עבור לתוכן

צריך את עצתכם בבקשה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

הוריי מתעדים לטוס לחו"ל בשבוע הבא , ותהייתי האם זה יהיה כדאי לרכוש PS2 בדיוטי פרי ואז לצ'פפ אותו...?

מחיר הקונסולה בדיוטי פרי הינו 200 דולר.

כמה עולה צ'יפ אפשר יאפשר לי להריץ משחקים צרובים + MULTIZONE ?

לתשובות אודה.

בברכה,

אילן כץ

פורסם

אם כבר אתה קונה.. ואם זה לארה"ב נגיד, עדיף לך לקנות שם, גם יותר זול וגם כי אם תצ'פפ אותו הוא יתמוך במשחקים משתי שיטות השידור וגם במשחקים מגובים..

פורסם

אני חושב שבארה"ב הקריאה בפלייסטישן שונה.

פה זה PAL ושם זה משהו אחר (עם פי מיליון משחקים), אני אשמח אם תתקנו אותי כי אני לא בטוח בדברי.

טעות, למחוק :P

פורסם
  • מחבר

הם נוסעים לאירופה...

פורסם

אם כבר אתה קונה.. ואם זה לארה"ב נגיד, עדיף לך לקנות שם, גם יותר זול וגם כי אם תצ'פפ אותו הוא יתמוך במשחקים משתי שיטות השידור וגם במשחקים מגובים..

ממש לא נכון, יש צ'יפ שפשוט פותח ה-כ-ל: אזורי שידור של משחקים, זון של דיוידי, אפשרות קריאת משחקים צרובים, אפשרות קיראת סרט דיוידי צרוב....

אני מציע לך לבדוק קודם כל כמה יעלה לך בארץ מכשיר שכבר בא עם צ'יפ(יש אתרים שמציעים מכשירים כאלה) וכמה יעלה לך הצ'יפ +התקנה לבד ותראה אם שווה לך או לא...

פורסם

ממש לא נכון, יש צ'יפ שפשוט פותח ה-כ-ל: אזורי שידור של משחקים, זון של דיוידי, אפשרות קריאת משחקים צרובים, אפשרות קיראת סרט דיוידי צרוב....

אני מציע לך לבדוק קודם כל כמה יעלה לך בארץ מכשיר שכבר בא עם צ'יפ(יש אתרים שמציעים מכשירים כאלה) וכמה יעלה לך הצ'יפ +התקנה לבד ותראה אם שווה לך או לא...

מה לא נכון במה שכתבתי?

זה גם לא נוגד את מה שכתבת.. :\

פורסם

היתרון היחיד בקנייה בארה"ב הוא המחיר, צ'יפ מהארץ גם יתמוך בשתי שיטות השידור(האמת היא שיש 3 שיטות שהשלישית היא JAP) גם יתמוך במשחקים מגובים וכו'

לפי הדברים שלך מבינים שצ'יפ מהארץ לא יעשה את כל הדברים הנ"ל אלא רק צ'יפ אמריקאי

פורסם

לא מה פתאום, התכוונתי שבחו"ל הפלייסטיישן יותר זול, משמעותית..

קניתי PSONE הקטן ב50 $ מתי שפה היה ב800 או 700 לא זוכר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים