עבור לתוכן

lost- סדרה טובה?

Featured Replies

פורסם

כי זה לא יהיה אותו דבר מבלי השם :).

זה לא יהיה אותו דבר גם עם השם ::)

• תגובות 43
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ראית פרק בחיים שלך נכון? :P

אם אבודים לא שומרת על רמת מתח גבוהה אני לא יודע מה כן.וזה לא מבטא בריטי - אוסטרלי,דרומי,"רגיל" ובריטי ובוא נודה בזה, זה לא מה שמונע ממנה ליהיות סדרה טובה :screwy:

אולי פשוט לא הבנת את מה שהם אומרים והאשמת את המבטא? :smile1:(סתם)

פריסון ברייק...אם לא הבנת משאר ההודעות של כל האחרים

ראיתי את כל העונה הראשונה (כמעט)

לא משנה מה המבטא, הוא פשוט נשמע מזויף, כאילו השחקנים מדגישים יתר על המידה את "המוצא" שלהם

מה שהורס את המתח זה השיעמום של הדיאלוגים הגרועים והפלאשבקים הלא מעניינים שבין האירועים המרכזיים

נגיד בפרק 5 אם אני זכור נכון את מס' הפרק, הפלאש בק של לוק, במשך חצי פרק מראים אותו יושב במשרד ומדבר עם אנשים

זה משעמם נורא! יש קטעים שאתה פשוט נרדם

פורסם

אני ממליץ לך בחום לצפות בעונה השנייה(בהנחה שבמאת ראית את כל I) - צפויה לך הפתעה נעימה.

פורסם

כמה פרקים יש בעונה הראשונה של PRISON BREAK

פורסם

22

פורסם

22

רק לוודא , זה הפרק האחרון בעונה , כי אני עוד לא ראיתי אותה כי אני רוצה לראות אותה ברצף ...

פורסם

שמעו אני רואה אבודים עם חברים וכבר אחד אמר לי שהוא הולך להפסיק לראות את הסדרה הזאת עם היא תמשיך ככה

זה לא יתכן שנותנים לך 35 דקות של שיעמום-דברים לא חשובים וכמה דקות של עניין

הלב שלי לא פעם כמו שהוא פעם בPB

זה פשוט אומנות כל פרק

לעומת זאת אבודים נותנים פרק אחד טוב פעם ב ואז סיפורים לא מעניינים כמו עם סאן

אני לא יודע כמה עונות בדיוק יהיו אבל זה נראה כאילו זה הולך להיות ארוך מאד וג'י ג'י הולך לעשות עוד הרבה מאד כסף....ומתי שימאס לו אז אולי הוא יתקדם קצת יותר מהר !

מה שקורה בפרק אחד של PB קורה ב10 אצל אבודים

עבר פחות מ3 חודשים אגב באבודים מהפרק הראשון בסדרה

אבודים סדרה מצויינת.. מצד אחד אתם אומרים שלא ימרחו אתכם ומצד שני שלא ייתנו לכם פתרונות הזויים..

פריזון ברייק סדרה טובה אבל לא כמו אבודים,ראיתי בינתיים עד פרק 20 ובפרק 20 הבנתי כמה הסדרה הזאת הזויה..

פתרונות מופלצים.. דיאלוגים ממוצעים מינוס,ואתם שמחים כ"כ שזה מתקדם מהר אבל טוחנים יותר מדי דברים בפרק אחד..

פורסם

LOST הייתה סידרה טובה עד הפרק ה 2 בעונה השניה, מאז, הכל כבר חוזר על עצמו וכל כך ברור מה יקרה בהמשך....

אבל אני מופתע שלא עלה פה השם THE SHILED (המגן) שזאת לפי דעתי הטסדרת אקשן הכי טובה... אבל אולי זה בגלל שלא ראיתי את הפריסון ברייק

פורסם
  • מחבר

מה לגבי sleeper cell? סדרה חדשה בארץ... עכשיו ראיתי את פרק 6. לדעתי שווה לראות :xyxthumbs:

פורסם

לכל מי שאומר שלוסט זה סידרה ענקית.

לא שמתם לב כמה פרקים יש שלא קורא כלום? שרואים איזה פלאשבק אבל כל ה5 דקות האחרונות של הפרק בכלל רואים אנשים סביב מדורות? זה ממש גרוע.

נכון JJ יודע לעשות סדרות טובות אבל יש לו נטייה להתחיל טוב ואז להיחלש נורא. זה קרא בפליסיטי, זה קרא באליאס (עונה 3 ומעלה פשוט זוועה), וזהקורה בלוסט.

וזה לא שאתם לא יכולים להנות מזה.

אבל יש טלוויזיה יותר טובה. (בזמן PB ו24 כולי בסדרה ובמתח) בזמן צפייה בLOST הסוליטר בד"כ פתוח)

פורסם

מה שהרג אותי בLOST זה כל הקטע ההזוי הזה עם הכפתור !!! זה פשוט משגע עד כמה הם יכולים להיות שפותים של הכתפור הזה כשכל הזמן נותנים רמזים כאילו זה הכל חרטא ... לא יודע מה אתכם אבל אם יתגלה בסוף שאין לחרא הזה סיפור כיסוי איכותי וטוב אני מפסיק לראות את זה , כרגע אני רואה רק בגלל שכבר התחלתי לראות ובכל זאת אני אוהב את הנוף בסדרה הן של האי והן של הבחורות (אם הם יהרגו את Kate זה הסוף מבחינתי !!!)

נ.ב מבחינת מבטא דווקא הם דיי מובנים ... אני הכי אוהב את המבטא הדרומי של סוייר

פורסם

שעון? ::)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל אני לא היתי לוחץ על הכפתור הזה והופך לBITCH שלו.

כמו שאומרים הסקרנות הרגה את החתול... אז אני היית לוקח את הסיכון ורואה מה קורה מקסימום ישרף העולם יפלו השמים ויתאדה הים

לא ביג דיל כל העולם על הז*ן שלי !

פורסם

מה לגבי sleeper cell? סדרה חדשה בארץ... עכשיו ראיתי את פרק 6. לדעתי שווה לראות :xyxthumbs:

גם סידרה משובחת ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים