יודע מה קורה לי, אבל אני לא יכול להכין עבודות או שיעורי בית, כמעט בלתי אפשרי.

אבל למרות זאת, יש לי ציונים מעולים :smile1: אבל לא מושלמים.

גם אני חושב לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט', אבל כבר ניסיתי לעשות זאת כמה שנים ברציפות - מכיתה ה אם אני לא טועה :P

פורסם

3D בן כמה אתה?

GanJaval, מה הבעיה?

אתה בעצמך אומר שאתה עצלן, אז למה אתה מתפלא שהציונים שלך יורדים? :nixweiss:

למען האמת, גם לי בערך מגיל 10 היתה ירידה רצינית בלימודים בגלל חוסר עניין.

ז"א שבמקצועות שעניינו אותי למדתי והשקעתי, ובאלה שלא - לא. :smile1:

פורסם

אני 14.

ובאמת, אני לא מבין למה פתחת על זה דיון? אם אתה עצלן, שום יעוץ לא יעזור :nixweiss:

פשוט צריך להזיז את התחת אם הלימודים חשובים לך.

פורסם

^^ כנל

היום במתכונת עשיתי רק 3 שאלות מתוך 7 (בהיסטוריה) אני פשוט לא יכול הסיטוריה :\

יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי

אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו

באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע

הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית ..

מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע

אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר ..

ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחיל ללמוד אשמח לקבל...

(אם זה לא קשור ממש ההודעה שלי מצטער )

בקשר אליך, קודם תעלה לחטיבה עליונה אח"כ דבר על טכניון.

כמו שאמרת, אתה עצלן, אז יאללה תתחיל להשקיע ולעבוד כמו שצריך כבר מעכשיו כולל את כל השנה של ט', אחרי זה כבר נראה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי ...... יום שישי יש לי מבחן במתמקתיה נתחיל מי זה שאני יתכונן אליו חח מבחן ראשון שאני הולך להתכונן אליו חח

פורסם

תתחיל להתכונן מעכשיו.

פורסם
  • מחבר

חחחח חכה עוד לא עברתי את הדמו של הירוס 5 :P

חחח סתם ב 5 יש לי שיעור פרטי לקחתי את הקטע הזה רציני שהתחלתי עם שיעורים פרטיים חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים