עבור לתוכן

צריך עזרה בהדלקת המחשב...נשמע מצחיק? כנסו

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה),

אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו.

פירוט:

קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת).

אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב.

אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק.

ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר.

עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כי כל מוצר חשמלי, שמחברים אותו חצי כזה, אז הוא עושה את הרעשים האלה). אחרי ששמעתי את הרעשים, חיברתי את הכבל עד הסוף וזה עדיין לא פעל אבל אחרי שניסיתי שוב זה כן פעל.

בהתחלה חשבתי שהלך הספק, אבל הנה המחשב פועל.

מה לדעתכם הבעיה, ואיך אני פותר אותה?

אל תשאלו אותי של איזה חברה הספק כי אין לי מושג, זה של איזה חברה יפנית או סינית. והוא 500W.

תודה מראש!

נ.ב

אני כותב עכשיו מהמחשב הזה.

פורסם

בפעם הבאה שזה לא עובד תנתק את הכבל החשמל ומהספק תחכה 30 שניות ותראה אם זה עובד. (קשור לתיאוריה שלי שכבר פרסמתי כאן)

פורסם

בפעם הבאה שזה לא עובד תנתק את הכבל החשמל ומהספק תחכה 30 שניות ותראה אם זה עובד. (קשור לתיאוריה שלי שכבר פרסמתי כאן)

אתה יכול לפרט על התיאוריה?,ואגב הוא אמר שהוא חיכה יתר משלושים שניות.ובקשר להפסקות חשמל אם המחשב דולק ופתאום נכבה זה יכול להיות מסוכן

פורסם

אתה יכול לפרט על התיאוריה?,ואגב הוא אמר שהוא חיכה יתר משלושים שניות.ובקשר להפסקות חשמל אם המחשב דולק ופתאום נכבה זה יכול להיות מסוכן לחלקים.

גם לי זה קרה פעם תנתק ותחבר כמה פעמים...ואולי תקנה ספק עם הגנה,PFC נראה לי

שיט ציטטתי את עצמי :P

פורסם

בספקים דפוקים (כמו שלי) אחרי שהוא חוטף מכת מתח הוא מפסיק לעבוד (בתור סוג של הגנה) עד שהוא מנותק מהחשמל ומחובר

לכבל "נקי" שמארק אותו.

נשמע מטומטם אבל ככה זה אצלי ואצל חבר שלי (אותו ספק)

פורסם
  • מחבר

בספקים דפוקים (כמו שלי) אחרי שהוא חוטף מכת מתח הוא מפסיק לעבוד (בתור סוג של הגנה) עד שהוא מנותק מהחשמל ומחובר

לכבל "נקי" שמארק אותו.

נשמע מטומטם אבל ככה זה אצלי ואצל חבר שלי (אותו ספק)

אז איך מנקים את הכבל? או שהוא מתנקה לבד אחרי כמה זמן שהוא לא בחשמל?

כן אחי עשיתי את וכמו שעומר אמר חיכיתי יותר משלושים שניות, זה לא ממש עזר, יכול להיות שיש בעיה אחרת.

פורסם
  • מחבר

חחח, לנתק משני הצדדים או רק מהשקע?

פורסם

ממליץ לך לרכוש UPS דחוף אם יש המון הפסקות חשמל. במיוחד עם ספק כמו שלך שיוכל לגרור עוד רכיבים איתו ברגע שהוא יתפגר.

במקרה והמחשב לא נדלק לך. אל תשחק עם הכבל חשמל כי הרבה זה לא יעזור לך. פשוט תוציא את הATX מהלוח ותחבר אותו מחדש. ואז המחשב ידלק ללא שום בעיות. זה קורה שהמחשב נכבה בפתאומיות ולא רוצה להידלק פשוט תוציא את הATX ותחזיר.

פורסם

כמו שרשם לך jet li לקנות דחוף ups, ורק שתדע כל מה שנגרם למחשב כתוצאה מהפסקות חשמל פיתאומיות שלא

מודיעים לכם על הפסקות חשמל.במידה וחלילה ניגרם נזק אתה זכאי לקבל את כל ההחזר לתיקון מהחברה חשמל .רק מה

לשמור חשבוניות .. :jump:

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך לרכוש UPS דחוף אם יש המון הפסקות חשמל. במיוחד עם ספק כמו שלך שיוכל לגרור עוד רכיבים איתו ברגע שהוא יתפגר.

במקרה והמחשב לא נדלק לך. אל תשחק עם הכבל חשמל כי הרבה זה לא יעזור לך. פשוט תוציא את הATX מהלוח ותחבר אותו מחדש. ואז המחשב ידלק ללא שום בעיות. זה קורה שהמחשב נכבה בפתאומיות ולא רוצה להידלק פשוט תוציא את הATX ותחזיר.

ATX זה החיבור של הספק ללוח אם, אם אני לא טועה זה חיבור בצורת ריבוע עם 2 חוטים צהובים ו-2 שחורים, נכון?

במידה וחלילה ניגרם נזק אתה זכאי לקבל את כל ההחזר לתיקון מהחברה חשמל .רק מה

לשמור חשבוניות .. :jump:

כן....אתמול דיברתי איתם כי חשבתי שהלך לי הספק, אז באמת זה מה שהם אמרו לי.

פורסם

ATX זה החיבור של הספק ללוח אם, אם אני לא טועה זה חיבור בצורת ריבוע עם 2 חוטים צהובים ו-2 שחורים, נכון?

conn_atx_1.jpg

כן....אתמול דיברתי איתם כי חשבתי שהלך לי הספק, אז באמת זה מה שהם אמרו לי.

פורסם

אני עובד בחברת החשמל (עבודה זמנית - תרגעו!) ואני יכול להגיד לך, אל תסמוך על הפיצויים מחברת החשמל...

פורסם

אני עובד בחברת החשמל (עבודה זמנית - תרגעו!) ואני יכול להגיד לך, אל תסמוך על הפיצויים מחברת החשמל...

שזה אומר שהם לא יביאו ???

פורסם

שזה אומר שהם לא יביאו ???

לא, מה פתאום!, חברת החשמל ידועה בנדיבות שלה,

מה נראה לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים