עבור לתוכן

תרמית הסמים הגדולה

Featured Replies

פורסם

משום מה הודעה פרטית לא ניתנת לשליחה אליך אז אני אכתוב את זה פה כדי שבכ"ז יגיע אליך:

שלום!

מה שכתבת מרגש!

אני לא יודע מה להגיד, אך מה שבטוח: תנסה להתגבר, אני מבין שאהבת אותה בכל מעודך והקדשת את החיים שלך בשבילה, אך כנראה שבשבילה זה לא היה עד כדי כך חשוב או שהקשר דעך עם הזמן. היא כנראה לא הבחורה בשבילך ואתה צריך להתגבר עליה.

כצעד ראשון: תבוא אל החבר הכי טוב שלך שעזבת בשבילה(בהתראה מוקדמת - תתקשר אליו ותגיד שאתה חייב דחוף ביותר לדבר איתו) וספר לו הכל. תהיה פתוח אליו ותנסה לגרום לו להיזכר בקשר שלך ולו היה, אמור לו מה אתה מרגיש ושבאמת אתה מצטער שנוצר קרע ביניכם בזמן שהיית חבר שלה.

ספר לוה כול - הוא יהיה התמיכה שלך וזה הכי חשוב. לא כמו הורים או אנשים שאתה לא מכיר שמדברים איתך ע"ג הפורום.

בהצלחה.

עוד דבר: http://www.fresh.co.il/vBulletin/forumdisplay.php?f=17

תעתיק את ההודעה שלך לאשכול חדש בפורום הזה... ינסו לעזור לך שם מאוד. הם אנשים טובים לרוב. ;)

בהצלחה.

היה חזק, גבר!

ד"א, אמרת שלא תכתוב פה יותר במשתמש הזה אבל אם כן - בן כמה אתה?

פורסם

לכולם זה קורה בסופו של דבר והרוב יוצאים מזה חלק מהר חלק לאט

אני בן 24 היום זה קרה לי פעם אחת יחסית מזמן בגיל 18 , נשברתי ... זה קורה

אין מה לעשות תן לזה זמן , ורק תכניס דברים לפרופורציות , זה הכול . אני בטוח שאתה צעיר ויש לך עוד זמן בחיים כי גם אני צעיר

אף אחד לא הולך להתחתן ואם חשבת על זה , טוב שזה קרה עכשיו ולא אחרי חתונה טבעת + ילדים

ומניסיון , תצא ממנה , אל תתחנן ואל תחזור ואם היא תחזור אז התשובה היא לא .

תתקדם הלאה החיים יפים , יפים מאוד , רתה רק צריך לדעת להסתכל עליהם בצורה נכונה . בחורות עוד יבאו רק אל תינטור טינה לכלל הבחורות ותשנא את כולם

אני מבטיח לך שברגע שתצא מזה , אתה ישר תמצא מישהי אחרת שתשכיח אותה . וזה לא עניין של זמן זה עיניין של החלטה . ברגע שתחליט שאתה מתגבר על זה

זה יעבור .

פורסם

תשמע אם היא חשבה על מישהו אחר טוב שנפטרתה ממנה ויפה שעה אחת קודם..

ושמע לי אל תחזור אליה לעולם

רחוק מהעין רחוק מהלב ואט אט תראה בענין זה וענינים אחרים שאין יאוש בעולם כלל !!!!!

אם אישה נאמנת לך במחשבה דבור ומעשה היא מתאימה לך (בדוק ומנוסה)

אם לא תדע לך שיש סכנה בקשר כזה(אני מתכוון לקשר רציני)

"כי בשמחה תצאו" בשמחה יוצאים מכל הצרות :xyxthumbs:

ואין זו עיצה כלל לשקוע בדיכאון אלא רק מרירות ויסורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים