פורסם 2006 ביוני 1419 שנים :xyxthumbs: יצא יפה מאוד. ואיך בדיוק נותנים ציון על דבר כזה? דרך אגב יא פה (רובע לא שכבה)
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר כשהצעתי את זה למורה לאומנות היא ממש הייתה בשוק ממני, אבל בסוף הבינה שעשיתי את זה בגלל שאני מתענין במחשביםולא ברעיון שמאחורי היצירה, המורה שלי אמרה שאם הייתי יודע באמת מה יש לי בידיים מבחינה אומנותית הייתי מקבל מאה..אבל בגלל המגן הירוד ועבודות הסדנה במשך השנה, קיבלתי רק 76 :-\
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מעניין אם היית מצליח לעשות אקווריום ממסך LCD אז זה היה שווה לפרויקט של 5 יחידות ?ד"א יצא יפה מאוד
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים WTF? אתה לומד במקרה במקיף ז הקריה באשדוד? חחח אני גם לומד שם מסיים עכשיו את י' דרך אגב עבודה מעולה לא מבין למה לא קיבלת 100 זה מושלם.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים דרך אגב עבודה מעולה לא מבין למה לא קיבלת 100 זה מושלם. אתה יודע מה היה הרעיון? באמת מה הרעיון מאחורי הפרויקט?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים תחבר למסף 2 צינורות - אחד מוציא מים, ואחד מכניס. תשתמש בזה בתור קירור מים למחשב.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים וואלה??הייתי גר לפני שנה ברחוב העצמאות 16 שזה ממש דקה משם, אבל הבית ספר "היה מלא" אז שמו אותי במקיף ו' (בצד השני של העיר בני זונות!!!)אבל מי צריך את זה !! לדמתי בבית ספר בארה"ב 8)
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים וואלה??הייתי גר לפני שנה ברחוב העצמאות 16 שזה ממש דקה משם, אבל הבית ספר "היה מלא" אז שמו אותי במקיף ו' (בצד השני של העיר בני זונות!!!)אבל מי צריך את זה !! לדמתי בבית ספר בארה"ב 8)מה אתה מיתלונן?הבית ספר הכי מצחיק שיש...אני לומד שם... אולי גם נגיע לארה"ביאאלה בגרות עוד שעה וחצי!
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מה אתה מיתלונן? הבית ספר הכי מצחיק שיש... אני לומד שם... אולי גם נגיע לארה"ב יאאלה בגרות עוד שעה וחצי! מכיר את מיכאלה?(יש לה שיעור או שחור או אדום עם קוצים..) מכיר את אור קום?? איזה כיתה אתה ?? וזה סתם בית ספר לעומת ארה"ב שאתה ממש עושה צחוקים עם המורים במשך שעה וחצי ומבחני בגרות שהם שאלונים אמריקאים
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים השמות לא מוכרים.אולי בפנים. ואני כיתה י'.תגיד אתה מכיר את דניאלה? (היסטוריה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.