עבור לתוכן

משהו שמע על התפקיד טמ"מ בצבא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כי הוא לא נותן לך כלום שאתה לא יודע, או יכול ללמוד בצורה אופקית כפי שאומרים בצבא.

בעקרון זה קורס חרטא ברטה, אפשר ללמוד את הדברים החשובים תוך פחות משבוע.

אוקיי מסכים עם חלק מהדברים שאתה אומר, אבל הוא נותן לי כנראה תעודה או הסמכה כלשהי ששווה לצאת איתה לאזרחות, אתה לא תבוא למקום עבודה ותגיד יש לי ידע בזה ובזה ואני מבטיח לכם שאני טוב בזה... הם יגידו יש לך תעודה , הסמכה כלשהי? מה אני אגיד להם? זה כבר דבר אחד... וכמובן הניסיון שאני צובר זה בונוס קטנטן...

• תגובות 75
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]bullshit...

it doesn't give you anything.[/ltr]

פורסם

2. איך הנהלים בקורס? שמעתי שזה דברים כמו "הקשב המפקד" ומסדרים רציניים שממש לא מתאים לי בהתייחס לעובדה שסיימתי את הטירונות הארוכה שלי בשבטה לפני כמעט שנה...

הקשב המפקד זה עוד בקטנה... כשחבורה של 30 סמרטוטים שחשבו שהם דופקים את המערכת בזה שהם למדו י"ג פתאום מתלבשים על אפודים ועושים מסדר כוננות עם תיזוזים של העברה ממקום למקום זה נראה ממש רע. אני מניח שיש להם גם לימודים מעניינים אבל מחזיקים אותם קצר בבה"ד.

ושוב, לפני שאתם מתכננים על קורס מסויים תשקלו את כל האופציות כי דברים לא נוצצים ומאאגניבים כמו שחושבים. כבר ראיתי טמ"מניק שהגיע מפיקוד דרום לגדוד שלנו כדי לישון בתוך מכולת קשר (לשמור עליה) ולחבר תקעי 8 פינים לחוטים ומשם לראוטר, וגם זה בהצלחה ממש מועטה

פורסם
  • מחבר

[ltr]bullshit...

it doesn't give you anything.[/ltr]

אחי אם שרתת בצבא, אפשר לדעת בתור מה שרתת?

ואם כבר, אולי יש לך המלצות לתפקידים בצבא? כמה שיותר... תודה אחי

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל לא רציתי לפתוח עוד אשכול באותו נושא.

רציתי לדעת בקשר לקורס הנ"ל, הוא שייך לחיל התקשוב , את זה הבנתי, ואם אני עושה אותו , אח"כ אני יכול לשרת בתפקיד הזה בחיל האוויר?

אבא שלי היה איש קבע בחיל האוויר ושמעתי שיש כזה דבר שנקרא "דור המשך" שמאפשר לי לשרת באותו חיל שאבא שלי שרת בו... וזה ממש יעזור לי כי הבסיס גם שאבא שלי שרת בו קל"ב :) אשמח שוב לעזרה, תודה :)

נ.ב.

אשמח אם גם אתה BigDickBastard, תענה על שאלתי הקודמת שלא ענית עליה, תודה

פורסם

לא, לא תוכל. חיל האוויר וחיל הים הם צבאות נפרדים.

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל לא רציתי לפתוח עוד אשכול באותו נושא.

רציתי לדעת בקשר לקורס הנ"ל, הוא שייך לחיל התקשוב , את זה הבנתי, ואם אני עושה אותו , אח"כ אני יכול לשרת בתפקיד הזה בחיל האוויר?

אבא שלי היה איש קבע בחיל האוויר ושמעתי שיש כזה דבר שנקרא "דור המשך" שמאפשר לי לשרת באותו חיל שאבא שלי שרת בו... וזה ממש יעזור לי כי הבסיס גם שאבא שלי שרת בו קל"ב :) אשמח שוב לעזרה, תודה :)

נ.ב.

אשמח אם גם אתה BigDickBastard, תענה על שאלתי הקודמת שלא ענית עליה, תודה

לחיל אוויר והים יש יחידות שלהם שמותאמות לצרכים שלהם, תקשוב משרתים רק את החיל הירוק, וגם נכון לעכשיו גם לו יש מספיק יחידות אחרות.

פורסם
  • מחבר

לחיל אוויר והים יש יחידות שלהם שמותאמות לצרכים שלהם, תקשוב משרתים רק את החיל הירוק, וגם נכון לעכשיו גם לו יש מספיק יחידות אחרות.

אה וואלה טוב לדעת... ואיזה קורסים מקבילים לטמ"מ יש לחיל האוויר?

פורסם

אני לא חושב שהם מבזבזים את הזמן על שטויות כמו טמ"מ, הקורס הזה פשוט עלוב אפשר לקצר אותו לשבועיים.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצות לקורסים אחרים? ולמה כל ההשמצות על הקורס הזה ???

פורסם

חבר שלי בחיל האוויר והוא טוען שיש אצלהם טמ"מניקים

פורסם

חבר שלי בחיל האוויר והוא טוען שיש אצלהם טמ"מניקים

יש להם מכולה שרשום עליה קשר בבסיס והם שמה, טמ"מ זה קורס של חיל הקשר בלבד, חיל אוויר לא יוצאים לקורס הזה לפחות לספציפי הזה.

פורסם

אז הרשתות שלהם עובדות לבד?

כמו שמש"קיות חינוך מגיעות לחיל אוויר ומג"ב כנראה שטמ"מניקים משתבצים בחיל אוויר גם. אם יש לך פתרון יותר הגיוני איך הרשתות שלהם מטפלות בעצמן אז אשמח לשמוע

פורסם

אתה חושב שרק טממ אחראים על הרשתות? תגיד את זה למדורי המיכון של צהל.

יש שמה מכולה שכתוב עליה קשר והם יושבים שמה, יש את זה בבסיסים.

פורסם

או קיי אנשים בואו נעשה לכם סדר

אני כרגע באבנט כחול

ויש לי חבר שעשה טמ"מ

לכול קורס יש את החברונות והיתרונות

אני יתחיל באבנט שמה לומדים הרבה יותר חומר כי במודיעין זה מחולק ל3 קורסים ואבנט מסכם את כולם הוא הרבה יותר קשה מטמ"מ אבל זה קורס יותר טחינה בצבא יותר סגירות תורניות שמירות מחילות אחרים כי זה חיל האויר מה לעשות אתה טוחן חוץ מזה זה קורס ממש טוב רק יוצאי אלקטרוניקה יזכו להגיע אליו כי בפקטרציות רבות כי הוא אחד המבוקשים בטכני אני הגעתי אליו מי"ד אבל בכללי בטכני יש אנשים שחיכו חצי שנה לקורס עכשיו לחיל המודיעין ז"א טמ"מ שאני יסביר בהתחלה שבמודיעין יש שלוש קורסים שמתחלקים לכול החיל הירוק הראשון אמן מתן זה קורס של אנשים בלי רקע של מחשבים שלומדים לא בהרחבה את כול נושאי הרשתות יש את אבן יקרה שאני לא בדיוק יודע מה עושים שם אבל בכללי הכול קשור לרשתות אבל אני סגור יותר שזה יותר קורס של טלפוניה מאשר רשתות עכשיו לאחרון טמ"מ הקורס הכי יוקרתי ושווה למי שרוצה לרשתות הוא די דומה לאבנט כחול אבל רק שבטמ"מ אתה עושה 25 % CCNA על חשבון הצבא ואתה יכול להמשיך למלא ב300 למבחן למי שלא יודע יש 4 מבחנים ככה שנשאר לך עוד 3 בכול אופן זה קורס הכי מעמיק וכן יש טמ"מניקים בבסיסים של חיל האויר אבל זה כי לא הגיוני שכול מיני בסיסים יהיו רק חיל האויר הכול חייב להיות מקושר אז זה הולך ככה שיש אבנטים בבסיסים של חיל ירוק ולהפך ובכול אחד מהבסיסים זה הולך אחרת מבחינת שליטה על התקשרות תלוי איזה בסיס זה בדיוק מה שולט שם יותר הבכול אופן לעוד עזרה מידע דברו איתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים