עבור לתוכן

המונדיאל כנראה יהיה בחינם

בעד או נגד לשלם 10 שקל נוספים שנה הבאה על אגרת הטלויזיה כדי לצפות במונדיאל? 957 הצבעות

1. 1. בעד או נגד לשלם 10 שקל נוספים שנה הבאה על אגרת הטלויזיה כדי לצפות במונדיאל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבעיה בצלחת לווין פרטית, זה שכדאי לקלוט משהו באנגלית צריך צלחת עם קוטר מטורף.

למרות ששמעתי סיפור (אין לי מושג עם זה נכון) על מישהו שקנה באנגליה בחנות ממיר של סקאי, הוא הזמין אצלהם את כל הערוצים, והתקין צלחת לווין ענקית בבית שלו, ועכשיו יש לו את כל הערוצים של סקאי. לא יודע עם זה נכון, אבל אם כן אז זה ממש שווה.

בקשר למונדיאל - שייקחו כבר 30 ויממנו את התרופות לחולי הסרטן ויגמרו עניין.

דוגרי עדיף אבל זאת לא בעיה לא חסר איפה לקצץ

פורסם

תמיד חסר מאיפה לקצץ, כי אף פעם לא מקצצים את השומן.

כמובן שהערה האחרונה הייתה בציניות. התוספת הזאת לאגרה טיפשית מאד (למרות שאני אוהד כדורגל מושבע, וההצעה הזאת באה מחבר כנסת שהצבעתי עבור מפלגתו, למרות שבהיותו השר הממונה על רשות השידור אולי כן תפקידו להעלות הצעות כאלה).

כל פולטיקאי שני תופס טרמפ על הכדורגל (וגם על הסרטן לא חסר כאלה - כמו דני נווה שהעלה הצעת חוק שהוא הצביעה נגדה בקדנציה הקודמת).

הבעיה העיקרית עם ההצעה הזאת שזמני זה הכי קבוע - אף אחד לא יוריד את האגרה. אם רשות השידור רוצה לקנות את המונדיאל אז שתוותר על מכבי. את מכבי בטוח ערוץ ציבורי יקנה.

פורסם

לא יעשו כלום, כי איך שהמונדיאל ייגמר יהיו עניינים אחרים לעסוק בהם וזה ישכח, והפוליטקאים יודעים את זה. מה שגם שזאת לא האחריות הבלעדית של אף חבר כנסת למצוא דרך לשדר את זה בחינם, ככה שאף אחד לא יחטוף את האש ישירות, ולכן גם אף אחד לא ישקיע יותר מדי בשביל לפתור את הבעיה.

פתרון אפשרי זה לנתק ידנית את הכבלים/יס לחודש, להתקין אנטנה קטנה מהסוג שהיו פעם בשביל לקלוט ערוץ 1 ו-2, ולנסות לקלוט איתה באיכות סבירה ערוץ ירדני או לבנוני כלשהו.

פורסם

אין ערוך ירדני שאפשר לקלוט באנטנה שישדר את המונדיאל.

רק בלווין.

כלומר אם אתה בצפון אז תכוון ללבנון,

בדרום למצרים

ובמרכז לקפריסין.

פורסם

אין ערוך ירדני שאפשר לקלוט באנטנה שישדר את המונדיאל.

רק בלווין.

בטוח?

ב-2002 לא היו לי כבלים, והצלחתי לתפוס את גמר ליגת האלופות (ריאל-לברקוזן. או שזה היה ב-2001), בערוץ ירדני. אני יודע שהוא ירדני כי כשהיו לי כבלים הוא נקרא ביס "ירדן 2" (ערוץ 170 ומשהו). אולי הערוץ הזה משדר לפעמים עדיין שידורי ספורט. בכל מקרה זה לא משנה, הם משדרים את המונדיאל. אם הרשות הפלסטינאית משדרת, הם גם ישדרו בטוח. אז זה רעיון, אלא אם גרים עם שותפים/משפחה שלא אוהבים כדורגל...

פורסם

האם אני בטוח? כנראה, היה במעריב ספורט.

פורסם

רגע? 10 שקל וזה ישדור בערוץ 1? מציפיות לראות את המשחק בHDTV ירדנו ללראות אותו בערוץ 1?

אני מעדיף להתחבר עם דייל אפ ולראות את השידור מהאינטרנט על מסך שחור לבן....

פורסם

10 שקל, וזה יוריד את המחיר ל200 - למי מיטב זכרוני. ויהיו עוד כמה משחקים בערוץ 1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים