עבור לתוכן

נטויז'ן עובדים על הציבור.

Featured Replies

פורסם

הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום.

יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל.

אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל?

אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה.

אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל.

בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.

פורסם

תגיד נולדת אתמול? מאז ומתמיד מבצעים כאלה יהיו יותר יקרים ממבצעים בלי מתנות כאלה ואחרות... לא חשבתי שיש בן אדם שלא יודע את זה...

פורסם

לפי מה שאני מבין אתה מדבר על החבילה של 1.5 D ו256K?

ניסית לשאול אותו אם זה אותו מחיר גם ב512K?

פורסם

כן כן כולם עובדים על כולם... זה ידוע ...

פורסם

תמיד היה ככה

השאלה עם יש היתחיבות לחבילה הזאת? כי עם אין אז אפשר להיות נגיד חודש חודשים ולעזוב לחבילה אחרת

פורסם

תגיד נולדת אתמול? מאז ומתמיד מבצעים כאלה יהיו יותר יקרים ממבצעים בלי מתנות כאלה ואחרות... לא חשבתי שיש בן אדם שלא יודע את זה...

:xyxthumbs:

מה חשבת שאשכרה יתנו לך חינם מונדיאל?

מעלים את החבילה וזהו וככה אתה משלם על המונדיאל כמו גדול

פורסם

:xyxthumbs:

מה חשבת שאשכרה יתנו לך חינם מונדיאל?

מעלים את החבילה וזהו וככה אתה משלם על המונדיאל כמו גדול

לא רק זה אתה גם תורם בדרך לחברות לירצות ליקנות זכויות שידור ולימכור אותם בכסף

כי אם צרלטון ירויחו זה רק יתן להם ולמיתחרים שלהם ליותר תאבון

פורסם

השאלה עם יש היתחיבות לחבילה הזאת?

תגיד נולדת אתמול?

בטוח שיש התחייבות שמכסה לכל הפחות את עלות המונדיאל.

פורסם

זה עוד נחשב למבצע אטרקטיבי. ברוב המבצעים שיש כאן, אתה בסוף לא רק שלא מרוויח גם משלם יותר. למשל אם נותנים לך מוצר X "בחינם", אתה משלם יותר כל חודש ואתה צריך להתחייב, אתה משלם בדיוק את הסכום של המוצר בשכלול סופי וגם לפעמים משלם יותר, וההפסד שלך בעצם זאת ההתחייבות.

אין מבצעים ואין מתנות בחינם, אלו גופים עסקיים! הנוסחא שלהם לרווח היא מאד פשוטה, להכניס כמה שיותר, להוציא כמה שפחות.

פורסם

זה עוד נחשב למבצע אטרקטיבי. ברוב המבצעים שיש כאן, אתה בסוף לא רק שלא מרוויח גם משלם יותר. למשל אם נותנים לך מוצר X "בחינם", אתה משלם יותר כל חודש ואתה צריך להתחייב, אתה משלם בדיוק את הסכום של המוצר בשכלול סופי וגם לפעמים משלם יותר, וההפסד שלך בעצם זאת ההתחייבות.

אין מבצעים ואין מתנות בחינם, אלו גופים עסקיים! הנוסחא שלהם לרווח היא מאד פשוטה, להכניס כמה שיותר, להוציא כמה שפחות.

להכניס כמה שפחות ולהוציא כמה שיותר

פורסם

לא, הכללים שלהם מקבלים לכללים של סרט פורנו, להכניס כמה שיותר, להוציא כמה שפחות. :xyxthumbs:

פורסם

הנושאים האלו קשורים לפורום "רשתות ואינטרנט"

ובכל אופן, שימו לב לעידכון החדש בחוקי הפורום:

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

*התוכן המודגש, הוא העידכון של החוק הקיים לגבי חנויות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים