פורסם 2006 במאי 2219 שנים למה בכל CLIP אבל בכל CLIP!! יש תמיד בחורות למה??? ויש בחורות עם גוף חשוף למה? :
פורסם 2006 במאי 2219 שנים זה תעמולה של ראפרים בשביל שתוהאב את החרא הזה =) הם יענו אומרים לך במסר חסוי "בוא תיהיה ראפר יהיו לך כוסיות עם גוף חסוף". אבל זה שקר על תאמין להם!
פורסם 2006 במאי 2219 שנים כי זה "מגניב"!!!! ולעניין,למה לא?יש לך איזושהי בעיה עם זה?,זה ה"מוסר" של הראפרים.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר :lol: :lol: :lol: מה הם באים להראות את הצצים של הבנות שלהם במקום השיר?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים למה לא? מה רע בבחורות ערומות? לפעמים אנשים שואלים שאלות כאלה טיפשיות : ועל רגל אחת, השקפת החיים שלהם אומרת שככל שאתה מראה בקליפים יותר עושר (ז"א תכשיטים, מכוניות, בתים, סירות whatever) וככול שהבחורות יפות יותר - זה מעיד על זה שאתה ראפר "חזק" (טוב) יותר.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים זאת השאלה הכי מטומטמת ששמעתי בחיים שלי, בהתחלה חשבתי כבר לא להגיב עלייה....למה הם עם בחורות? כי יש להם כוסיות מפה ועד איפה שלא תרצה וזה גם קטע של אגו....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תרדו ממנו מסכן הבן אדם גם אני הרגשתי את אותה הבעיה בהתחלה אבל יותר נכון חבר שלי כאןאבל היום פחות או יותר ירדו ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.