עבור לתוכן

תרמית הסמים הגדולה

Featured Replies

פורסם

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס.

בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה

בפורומים אני ידוע בכינוי אחר.

בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים.

(פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...)

אני בן 24

והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים.

יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול.

אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם.

אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים.

אבל אין לי חברים טובים.

לכל אחד יש 1-2 חברים טובים.

איבדתי את שלי, בגללה, בשבילה.

התרחקתי מכולם.

ואין לי עם מי לדבר, חשבתי להתקשר לער"ן, עצוב הא ?

גם עשיתי את זה.

אבל זאת שענתה בצד השני רק הקשיבה ועשתה "אההה.."

ניסתה לנתח לי את החיים, וחזרה על כל מה שאמרתי.

כמו לדבר למענה קולי, נשבע לכם, אם מישהו במצוקה נפשית כאן, ואין לו עם מי לדבר, כבר אתן לו עצה ידידותית מראש :

תחסוך בחשבון טלפון, וישר תפתח משתמש אנונימי ותשפוך את הלב.

אולי ינעלו את הת'רד.

אולי ימחקו אותו כי זה מוזר מדי בשביל פורום כזה, מה נהיינו, תפוז ?

אבל ואללה, כשאתה כותב, הכל מסתדר, הכל מתיישב מול העיניים, ותפרסם את הת'ראד, כתבת אותו, מה יש לך להפסיד ?

אז שינעלו, שימחקו, אתה כתבת, וזה היה בשבילך, ופחות בשביל לבכות.

עד כאן העצה.

ולתכלס

5 שנים נתתי לה מהחיים.

הגעתי למצב שאני מדבר עם מעצב טבעות בשביל לקנות לה טבעת מיוחדת שקשורה למשהו שהיא אוהבת.

כל יום דיברתי איתה, הייתי איתה, קשר מהסרטים זה היה, משהו מדהים, אהבתי כל שניה.

היא אהבה אותי בטירוף, עשתה בשבילי כל מה שביקשתי ממנה, בכל הרבדים של החיים.

למה שכזה דבר ייגמר ?

למה את באה ואומרת לי שבא לך להתחיל עם מישהו אחר ?

ואח"כ בוכה כל היום ואומרת שטעית ושאת מצטערת ?

ואז יום אחרי שהשלמנו, נפשית ופיזית, וביקשת ממני לא לריב איתך יותר.

יום אחרי זה, אני מתקשר ואת מתחמקת, אני שולח הודעה ואת לא עונה

מה עשית אתמול בלילה ?

"יצאתי איתו, ואני רוצה להמשיך"

המדהימה שהייתה רק שלי כבר לא רוצה אותי והלכה עם מישהו אחר

את 2 העיניים שלי הייתי מוציא בשבילך

קברת אותי

להתאבד

להתמסטל

להפסיק ללמוד מדכאון, לזרוק סמסטר לפח

לוותר על דברים שיכולתי לעשות

לשבת בבית מדוכא כל היום, לא יכול אפילו לשמוע מוזיקה, רק בוהה במסך כל היום, מעשן בשרשרת גם סיגריות.

קרעת אותי

אנוכית בת זונה

פורסם

I've so been there just a couple of years ago stay strong man she's not worth it

פורסם

תכנס אלי לאיסיקיו kurrizzaa

פורסם

-אני לא יודע מה פשר הכותרת, אולי מדובר בבדיחה,אני לא בטוח, אבל למקרה שאתה רציני אני אתייחס לת'ראד הזה בכל הרצינות וכובד הראש.

קודם כל אני רוצה לחזק אותך ולומר שלדעתי אף אחד לא ינעל את הדיון, זה שזה פורום מחשבים לא אומר שלחברי הפורום אין חיים ורגשות ושאסור להם לשתף את החברים כאן במה שקורה להם בחיים, טוב עשית שכתבת מה אתה מרגיש , אפילו בדרך אנונימית , אתה חייב להוציא את המועקה בדרך כלשהי ..

אני אישית מבין אותך, יש לי חברה כבר כמעט 3 שנים, אנחנו גרים ביחד ומאוד קשורים אחת לשני, אם חס ושלום יום אחד חברה שלי תבוא אליי ביציאות כמו ששלך באה אלייך אני לא רוצה בכלל לחשוב מה הייתי עושה ....

אבל אני יגיד לך מה הדבר הנכון לעשות - תשכח ממנה, היא פשוט לא שווה את זה.

אני יודע שזה פי מיליון יותר קל לומר את זה למישהו מאשר ליישם את זה בעצמך, ובגלל זה אני חושב שכדי להתגבר על כזה דבר אתה צריך לעשות שינוי גדול בחיים שלך.

אם יש לך סכום כסף שחסכת , תצא לטיול בחו"ל עם חבר , או אפילו לבד, זה יעשה לך רק טוב להתנתק מהחיים הנוכחיים שלך, לגלות עולמות חדשים, להתחיל עם בחורות להיכנס לסטוצים לא מחייבים, לעשות בעצם את כל מה שוויתרת עליו ב5 שנים האלו שהיית איתה , לחיות בשביל עצמך ולא בשבילה.

אתה מבין? אתה נפגעת ממנה כל כך, בגלל שאתה חיית בשבילה עד עכשיו בעצם, לא השארת מקום לעצמך מרוב אהבה אליה, ואם היא לא יודעת להעריך את זה היא לא שווה את זה, ומגיע לך מישהי פי מיליון יותר טובה ממנה , והמישהי הזאת עוד תגיע, אתה תראה !

אם אין לך סכום כסף, שים לעצמך כמטרה את הטיול הזה , תעבוד ותחסוך, אל תקח את החיים ברצינות, אל תכנס לשום מערכת יחסים רצינית, תחייה בשביל הרגע!

אם אתה נשאר בארץ אני מציע לך לעבור דירה, רד לאילת או ים המלח ותעבוד שם, תתרחק מכל מה שמזכיר לך אותה ואת החיים שלך איתה .

זהו.. זאת העצה שלי אלייך, ואני חושב שזאת העצה הכי טובה למישהו במצבך ... מקווה שעזרתי , ותזכור - תחייה בשביל עצמך!

פורסם

אחי רק שתדע שאני במצב דומה לך בצורה מפחידה, כמעט בכל הדברים שציינת אני ואתה אותו דבר... חוץ מהגיל. גם אני יצאתי ממערכת יחסים מדהימה שנמשכה שנתיים ונגמרה בכך שהיא יוצאת עם בן אדם שהיה פעם חבר טוב ו"נאמן" שלי. אבל יש סיבות, אמנם לא ברורות במיוחד אבל אני יודע מה הנסיבות שהובילו לכך שזה נגמר. תשמע, זה לא שאני נמצא במקום יותר גבוהה ממך כדי שאני יכול להגיד לך מה אתה צריך לעשות כדי לצאת מהבאסה- כי גם אני בבאסה הזאת. אבל אולי אני יכול לתת לך פרספקטיבה יותר בריאה ויותר נכונה לגבי העניין הזה.

הרבה פעמים במקרים האלה של אהבה נכזבת ואהבה כזאת גדולה שנגמרת אז כל הדברים מקבלים רצינות תהומית, ואתה מתחיל לחשוב שהיא הבחורה היחידה, שזה היה הסיכוי היחיד ושזה לא יחזור עוד.. אבל זו טעות גדולה. האהבה שאתה חשת היא לא דבר חד פעמי, והיא גם תחזור עם בחורה אחרת. תאמין לי, אתה רק צריך לעבור את כדי להסתכל אחורה, לגחך על התמימות של עצמך ולומר "וואלה זה לא כזה נורא". יום אחד כל זה יצחיק אותך...

לגבי העניין עם החברים- גם אצלי יש כמה חבורות שונות של חבר'ה ויש אנשים שאני יותר ואנשים שפחות קרוב אליהם אם כי אין לי חבר אחד שהייתי סומך עליו בעיניים עצומות... אירוני אבל שבן אדם שכן הייתי סומך עליו ככה זו חברה שלי לשעבר. אם זה חשוב לך, אולי תיצור לך חבר כזה? כי בעיות להסתדר עם אנשים זה לא נשמע שיש לך...

בהצלחה

פורסם

בטוח הי עוד תחזור... זה קורה תמיד.

מנסיון אישי.

פורסם

כגודל הציפיות-גודל האכזבות, לצערנו. זה למה אני לא מצפה לכלום בחיים.

אבל לפחות לך היה משהו, תתעודד

it's better to love and lost than not to love at all

לי אף פעם עוד לא הייתה חברה אפילו |:

פורסם

תסלח לי על הבוטות אבל דבר כזה לא בה בבומבה , גורם לך לחשוב קצת על מה היה שם

מערכת יחסים כפי שאתה מתאר לא נגמרת בפתאומיות , כנראה חברה שלך לא תפשה מהקשר

כמו שאתה תפשת , כי אלוהים ישמור 2 7900GT ב SLI לא יעוזרים לך להתגבר אז אני לא יודע מה

יעזור ( אההמממ ב"בורסה" אתה משקיע? )

תהיה בריא אחי , תתגבר הזמן הוא התרופה הטובה ביותר :xyxthumbs:

עמית.

פורסם

"כשהיא תבין מה היא הפסידה.. אתה תבין שהיא לא הייתה שווה את זה"

שמע לשכוח אותה אני לא יגיד לך כי זה בלתי אפשרי כרגע בחודש חודשיים בקרובים

אני וחברה שלי רבנו ריב רציני וחשבתי שזה נגמר כי ככה אמרו ועבר רק לילה אחד וחשבתי שהעולם לא שווה כלום יותר

ואז חזרתי עליה להתחנף\

לך אין על מה להתחנף אני מתאר לעצמי שהיא לא כל כך בוגרת בראש אם היא אמרה לך דבר כזה

שמע אני יספר לך משהו שעברתי בחיים

פעם היית לי חברה שנה אהבתי אותה והיא אותי ככה חשבתי אז לפחות

והתברר לי שהיא שכבה עם החבר הכי טוב והכי גבר שהיה לי

חברים יש רק באגד כולם מנייאק אגב

תיהיה חזק אחי אם תרצה לדבר על הכל תכנס אלי לאיסיקיו אני ידגיש לך את כל הזמן בעולם אחי

ואם המצב כזה חמור ואתה על הסף ואתה גר באזור חיפה נילך לשתות קפה ביחד תספר לי הכל אני ינסה לעזור לך בכל מה שאני יכול

כי אני מכיר תהרגשה

(תמנה מלשמוע מזרחית אחי זה יגמור אותך)

שיהיה בהצלחה אחי אוהבים אותך תיהיה חזק

*עריכה:

אם צריך תבכה כמה שאתה רק יכול לשחרר הכל

לא לגעת באלכוהול אני ==מזהיר== אותך חבר אל תברח מהמציאות בכל דרך שהיא כי היא תחזור יותר קשה

לך תפנק תעצמך באיזה ג'נס חולצה משהו שאתה אוהב אני ממליץ על בגדים אפילו יקר זה הרגשה טובה

תזמין לעצמך אוכל הביתה תזמין חבר שאתה חושב שהוא יסלח לך על ההתנתקות שלך

אני מקווה לטוב , ותחזור תודיע לנו מה הולך איתך

פורסם

כגודל הציפיות-גודל האכזבות, לצערנו. זה למה אני לא מצפה לכלום בחיים.

אבל לפחות לך היה משהו, תתעודד

it's better to love and lost than not to love at all

לי אף פעם עוד לא הייתה חברה אפילו |:

^^^

פורסם

היא תחזור על ארבע ישר למיטה

פורסם

אם היא תחזור,מה שכנראה יקרה,כי בנות שיוצאות ממערכות יחסים ארוכות תמיד חוזרות על ארבע,אל תסכים לקבל אותה.

שתשלם על הטעות שעשתה ושפגעה בך.

פורסם

אני מסכים עם מה שנכתב, של לא לקבל אותה בחזרה

אבל לא בגלל מה שכתבו כאן (בסגנון של לעשות לה דווקא וכאלה, כי זה אינפנטילי ומפגר)

אלא סתם כי רוב הסיכויים שהיא תפגע בך שוב, וחבל

אתה לא צריך את זה, ולא מגיע לך את זה

ולזה שאמר שהוא לא מצפה לכלום מהחייים בשביל לא להתאכזב,

אם אתה לא מצפה לכלום, הכל ישאר אותו הדבר: משעמם, מדכא,

חד-גוני ושום דבר לא ישתפר

חייבים ציפיות בחיים, נכון, לפעמים מתאכזבים, ולפעמים דברים משתנים לטובה

פורסם

לפותח הת'רד, הרוב עוברים את מה שאתה עובר כרגע, גם לי נעלמה מערכת יחסים של שנה וחצי

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד! תחזיק מעמד תן לזמן לעשות את שלו

אני יכול להבטיח לך שזה עובר ואתה צוחק על עצמך אחרי זה.

נכון, כרגע אתה ממש לא יכול לראות את זה ,אבל שוב תן לזה זמן

זה יגיע

אני גם סיימתי(יותר נכון היא סיימה) מערכת יחסים של שנה וחצי שהייתה מאד הדוקה

החודש הראשון היה נורא נורא קשה

אבל זה נגמר בשלב מסויים

אתה צריך להבין כמו שכולם אמרו פה "היא כנראה לא הייתה שווה את זה"..

תפנים את זה...

יהיו לך עוד הרבה בחיים אחי...(גם אני הייתי במצב שלך ולא יכולתי להגיד את המשפט הזה ,אבל הנה עכשיו אני יכול :] )

אתה יכול גם להגיע אלי לאיי סי קיו אם אתה צריך חיזוקים..:]

Everything will be okay in the end... so if it’s not okay, it’s not the end.

פורסם

OMG

מסכן :'( :'(

מצטער :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים